Gravidutze si mamici de Cluj - 103
Raspunsuri - Pagina 22
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenuta23 kityz super tari pozele, iar clariattea e super buna, aparatu performant , adika are obiectiv lung???? da ce amre a crescut Diana, noi la un anisor aveam 9 kg si 82 cm sanatosi sa fie ![]() gaby, ioana distractie frumoasa la microrevelion ![]() alex multa bafta in ceea ce faci eu fac avon dar numai pt mine nu sa fac o afacere andreea cum spuneam si aseara eu i-am dat gluconat de calciu , k ii fiola si asa ii pot administra mai bien decat pastila, k nu aveam in ce sa ii pun ,ma refer la papa, beia numai lapte iar papa pauza ns cu ce a trait 5ml pe zi, o fiola iit ajunge 2 zile, la noi s0-a vazut schimbarea din prima zi si de atunci nu am mai avut probleme, 2 luni i-am facut cura cu 2 cutii de ca. sananatate multa puiutilor si pofta mare tuturor ![]() Elena si Dragos Stefan Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat.......... |
mersi, elena...
o sa incerc si eu cu gluconat atunci...ancab, eu ziceam de bani...alaltaieri nu erau...deci zici ca au intra..ok...o sa verific...mersi...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
anca.b spune:
Andreea, acum am vazut acum ca tu ai intrebat de bani! retinusesm ca e o mamica "albastra" si cum si tu si Elena sinteti asa, v-am confundat. 
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
stefan n-a vrut sa manince decit trei liguri de legume cu carne...sta si se joaca, n-are treaba. il las in pace, poate vrea mai tirziu...
intru eu sa fac capitol nou. va anunt cind e gata
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
CAPITOL NOU
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii