Targoviste (7)
Raspunsuri - Pagina 18
Laura XXX spune:
Doar nu credeati ca am uitat! Stiam ca puneti ceva la cale !
Ne invitam si noi la putin tortulet!
DONATI ACUM 2% DIN IMPOZIT PENTRU SMURD!!! www.fundatiapentrusmurd.ro
Otiliav spune:
Cristian, sa fii sanatos si cuminte! Petrecere frumoasa!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
tuinea spune:
Buna fetelor!
La multi ani Cristi sa fi sanatos si sa-ti bucuri parintii. Felicirtari si Mihaelei pentru un flacau asa de mare si frumos!
Sarut mana Miha pentru parola. Nu am deschis inca dar o sa ma uit acum
Eu sunt dupa o zi varza dar nu va spun ca asta este viata...
Oti tu ce mai zici? Fetele ce fac? Cum s-a acomodat Ana in Romania? O duci la gradi?
Va pupic si sa aveti o zi super!
Cristina
tuinea spune:
Buna dimineta fetelor!
Sa va administrez tratatia obisnuita: cafeluta, ceiut si altele, mancarica de dimineata ...
La mine este liniste pana acum dar de multe ori poate fi linistea de dinaintea furtunii...
Vremea este bunicica: innorat dar nu ploua chiar se mai arata si soarele din cand in cand.
Va pupic fetelor si sa aveti o zi suparba!
Cristina
mihaser spune:
Salut fetele!
Multumim ptr felicitari! Laura i-am trdus mesajul lui Cri ![]()
Cristina multumim de tratatie.
Azi am fost la dentist...am avut o plomba de reparat. Am scapat!
Ieri a fost fain...din pacate am petrecut fara copilasi...a venit doar vecinica noastra de 3 luni. La gradi insa a fost party in toata regula...era un vacarm acolo ![]()
Va pup! Onitza sanatate lui Paul!
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor!
Miha ma bucur ca v-ati petrecut asa de frumos la gradi. Stiu cum este ca de fiecare data sunt de ziua Roxanei acasa si merg la gradinita.
Onita este bolnavior Paul? Nu am stiut! Sanatate multa si sa va faceti bine repede, repede 
Va pupic fetelor si sa aveti o zi super, super!
Cristina
tuinea spune:
Buna dimineata!
Fac eu serviciul azi:

M-am trezit pe la 7 fara ceva deja am vb acasa. Roxy era asa de frumusica azi de dimineata imbracata sa iasa afara. Toata asortata inclusiv geanta la care avea atarnat un catelus pe care il vrea cu orice pret si viu ca este jucausi...
La noi este o vreme de cacao ca toata noaptea a fost furtuna si continua si acum. Bate un vant de se miscau si draperiile la geam.
Va pupic si sa aveti o sambata placut!
Cristina
tuinea spune:
http://picasaweb.google.co.uk/tuineacristina/SpringInJordanstown2009?authkey=Gv1sRgCLXk_cqNpqrLrQE#
Cateva pozici de primavara de aici de la Belfast doar pentru dvs doamnelor!
Cristina