stie cineva sigur??

stie cineva sigur?? | Autor: loredana2580

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Am si eu un nepotel si parintii lui s-au gandit sa-i faca botezul dar nu stim daca se poate face pe 03.01.2009 - asta fiind inainte cu 3 zile de boboteaza?Va rog mult pe cele care stiti sa-mi raspundeti ptr. ca de asta depinde rezervarea la restaurant si parintii nu ar vrea sa tina pe nimeni blocat....
Va multumesc,
O zi buna,
Loredana!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Cum adica nu se poate pe 3? Din punct de vedere religios, sau cum?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana2580 spune:

Tzuni ,
Da, intrebam din punct de vedere religios dat fiind faptul ca data de 3 este intre Craciun si Boboteaza.De asta nu stiu daca ne v-a primi preotul in biserica si daca il v-a boteza pe cel mic.
O zi buna,
Loredana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Io stiu ca botezul se face oricand.... Dar poate cel mai bine ar fi sa intrebati direct la biserica respectiva (si nu la alta, ca popii au propriile viziuni asupra aceluias lucru ). Bafta multa si sa va traiasca micutul!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Chemati-l acasa, daca nu va lasa in biserica... Au si ei niste idei...daca unul va zice ca nu, mergeti la alta biserica, nici ei nu gandesc la fel toti.

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana2580 spune:

Tzuni,LoraG76
Va multumesc mult ptr. raspunsuri, maine o sa mergem la biserica sa vorbim si sa vedem ce si cum.O sa incercam sa vedem daca ne primeste iar daca nu o sa vedem ce e de facut.
Tzuni, merci la fel si tie sa-ti traiasca.
Va pup,
O seara buna,
Loredana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittutza spune:

Eu am botezat-o pe finuta mea, fix pe 6 ianuarie. Botezul a avut loc acasa, deoarece era foarte frig, iar ea foarte micuta (in ziua de 6 ianuarie implinise 1 luna).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

eu mi-am botezat baietelul pe 3 ianuarie.

Mergi la inceput