mobila de bucatarie- sugestii pt culori
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Koko76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stelab koko76 - am rugamintea de a-mi trimite si mie numele firmei/datele de contact. ![]() |
Buna! N-am cum sa-ti trimit informatiile pentru ca n-ai PM(personal message)-ul activat si nici mail specificat la profilul tau, iar aici n-am cum sa le scriu pt ca ar fi reclama....Sorry.
mami de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania(24 mai 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Koko76 spune:
P.S. Noi plecam astazi in vacanta de Craciun pana pe 6 ianuarie, asa ca ....Sarbatori fericite!!!!!!!!!
mami de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania(24 mai 2007)
stelab spune:
Koko76 - Sarbatori fericite!!!
Eu stiu ca pot primi PM (am mai primit). Oricum, daca ai timp, adresa de e-mail este steluta78@yahoo.com.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ingridnen/ingridnen.jpg)
ingridnen spune:
noi2, te rog trimite-mi si mie (eventual pe PM) coordonatele firmei.
As vrea sa comand un dulap de haine... si mai pe la jumatatea anului (sa vedem cum stam cu banii) mobila pentru sufragerie
Multumesc mult !
Ingrid si Cristi 5 ani si 10 luni
Maya25 spune:
Desi la noi e mai diferit decat cum ati facut voi, as vrea totusi sa va spun cum am facut noi bucataria: gresia albastru mai inchis, mobila la fel albastru inchis combinata cu argintiu iar blaturile si masa un gri-alb cumva asortate cu faianta alba ce bate usor spre albastru. Stiu ca la voi nu se potriveste, vad ca noi am fost mai nonconformisti, toata lumea foloseste mult bej, maro, roscat.
Maya 30+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
ralucis spune:
gresie si faianta aleatoriu dispuse placi pasteluri bleu, verde, roz si galben, mobila galben-vanilie, blat gri mat deschis, manere la fel si geamurile mobilei de sus sticla sablata cu rama mata gri. a iesit nemaipomenit, toata lumea ne-a admirat-o, desi are de-acum 4 ani de cand am facut-o.
monicoasa spune:
buna noi avem in bucatarie faianta in sah rosu(cu dungi orizontale) cu alb(cu dungiondulate) si nu stiu ce culoare s aiau mobila
Gresia e rosie simplu
Astept sugestii
roli25 spune:
Am avut ceva asemanator...faianta mozaic rosu/alb/negru, gresie gri alburiu si mobila era cu usile si sertarele unele albe, unele rosii si unele de sticla mata. Blatul era rosu.
Acum voi avea faianta crem combinat cu cafea cu lapte, gresie crem-bej, asa culoarea nisipului, iar mobila o voi face alba, blat de lemn natur, iar masa si scaunele din acelasi lemn natur.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI