Puiuti de Randunici 2008!! (161)
Raspunsuri - Pagina 8
Kya spune:
Bubu multam de informatia cu kg. Chiar ma intrebam cam pe la cati ani are copilul 18 kg.
Stela ma bucur pentru voi ca iesiti la aer. Sa stii ca conteaza foarte mult cate o iesire d-asta doar in 2. Pentru sanatatea voastra psihica, pentru sanatatea vietii de cuplu, pentru odihna, pentru toate.
Noi am mai avut escapade fara Sanziana. Sau in mai multe seri o lasam cu mama, si noi ieseam la un film, sau la un restaurant.
Si fara sa ma consider mama denaturata sau neiubitoare de copil, in mai sau iunie plecam o saptamana la Paris, doar noi 2.
Asa ca iti tin pumnii sa nu se razgandeasca randunoiul tau!
Raluca mamica de Sanziana - o mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Asa ma intorc eu la voi, dar am masina de spalat vase
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Simo27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Asa ma intorc eu la voi, dar am masina de spalat vase Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
mstela spune:
Multzam,fetelor,de impresii.
Ar fi vorba doar de sambata,pentru ca nu am putea sta mai mult din mai multe considerente.Dar tot e ceva.Am avea o zi intreaga la dispozitie.Ne gandim la un loc unde nu am mai fost..Asa ca,draga Cuscra,nu ne vom putea vedea de data asta,pt ca nu vom ajunge in niciun caz la Bv.
kya,a fost o placere sa va vad asta seara,chiar si pt o clipa,aflandu-ne chiar pe trecere si in sensuri opuse...dar daca nu ma observai tu,eu in niciun caz,fiindca nu stiam ca ti-ai schimbat culoarea parului..Tot sper sa ne vedem intr-o zi la o vorba.
Mimo,unde ai disparut??
icei.NB
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Mimo,yote ca ai revenit,si ce revenire!!!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Kya spune:
Stela da, mi-am inchis culoarea la par. Ma plictisisem de aceeasi culoare...
Am vazut poznele cu Tea dulce
mimonix spune:
NU va pot spune decat ca-mi vine sa spal intr-una , orice...mai am un pic si termin toate vasele,oalele, paharele din casa si incep sa intreb pe la vecini Sa vezi cand mi-o veni factura la curent
Va mai pot spune ca Vladutz are si el muci, n-a scapat Nu e grav deocamdata si sper sa nici nu se agraveze ca i-am dat imediat de toate , dar ...
Am vazut o multime de pozici si filmulete , nu nominalizez ca mi-e teama sa nu ratez pe cineva....dar stiu ca am ratat sigur pozele Ancai pe care o rog sa le mai puna o data (opliz,opliz,opliz) daca tot am trimis-o la Berlin
Ma bucur tare ca Stela o sa se plimbe si ca Luny are in sfarsit caldura
Miha, e foarte bine ca nu te-ai atasat de locul de munca , zic si eu In caz contrar era mai grav
Scaunul de masina (ca intreba cineva, intr-o viata anterioara ) nu l-am pus deocamdata deloc dar il voi pune cu fata la directia de mers ca asa scrie ...de la 10 kg ! Si puiul mai are un picut , are 9.920
Atat am putut deocamdata, maine ma voi mobiliza poate mai bine.
Am vrut doar sa va salutez si va sa pupez de noapte buna
PS Mi-am adus aminte ce-am mai ras de pacientul lu' Tuchi ieri..mai,uneori parca am si eu diabet si daca nu, la aia la protectia copilului o criza mica de hiperglicemie tot am avut
Hai ca nu ma mai culc azi
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
Mimo nu iei si vasele mele????? Pleeeeeaseeeeeeeee!
Acum esti ca in reclama: "Nu sunteti o masina de spalat vase (ca sa spalati cu mana), sunteti o doamna!"