Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (66)
Raspunsuri - Pagina 9
PatriciaArdeleanu spune:
of, bubu...

condoleante si o imbratisare de la noi!
Patricia
s12 si Rebecca
05.02.2005
bubu05 spune:
Multumesc fetelor! e cumplit de greu...dar trebuie sa mergem mai departe...mie parca imi povesteste cineva...nu-mi vine sa cred...
Liviana, era bolnav dar nu a stiut
. Anul trecut cand iti facuse analizele obligatorii pt. serviciu i-au iesit cele de la ficat marite...dar nu a luat in seama, nu a mai facut nimic apoi...si in 4 ianuarie, anul asta a facut icter mecanic din senin si s-a speriat si l-a dus mama la spital...doua saptamani a stat internat, timp in care toate valorile cresteau in loc sa scada cu tot tratamentul intravenos si f. puternic...bilirubina era de 30 de ori mai mare...si apoi ficatul a incetat sa functioneze
...a facut encefalopatie si apoi insuficienta respiratorie si asta a fost tot!
Imi pare rau ca va intristez...
Simona, eu am deja bilete pt. sambata la teatrul de papusi, la Aladin, a luat sora mea si pt. nepotica mea, noi avem la balcon. Cine mai vine, ne vedem acolo???
Ixxi, sa nu ma uiti cu gradinita , te rog, cand ai tu timp si citesti 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
lbelciug spune:
Bubu, m-am ingrozit. Stiu si eu cum e sa-ti fie afectat ficatul caci am avut probleme cu el in 2005 cand am fost operata. Imi pare nespus de rau, viata e asa cruda. Nici nu vreau sa ma gandesc ca intr-o buna zi voi experimenta acelasi lucru... ma rog doar sa fie cat mai tarziu... Pe mine parintii ma ajuta la moral mai mult decat sotul, asa ca fara ei as fi ca fara maini! ![]()
Sirimie, multumim de invitatie. Am fi venit si noi dar samabata avem programare la patinoar. Ieri Matei a fost tot la Tandarica cu gradinita si a vazut Punguta cu 2 bani. I-a placut tare mult, cu o zi inainte nu-si mai gasea linistea de emotii...Vizionare placuta tie si lui Bubu.
Patricia, take care, e timp sa pui si poze
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Dec-Ian 09
NE JUCAM
bubu05 spune:
Liviana, Doamne Fereste! macar tu stii ca ai ficatul sensibil si faci un tratament, tii regim...faci periodic investigatii...daca si atat ar fi facut asa...bolile astea se pot preveni, trata din timp...asta e...nu te ingrijora, te rog!
Simona, pana la urma invitatiile noastre pt. teatru sunt la parter in randul 5.
Patri, daaa, vreau si eu poze cu voi, nu v-am mai vazut de nu stiu cand!!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
crinuta spune:
Ficatul se reface. Mama era in prag de ciroza, in plus, facea crize de fiere saptamanal, si asta timp de vreo 30 de ani aproximativ, iar acum nu mai stie ce sunt alea crize, sa vomite, iar ficatul este ok.
Doar cu tratament naturist a scapat.
Oricum, tineti minte, ficatul are nevoie de odihna,e f important.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009
lbelciug spune:
Bubu, cand ziceam ca viata e cruda ma refeream la pierderea tatalui, nu la fosta mea suferinta. Am trecut peste ea, chiar daca nu mai sunt ca noua.
Crinuta, poze cu Ryan nu mai pui? Am observat ca preferi alte linkuri pt semnatura.
Mai stiti ceva de Amaya, V.Erica, Ingerasu, Lavinia?
Anda, mai da-ne si tu un semn pls!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Dec-Ian 09
NE JUCAM
crinuta spune:
Liviana, nu am mai incarcat poze pe Webshots. O sa incarc si le pun.
Crinuta si
Rayan
www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009
crinuta spune:
poze
Am apucat sa pun cateva, la repezeala...
Crinuta si
Rayan
poze
bubu05 spune:
Crinuta, ai slabit mult! si ce ochi ai
. Mama, Rayan s-a lungit tare, e un frumos!
Liviana, eu m-am speriat cand am citit ce-ai zis, ca asta te asteapta si pe tine...nici sa nu te gandesti la asa ceva!
Am si eu poze cu baietii in primul album de la semnatura "Vlad si Stef- 2009" ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
crinuta spune:
Liviana, nici sa nu te gandesti ca asta te va astepta si pe tine.
Daca mai ai probleme cu ceva, iti pot da niste sfaturi.
Bubu, merci mult. Pozele sunt facute zilele astea. La mine se vede ca sunt obosita, trista, toate sunt aiurea, asta e.
Da, am slabit, dar mai am de slabit pana sa ajung cum vreau eu :)
Rayan nu stiu cat s-a lungit ca mie dupa ochi nu prea mi se pare, desi dupa haine da. Va trebui sa il masor sa vad cat are.
La capitolul kg sta cam la fel, adica cam 15,8-16 kg.
Sper sa termin cu site-ul meu si cu alte probleme, ca sa apuc sa va mai povestesc de Rayan, de evolutia lui.
pupici
Crinuta si
Rayan
poze