dragule sunt insarcinata ..CE?! Ok hai la avort!
Raspunsuri - Pagina 9
natalia_nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monabella cum poate mai, sa-si numeasca cineva copilul... taliban? mi se face pielea de gaina numai citind asta. e ca si cum l-ar numi 'comunistul meu' sau odiosul meu, tilharul meu, crminalul meu, hitlerul meu. oare femeia asta n-are constiinta? nu stie cine sint si ce au facut talibanii |
Monabella, ma faci sa rad! Cred ca ar trebui sa fi mai relaxata si mai cu simtul umorului. Pai si eu imi numesc copilul "terorist" ( si doar stim cu totii ce inseamna un terorist), dar cred ca am destula constiinta...
maru spune:
si o sa mai apara un nick nou, cu mai putin de 10 mesaje, sa ne asigure ca nu e nimic unsuall, ca ea isi alinta copilul bin laden ori hitler, or tamil, or mai stiu eu ce alta nenorocire
Citat: | ||
citat din mesajul lui natalia_nica
Monabella, ma faci sa rad! Cred ca ar trebui sa fi mai relaxata si mai cu simtul umorului. Pai si eu imi numesc copilul "terorist" ( si doar stim cu totii ce inseamna un terorist), dar cred ca am destula constiinta... |
Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
Lorenyy spune:
Maru,eu din cand in cand imi "alint" copila ceva de genul...escroaca sentimentala,este o nenorocire,sunt o mama rea,ar trebui sunat la Protectia Copilului??Adevarat,relaxati-va,nu va mai legati de orice fetelor,doar de dragul de a parea mai interesante,give me a break!!
Sau nu iese bine supa si hai sa intru pe DC sa ma mai leg de ceva suflete nevinovate?Huh...
denizel spune:
Maru,eu din cand in cand imi "alint" copila ceva de genul...escroaca sentimentala,este o nenorocire,sunt o mama rea,ar trebui sunat la Protectia Copilului?? |
Daca esti de acord ca sotul tau sa te alinte din cand in cand cu "escroaca sentimentala" , atunci, da, poti folosi linistita termenul.
Sa vezi ce incantate vor fi prietenutele fetitei tale (plus mamicile lor), cand ea le va spune ca-s escroace .
Si ce incatata o sa fii tu, atunci cand fetita o sa-ti povesteasca ca o prietena de-a ei i-a zis, alintand-o, 'buey, mucea care duce crucea' :)).
denizel spune:
Aaa, stai linistita, ca nu-i nimica de inteles. Ce mare scofala ca nu mi-a reusit pilafu'?
anca_a spune:
Judecand dupa asta
( si doar stim cu totii ce inseamna un terorist), |
cred ca o schema logica ar fi mai potrivita.
Children's advocate
ilse spune:
Asa si eu imi alint copiii boefjes=banditi, cuvant care in olandeza este folosit de toti ca o "alintare", de genul hoti, banditi de inimi, adica care ne fura noua inimile...pana si locuri de joaca au denumirea de klein boefje=micul bandit si asa mai departe...asta inseamna ca virgula copii mei o sa fie acfectati?
Doar toata lumea aici foloseste cuvantul asta ca un "alint"!
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
inaioana spune:
Taliban este pluralul de la talib care inseamna student. Serios.
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
maru spune:
cu toate ca a punctat denizel mai sus, nu ma abtin sa nu intru, asa intre 2 supe si 3 tocanitze, sa zic ca copila ta te admira pe tine, te copie pe tine, in toate cele si evident in limbaj. cum ar fi ca peste 2-3 ani, sa vina sa iti zica, mama, esti o escroaca! Ca sentimentala, ca nu, asta e alta poveste...Macar copilul stie ce inseamna?
citat din mesajul lui Lorenyy Maru,eu din cand in cand imi "alint" copila ceva de genul...escroaca sentimentala,este o nenorocire,sunt o mama rea,ar trebui sunat la Protectia Copilului??Adevarat,relaxati-va,nu va mai legati de orice fetelor,doar de dragul de a parea mai interesante,give me a break!! Sau nu iese bine supa si hai sa intru pe DC sa ma mai leg de ceva suflete nevinovate?Huh... |
Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/