Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (66)
Raspunsuri - Pagina 10
tomasa spune:
Bubu, imi pare tare rau, te imbratisez strans...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace...
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
lbelciug spune:
Bubu, Crinuta, stiu sigur ca nu mai am probleme cu ficatul, dar am grija la ce mananc. Nu, nu ma gandesc sa trec in cealalta pasrte, mai am multe de facut aici pt baietii mei.![]()
Frumoase pozele, multumim ca ne-ati aratat baietii. Rayan mi se pare ca s-a inaltat mult, ce H are acum?
Crinuta, super ca ai slabit, bravo! Cu pastile sau cu regim? Site-ul tau e cel din semnatura sau altul? Te rog sa nu fii trista, bucura-te de minunea ta si nu te concentra pe greutatile vietii.
Bubu, am ramas nelamurita. Site-ul Bucatars l-ai facut din pasiune pt culinar sau iti aduce si beneficii? Oricum ar fi eu te felicit!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Dec-Ian 09
NE JUCAM
crinuta spune:
Liviana, nu stiu cat are Rayan, trebuie sa il masor.
Probabil ca eu vazandu-l zilnic nu observ ca a crescut, dar ca idee, la picior poarta marimea 29.
Site-ul nu este al meu, site-ul este despre nutritie, sanatate, dar nu stiu daca am voie sa il pun la semnatura, si oricum nu este 100% gata, doar 95 % :))
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
poze
www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009
bubu05 spune:
Liviana, site-ul este doar din pasiune! daca cumva, candva ne va aduce si alte beneficii...vor fi binevenite
Asta inseama publicitate in primul rand, de aici ies multi bani...inca nu ne gandim asa departe...dar, nu se stie
...
Pe prima pagina de la Bucataras apar noutatile, ce-am mai gatit azi...zilele astea ![]()
Crinuta, si Vlad are cam 17 kg si 104 cm...cam asa, cred...
Tomasa, multumesc mult!
De la 1 martie il vom duce pe Vlad la gradi, am emotii si totodata abia astept!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ioanaiub spune:
Bubu, abia acum am citit, condoleante si o imbratisare din partea mea. Succes lui Vlad la gradinita.
Noi facem o pauza de gradinita, de duminica David are varsat de vant. Din fericire a facut o forma usoara, fara febra si cu putine bubite, cele mai multe le are in cap. Acum asteptam sa vedem daca face si Mara ![]()
eram chiar bucuroasa ca nu s-a mai imbonavit din noiembrie, desi a mers zilnic la gradinita
am pus si un film , sa vedeti cum isi spun seara rugaciunile ![]()
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
crinuta spune:
Am uitat sa va spun povestea cu sfoara....; in poza aceea cu sfoara, Rayan a cerut sa facem rost de sfoara sa ne legam, ca sa fim nedespartiti, iar in acea seara s-a legat de mana mea, si a stat pe pieptul meu ca un bebe mic, si a fost tare impresionant.
Dupa cateva zile mi-a propus sa cumparam lipic ca sa ne lipim.. :))
Apoi, mi-a spus" vreau sa ma micsorezi", cand ma uitam la poza lui de la o luna, si mi-a cerut sa fie bebelus iar, sa il pun in burta daca se poate :))))
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
poze
www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009
lbelciug spune:
Simona, Bubu, cum a fost la teatru? Noi azi am fost la Patinoar la Mall.
Crinuta, ce haios e Rayan si ce idei interesante are! 
Ioanaiub, f frumoasa rugaciunea spusa in cor de copii. Vad ca cea mica zice si ea cuvinte, chiar si cu suzi in gurita. Bogdanel al meu nu e vorbaret, spune in clar f putine cuvinte.
Bubu, site-ul tau e apetisant si are atat de multe sectiuni/informatii. Nu stiu cum de ai timp sa-l actualizezi.
Dec-Ian 09
NE JUCAM
ioanaiub spune:
Crinuta, tu si cu Rayan aveti o relatie foarte stransa 
Liviana, Mara de fapt vorbeste doar pe limba ei, nici ea nu spune prea multe cuvinte, spre deosebire de David care la varsta ei vorbea destul de bine.
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
lbelciug spune:
Ioana, cum se mai joaca puii tai? Au activitati desfasuret impreuna care sa le placa, adica sa nu se certe? Eu nu mai stiu ce sa inventez ca sa ii vad pe amandoi linistiti si necertati. ![]()
Ce pacat ca nu mai intra si Amaya pe aici sa ne spuna de copiii ei...
Tomasa, la voi cum e?
Kita, ce mai fac baietii?
Dec-Ian 09
NE JUCAM
PatriciaArdeleanu spune:
Ioanaiub, sanatate multa!bine ca e o forma usoara. tu ai facut boala?
eu ma rog sa nu faca rebe in perioada asta caci eu nu am facut...
ce dulci sint fratorii
!
Liviana, la care Mall e patinoar? inchiriaza si patine asa mici?
Bubu, sa vezi ce bine ii va prinde lui Vlad gradinita.si sit convinsa ca iti va fi si tie mult mai usor.
pentru bucatarit.
Patricia
s13 si Rebecca
05.02.2005