Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (66)
Raspunsuri - Pagina 17
kita spune:
Coraly,a cum vad ca te confrunti cu raceala... in sarcina poti sa folosesti si albatru de metil sa iti dai in gat cu el cateva zile (cam 3 zile si de doua ori pe zi); La farmacie se gaseste gata preparat in concentratie de 1% sau poti sa comnzi tu s a iti prepare cu 2% (mie dr. mi-a spus ca trece mai repede racela cu cel de 2%);
Off Bubu departe mai stai de mine...unde ati fost la inot?; si pe mine ma bate gandul s ail duc pe Andrei si poate iau si eu niste lectii impreuna cu el.
Crinuta, imi amintesc ca nu erai maestru in decorarea torturilor si stiai un magazin pe langa Cocor; ai mai fost la el? mai este deschis? poti sa imi spui cum se numeste ?
crinuta spune:
Kita, eu din lipsa de timp nu mai fac torturi, cu toate ca imi ieseau.
Nu stiu daca mai exista acel magazin langa Cocor, dar am senzatia ca da.
Cand mai trec pe acolo iti spun.
Patricia, umbrela lui Rayan e la tine la servici?
Ar putea mama trece maine dimineata pe acolo, ca tot are drum la Sfantul Iosif, ce zici?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
poze
www.muntelesfinteitreimi.ro/Februarie%202009.htm" target="_blank">Important
crinuta spune:
La multi ani Andrei, cu intarziere.
Kita, nu pui si poze cu fratiorul?
Crinuta si
Rayan
poze
bubu05 spune:
Patricia, avem abonament la World Class de la Hotel Bucuresti. Abonamentul are o reducere semnificativa, fiind facut prin firma unde lucrez eu. Si pot sa mai fac la un membru al familiei la jumatate de pret, parca. Copilasii au gratis cand vin cu noi. Sambata se duc tati si Vlad, ca baietii
, dupa ce merg la teatrul de papusi ![]()
Kita, foarte frumos tortuletul thomas. Si eu vreau sa-l vad pe Vladut mic.
Oare v-am zis ca i-am mutat pe baietii impreuna? Dorm la Vladut in camera, Stef in patut si Vlad la locul lui. Si doarm toata noaptea, cel mic se mai trezeste cateodata dimineata pt. un bibe cu laptic si apoi la 8 jum-9 se scoala. Azi s-au trezit la 9 jumate
, iar Vlad se joaca pe covor cu diverse si ii mai arunca si lui Stef in pat jucarii si vorbesc acolo amandoi si se hlizesc
. Eu am deschis ochii la ora 10
, cat am putut sa dorm
si lor nu le auzeam gura, asa frumos se jucau ![]()
Cateodata, dupa jumatate de ora de joaca, vine Vlad peste noi sa-i dam la desene si se cuibareste intre noi. Si il aducem si pe Stef si stam asa inca juma de ora..hi, hi! E tare frumos! 
Fug la treaba, ca am luat pauza de masa
, ma duc sa termin curatenia! 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
kita spune:
Bubu te felicit ca i-ai lasat pe amandoi in acceasi camera; poti sa imi spui daca te simti cumva stresata ca dorm impreuna, chiar daca in paturi diferite?
Eu i-am amplasat patul lui Vlad direct in camera lui Andrei, cu cateva zuile inainte de nastere, ca sa se acomodeze cu el si din prima noapte au dormit impreuna in acceasi camera si eu in camera alaturata, dar norocul meu este ca de obicei Andrei doarme bustean; initial am zis ca ii lasam provizoriu sa doarma in acceasi camera, caci nu aveam loc unde sa punem bradul de sarbatori dar acum o sa ii las asa; greseala noastra ca parinti a fost ca de sarbatori l-am lasat pe Andrei sa se uite cam mult la desene, de fapt la Sccoby do si de acolo a vazut el ca sunt monstri si fantome invizile si de asta cam vrea si cu un adult la ei in camera; sper sa ii treca toana asta; pupici
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, nu, e acasa. daca nu uit o sa o iau maine la mine.
Patricia
s14
si Rebecca
05.02.2005
bubu05 spune:
Kita, nu sunt absolut deloc stresata! ei dorm super, eu nu-i mai simt lui Stef orice miscare, el nu ne mai simte pe noi si e super asa! f. rar se mai trezeste pe la 1-2 noapte si mai papa laptic, daca nu, direct dimineata la 8 jum-9. Vlad chiar nu-l aude cand plange ![]()
Mie mi-a fost teama de la inceput sa-i pun impreuna ca sa nu-l deranjeze pe Vlad. Plus ca mi-era mie greu sa-l alaptez, schimb etc. Mi-a fost mult mai comod sa-l am la doi pasi d emine. Apoi Stef a inceput sa se scoale des noaptea, in perioada cand au aparut primii dintisori si apoi gata, s-a linistit.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
crinuta spune:
Patricia, e bine ca bb 2 e ceea ce ti-ai dorit. Eu ti-am spus ca nu mi te imaginam mama de baiat, nu stiu de ce, nu pot explica :)
Te-ai gandit la nume? Doru ce spune?
Cu greturile sper sa fie mai bine decat data trecuta, sa nu mai vomiti pana cand nasti.
Mai este cineva insarcinata cu bb 2 ( tot fetita), dar nu spun pana nu imi da voie :)
Fetele, noi ar trebui sa ne mutam din martie la sectiunea urmatoare? Sa plecam de la scutece, nu?
By the way, cum se manifesta criza la voi? La noi e una alba, una neagra, azi e ok, maine nu, iar acum suntem ca Titanicul in fata iceberg-ului. Ma intreb daca il lovim sau il ocolim :)))
Crinuta si
Rayan
www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta,si eu m-am vazut mereu mama de 2 fete si nici eu nu m-am imaginat mama de baiat. Probabil m-as fi adaptat.oricum, am ajuns la concluzia ca sint parinti de fete si parinti de baieti, foarte putini din cei pe care ii cunosc au pereche, in general 2 de acelasi sex.
Sper sa nu se schimbe intre timp, desi dr mi-a zis clar ca e fetita, nu probabil sau un procent anume.
cu greturile stau mult mai bine decit la Rebecca, ca si cu toate starile de altfel. insa mi-a fost groaznic de rau pina prin saptamina 11-12. Vomit inca dimineata cind ma trezesc multa bila si alte gastrice, dar peste zi nu am mai vomat de mai bine de o saptamina. din cauza asta nici nu am slabit ca la Rebe, am stagnat pina de curind, acum vad deja 1 kg.
Doru este si el incintat, desi nu i-ar fi displacut nici baietel, insa s-a obisnuit repede cu ideea ca va fi in minoritate.Unul dintre nume va fi Maria, avind in vedere ca se va naste in preajma sarbatorii si mai mult, Rebecca mi-a cerut asa (nu stiu de unde ideea...)
daca cealalta persoana cu 2 fetite este la odiseea dinaintea mea, cred ca stiu cine este![]()
criza asta este destul de aiurea si la noisi o sa isi arate coltii cit de curind cred, din pacate.
si da, banuiesc ca va trebui sa ne mutam la nazdravani, gata cu scutecele![]()
PS. Ce mult a crescut Rayan!!
Bubu, tu mai stai casa acum cu Stef??
Patricia
s15 si Rebecca
05.02.2005
crinuta spune:
Da Patricia, asa e. Culmea e ca am 2 colege care vor pereche, adica nu au nici un fel de preferinta.
Daca eu de ex sunt mama convinsa de baiat, si asta de mica, tu esti mama de fete clar, la fel am o colega care vrea tot fete, in schimb exista o categorie de femei care nu au preferinte.., lucru ciudat pentru noi de exemplu, dar asta e, suntem diferiti :)
Deci ti se pare ca a crescut Rayan? Eu nu prea observ, ca daca il vad zilnic, nu observ asa clar, dar daca zici tu care nu l-ai mai vazut din vara, asa este.
Crinuta si
Rayan
www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta