Gravidutze si mamici de Cluj - 103

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenuta23

kityz super tari pozele, iar clariattea e super buna, aparatu performant , adika are obiectiv lung????
da ce amre a crescut Diana, noi la un anisor aveam 9 kg si 82 cm iar nepotelul meu la 6 luni avea 9 kg si 74 cm

sanatosi sa fie

gaby, ioana distractie frumoasa la microrevelion

alex multa bafta in ceea ce faci eu fac avon dar numai pt mine nu sa fac o afacere

andreea cum spuneam si aseara eu i-am dat gluconat de calciu , k ii fiola si asa ii pot administra mai bien decat pastila, k nu aveam in ce sa ii pun ,ma refer la papa, beia numai lapte iar papa pauza ns cu ce a trait
5ml pe zi, o fiola iit ajunge 2 zile, la noi s0-a vazut schimbarea din prima zi si de atunci nu am mai avut probleme, 2 luni i-am facut cura cu 2 cutii de ca.

sananatate multa puiutilor si pofta mare tuturor

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

mersi, elena... o sa incerc si eu cu gluconat atunci...

ancab, eu ziceam de bani...alaltaieri nu erau...deci zici ca au intra..ok...o sa verific...mersi...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andreea, acum am vazut acum ca tu ai intrebat de bani! retinusesm ca e o mamica "albastra" si cum si tu si Elena sinteti asa, v-am confundat.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

stefan n-a vrut sa manince decit trei liguri de legume cu carne...sta si se joaca, n-are treaba. il las in pace, poate vrea mai tirziu...

intru eu sa fac capitol nou. va anunt cind e gata
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

CAPITOL NOU

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput