Pepenasi de iulie - august 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 20
M&M spune:
Vicky, ce nasoala faza...
Mda, nu mai zic nimic...
Rontzy, multumesc mult...ma=m documentat si am vazut ca tetinele de care zici tu sunt speciale pt lichide " mai consistente"...
Misha,
Anna, crema de galbenele???!!!! Hmmmm...eu stiu ca nu e recomandata...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
carissma spune:
Mada te rog sa nu ma uiti nici pe mine cu parola, chiar daca aseara am sters albumul! 
Moni sper sa se rezolve cat mai repede toate problemutzele!
Vaita-te aici cat vrei, numai sa nu mai pleci, ca desi raman eu in urma cu cititul, pana la Oradea nu fac mai mult de 3h si sa vezi atunci
.
Anka
subscriu la ce a scris Annababy!
Ileana multumesc ca mi-ai amintit de echografia de sold. 
Sara s-ar ridica in fundulet toata ziua, nici nu o mai pot tine de manute fara sa se chinuie sa se ridice, asa ca peste maxim 2 saptamani ne prezentam la Echo.
Si noua ne face f bine Sudocremul. Mii de multumiri celei care a amintit de ea! 
Cristina 26 sper sa scapi definitiv de amortitul mainilor!
Boti multumesc pt idei, pt analiza iaurturilor de pe piata, pt retetele de briose si vafe pe care ni le vei da (
),pt...tot!
Tin pumnii sa scapi de raceala si multi
gargaritei!
Mada de Irlandezia ti-am compus o melodie ca sa iesi mai repede din butoi 

! Nu cred ca ti-am multumit pana acum pt felicitare, asa ca
doamna!
Diarux acum chiar ca sunt verde de invidie! Dupa ce ca ai cele mai tari t**e mai spui si ca nu stii cum e sa adormi cupchilu' in brate??? Mai frate da eu unde si cu ce am gresit de tre' sa hatan un pepenoi de 7 kg in fiecare seara? 
Dianami multumim pt sfaturi, link-uri si promotii! 
Am trimis si eu o comanda la babypoint.
Mitzy, Caprioara si alte mamici eroine care se chinuiesc cu copilasi bolnaviori va tin pumnii sa reveniti cat de curand la programul de
obisnuit.
Sunisorul nostru luminos are asa multa treaba? Eu am un feeling ca iar s-a dus in Bora Bora, cu frigul asta din Bucuresti...
Sunishor baga macar un rand sa stim ca esti ok! 
Offfffffff atatea mai aveam de scris, dar e grele frate! Daca nu scriu de cel putin 3 ori pe saptamana chiar nu mai am cum sa tin pasul!
Noi suntem bine, am facut Infanrixul penta, avem la 4 luni, 64 cm si 6.800 kg, ne-a chinuit groaznic constipatia pana ieri cand am inceput sa-i dau baby drink si...se pare ca a avut cele mai bune efecte. Stiu ca e prea dulce, stiu ca nu e tocmai indicat, dar nu mai stiam ce sa incerc. Am cumparat toate ceaiurile de pe piata si nici nu punea gura pe ele, am incercat sa ii pun cantitate dubla (2 lingurite cu varf la 100 ml apa) si nici asa nu le bea, am incercat cu suc de mar de la Nestle - nicio imbunatatire, asa ca mi-am propus sa incerc si cu Baby Drink dupa care treceam la Humana Milchzucker. Deocamdata e bine, acum sa vedem pana cand!
Si eu fac parte din categoria mamelor denaturate care incalzesc laptele la micounde si care va cumpara si celular cupilului atunci cand va fi cazul. Sticlute avem de la Nuk, dar si daca aveam Avent tot nu le schimbam.
Aaaaaa stiam eu ca am uitat ceva...
Marina_1609 muoama ce torturi faci! ![]()
Ana_a nici eu nu am mai vazut piatra care sa zboare!
Sunteti o familie frumoasa, iar tu o sa fii o rasfatata cu 3 cavalei in casa.
Narci pui un link pls cu aspiratorul ala Zepter despre care spuneai acu vreo 15 capitole?
Eu abia acum am procesat informatia!
Sunt sigura ca mai am de spus ceva/cuiva dar trimit mesajul pana nu incepe scandalul la "televizorul" meu fara par! ![]()