Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (117)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

carla sunt capricorn si am 27 de ani,fac 28 in ianuarie...stiu ce zici tu,dar exista situatii cand se clinteste ceva,uite,mamii nu s-a reintors dar noi mamicile am luat atitudine,ce daca nu putem face prea mult dar macar nu s-a vazut abandonata,iar moderatorii si admini au vazut si o alta parte a noastra,nu numai copii si scutece...mai bataioasa..iar eu sunt tare mandra de solidaritate noastra..chiar sunt

multa putere iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Fetele avem mail de la mamii pe mailul comun.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

aveti o felicitare de la fii-miu,sper sa va placa.

http://www.dancingsantacard.com/?santa=103621

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anya mi-e dor de tine, Jadi, Valen, Simo, karli pe unde ati fugeat?

Mia bradutul l-am tinut in curte pe timpul anului, la umbra, si l-am udat. Nu i-am schimat ghiveciul inca pentru ca nu am vrut sa creasca prea mare pana de Craciun (daca ii schimbi ghiveciul isi ramifica radacinile si creste mai repede ca are loc) probabil ca il vom muta in alt ghiveci prin vara in functie de marime. Il uzi din cand in cand si gata. ca zici ca esti suparata.

Carla da asa mi-au zis si ei ca ca vor sa fie 100% siguri dar ca nu cred ca e ceva grav ca nu am simptome. Numai ca glanda tiroida e putin dereglata. Eu cand imi era atat de rau mi-au recomandat niste pastile de aici, nu le-am luat pentru ca am considerat ca pot supravietuii, daca iti este asa rau iti pot spune ce aveau in compozitie insa incearca cu naturiste, ginger biscuits, ceai de ginger (ghimbir parca e) sau chiar ginger natural.

Xerexe nu m-am apucat de curatenie de Craciun dar eu oricum fac la 2 sapt cu tras de canapele etc asa ca nu o sa ma spetesc prea mult. Mai groaza imi e de gatit ca am tot familionul aici de Craciun

Brazuca

Musso ce mai face Mihnea?

Merg sa citesc mailul de la Mamii.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

musso, foarte frumoasa felicitarea.........
luna, o sa fie totul ok. sanatate multa iti doresc.
mia. indiferent care e motivul supararii tale, multumeste-i lui DD ca ai un copil sanatos.
anya, ai ramas intepenita dupa canapeaua aia.......????????sa sunam la.......pompieri?

fluierul piciorului este un dispozitiv de gasire a mobilei pe intuneric:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Musso, cat de tare e felicitarea! Pupa din partea mea de o mie de ori mutritza de baietzel scump!!!
Anya?????????????
Luna, multa sanatate! O sa scapi de grija din nou cu rezultatele noi, sigur!
Monica, multi inainte la ambele fetitze. De fapt, la toate trei

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

fetele,vreau si eu adresa si parola de la mailul comun..multumesc
violeta,il pup...mi-e drag de mor asa mucios cum e.
luna,face mult mai bine...mai are muci si un pic de tuse,dar starea generala e buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui xerxe2005

Carla, ma ingrozesc cand citesc cat de rau te simti. Nu poti lua nimic care sa te ajute?
Un pupic pentru puterea si rezistenta ta.

Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007

As putea dar nu vreau, am eu un fix cu medicamentele. M-am obisnuit cu starile astea de la prima sarcina, dar acum sunt si foarte obosita ca ma calareste Sabina continuu, mai si alaptez, am ajuns la capatul puterilor. Multumesc mult pentru sustinere.

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Musso,
Luna, am incercat deja de la Saby toate variantele cu ghimbir, lamaie, vitamina B6, zinc, zeama de varza si nimic nu functioneaza. Le-am luat de la capat si acum si degeaba. Multumesc pentru gand .

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

pentru ca am decis sa nu mai scriu la subiectul mamii,vreau sa le felicit pe fete,ghinetz si violeta...n-am cuvinte cat de frumos ati putut exprima totul si ma bucur ca se pot transcrie sentimente si opinii fara a folosi cuvinte grele.multe si

Mergi la inceput