*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(88)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Ella imi spui si mie, te rog, cum se numeste psihologul la care ai fost pentru Bob? Parca la CMU? Multumesc mult.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

lavini Cum ii dai lui Andrei Septilinul? Mie mi-a zis dr sa ii dau cate 5 ml de 2 ori/zi, timp de 3 luni/an, 5 ani.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Kid, asa ii dau si eu, 5ml/2 ori pe zi, timp de 3 luni.Nu mi-a zis ca 5 ani consecutivi.Acum avem aproape o luna de cand ii dau, sper din tot sufletul sa aiba efect si sa nu avem probleme majore cu integrarea in colectivitate.

In ultimul timp l-am dus saptamanal si la piscina, in perioada asta de concedii vrem sa mergem zilnic dc om putea, tot cu scopul de a-l cali.Desi mie mi se pare rece rau apa, el nu are nici un stres, cum aude de piscina cum incepe sa trepideze, nici nu vrea sa auda de plecat acasa.

Lavinia, 31+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ma rog pt Soniuta sa fie totul bine cu ea

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Lavini, lasa ca vin sarbatorile, stai acasa cu sotul si Andrei, daca te odihnesti iti mai revii. Si eu dorm prost cand is gravida si nu mi somn cand doarme Andreea ziua. Intr-o noapte a stat treaza de la 3 la 4, iar a doua zi nu s-a culcat pana la 6 dupamasa, de m-am apucat de plans ca nu mai rezist. Ca daca ma intind in timp ce se joaca, sa stau un pic la orizontala se urca pe mine si sare.
Cred ca o sa fie greu la inceput, mai ales cu gelozia, toti is gelosi, nici pisica nu am voie sa o iubesc. Cred ca e greu si pentru ei, ca brusc nu mai sunt centru atentiei. Eu chiar ma gandesc cum dispar sa nasc ca nu pot pleca de langa ea ca plange, asa lipita e de mine acum, nu mai sta nici cu taica-sau. Si eu vreau sa o dau la o gradinita particulara 4 ore din martie, ma gandesc sa mai aiba si alte preocupari. Trebuie dati inainte si sa ne rugam sa se integreze, sa le placa ca altfel trebuie tinuti langa noi, nu avem incotro. ne descurcam noi si apoi ce mandre o sa fim cu 2 pui. Pupici si ai grija de tine!

Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mihamora, la serbarea de la cresa a fost ok, copiii au avut de executat mai multe jocuri: de miscare (urcat in panta, dat pe topogan, aruncat mingea la cos etc), de indemanare (asezati la masute trebuiau sa aseze diferite obiecte intr-un anumit fel), au cantat iar cei mai mari au spus poezii. Pe urma i-au imbracat in Craciunei (erau tare hauiosiasa), au facut poze si a venit evident mosul. Nu am poze personale caci sotul a reusit doar sa filmeze.
Ella, succes la preparat bunatatzurile de Craciun, mi-au lasat gura apa. Eu nu gatesc NIMIC de Craciun si Pasti caci de regula mergem la parintii mei si gasim acolo tot ce ne trebuie.

Iata un link catre cateva poze facute la party-urile organizate de firma unde lucrez: http://picasaweb.google.com/liviana75/Dec08Ian09#

Fetelor, daca am inteles eu bine mesajul anterior a lui Kid, acum Soniuta e pe masa de operatie, sa ne rugam pt reusita interventiei!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Dragi mamici de capsunici, va urez un Craciun de Vis, alaturi de minunatii capsunei, fratiori, soti si bineinteles Mos Craciun!!! Noi plecam la munte, unde ne asteapta Patrick, sintem plini de cadouri si de dor!!

Sa auzim de bine, mai ales de frumoasa Sonia!!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madi

Ella imi spui si mie, te rog, cum se numeste psihologul la care ai fost pentru Bob? Parca la CMU? Multumesc mult.

Pana vede Ella mesajul, iti raspund eu: dr Bacalearos Corina, la CMU.

Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Abia a adormit uraganul si am apucat si eu sa mananc. E prima zi in care stau cu el acasa si deja sunt varza. Are o placere deosebita sa fure paine si sa o imprastie prin toata casa, dupa care ia matura si farasul si zice "mama, matuia". Si daca incerc sa i-o iau inainte se tavaleste si arunca in disperare, doar-doar sa reuseasca sa impratie macar un pic. De 4 ori am maturat de azi dimineata. Plus dat cu palma in castronelul cu ciorba si imprastiat jumatate peste tot. Si are o viteza, nici nu apuc sa ripostez. Ca sa nu tip la el, l-am dus in patutul lui si l-am lasat singur pana am apucat sa strang. M-a surprins inca nu a facut scandal, alta data urla din toate puterile "nu peca, mama, nu peca". O incepe sa inteleaga cum e cu pedeapsa? Nu stiu cum s-o descurca mama cu el. De fapt, cu ea e tare cumintel.
Mi se pare ca nu am suficienta rabdare cu el, uneori ma enervez si dupa imi pare rau. Voi cum va descurcati? Oare sunt eu o mama rea?
Liviana azi trebuie sa o opereze pe Sonia daca e totul in regula cu mucii.Ne rugam sa fie totul bine si asteptam vesti de la Oana.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Citat:
citat din mesajul lui Madi

Pana vede Ella mesajul, iti raspund eu: dr Bacalearos Corina, la CMU.

Oct-Nov 08
NE JUCAM

Liviana

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput