Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (117)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Musso, dar ce pacate ai de te-a pricopsit D-zeu cu 2 soacre??? Si numai una si una, offf. Gata, nu mai zic nimic, m-ai luat .
Ghinetz, mai sunt de iesit premolarii 2, adica maselele cele mai din spate. Astia si gata, nu mai avem treaba 5-6 ani.
Oana, pe ignore e imposibil de dat, o sa dau pe pauza o vreme fiindca nu se poate altfel.

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Carla, la multi ani, sa-ti traiasca Cip! Sa fie sanatos si voi pe langa el!

Nu pricep de ce laur a avut 4 accese de sughitz de azi dimineata si l-a tinut destul de multicel. De la ce-o fi/ De la dintzi? Ma gandesc ca poate inghite mai mult si mai aiurea/ Aveti alta idee? Ca de cand s-a facut mare n-a mai sughitat asa, ca bebelusii

Monica, tare povestea nasterii minunii mici!!! Sa fiti sanatoase!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

carla,stii ca Dumnezeu da cat poti duce...s-a gandit ca pot duce doua ...acu pe bune,dupa vreo 10 ani de sicane m-am desteptat si eu,acu danseaza dupa cum cant eu...dar au fost niste vremuri..fuse si se duse.

oaana,tare aia cu "de fata cu toata lume"...oricum nu cred ca am fi fost o minune,dar nu..suntem o familie morala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Violeta, multumim, . De sughit nu stiu ce sa zic, poate i-a fost frig pe undeva? Sau s-a facut praf in casa sau a fost expus la un alergen?
Musso, tare puternica trebuie sa fii daca D-zeu a considerat ca poti duce 2 soacre, bravo!

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola!
eu sunt in craiova,sper sa-mi rezolv detasarea pe arad...
am vazut o groaza de poze,denis,andrei,denisa,printesele caferei,daria,mihaita in superba lui camera albastra,si parca mai aera cinevain fine ti-e mai mare dragul sa te uitisi am furat o groaza de idei de cadouri jocuri etc....eu i-am luat lui eli cort cu bilute si l-a montat sotul in dupa-amiaza asta cand am plecat eu sa nu-mi simta lipsa,e inebunita dupa el,dupa ce scoate toate bilele afar o apuca harnicia si le baga la loc,asa ac la 8,30 seara dormea.deci m-am scos o saptamana

michy la bal mascat am fost la petrecerea sotului de la lucru,el a fost muschetar si io nevasta de muschetar.dar costumatiile au fost ff variate,un cuplu de draci,unul de peste cu prostituata,asistenta,menajera,zoro,puscarias,iepuras playboy, buburuze, preot, preot egiptean,mineri,cavaleri,toreador,etc ...va dati seama ce nebunie, pun poze dupa ce le descarc,showul l-au intretinut un drac cu un preot...sotul meu e trebuit sa cante....deastea...
gata ma culc,maine sper sa rezolv cu detasarea daca nu e jale eu renunt,chiar nu pot sa ma mut in craiova....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Bunaaaaaaaaa!

Avem brad. Mare si impodobit de doua fete cucuiete. Noi, parintii, am asistat si am pus globurile din varv, dar si acelea dupa indicatiile fetelor. Fetelor, da, plural. Ilincuta a dat la mana toate globurile si a vorbit cu fiecare in parte. Le-a iubit si alintat in mod egal si i le-a dat Alexiei cu mare bucurie, mandra de ce face. Noi am aplaudat ca la spectacol. M-am topit de dragul lor.

In rest, suntem aproape bine, Alexia usor racita. A fos sambata la o petrecere si ... dantuiala, forfoteala...pana seara era tusita.

Multumesc mult pentru ca mi-ati ascultat rugamintile. Am vazut asa poze frumoaseeeeeeeeee de Mi_a, Corina si Foarea Soarelui...Superbe!

Alina.a, bafta multaaaaaaaaaa! Abia astept poze de la carnaval...

Luna, acum ce mai ai? Rasai, ca ma bagi in sperieti.

Mihaito, cum stai cu buzele? Eu, cu manile, sunt varza.

CarlaV, sa-ti traiasca sotul si sa-l iubesti mereu ca si acum!

Dana, frumos cadou, imi place.

Ghinetz, nu, nu sunt din Bucuresti. Scuze ca nu ti-am raspuns la prima strigare.

Monica, abia astept sa citesc povestea nasterii. Si, waw, foarte frumos a crescut mititica ta pentru prima luna. Felicitari mamico!

Va pupic pe toate, toate.

Aaaaaaa...

Anya, va tin pumnii pentru prima serbare. Poate ai timp de niste poze.

Domnisoara Adeluta ce mai face? Mamica ei cred ca-si face parul cu peria si a uitat de noi. Aaaaaaaaa, dar parca s-a razgandit. Ce o fi facand???????

Mergi la inceput

Inca ceva...

De joi, Ilinca e motorizata. Are motocicleta. Dar nu oricum. De politie. Si...culmea, merge cu ea. O zi i-a trebuit sa faca scoala de pilotaj sub indrumarea Alexiei si...gata: pazea din calea ei.

Am editat deoarece doream sa pun o imagine cu ce intentie am in continuare. Dar, simtita cum sunt, mii asha o rushaniiiiiiiiiii... Hi, hi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Inca e we, asa ca va ofer un banc. poate daca mamii l-ar fi spus in loc sa arate emoticonul ala shugubatz, acum am fi putut sa o mai citim.

“Cine esti matale?”
“Pai, eu sunt vodka.”
“Pai, si cu ce ocazie pe aici?”
“Pai, e ziua lui Gelu.”
“Aha, ok.”
Peste câteva minute, cade înca; un gât de vodka; peste ele.
“Cine s;ti matale?” întreaba; o piftea.
“Pai, eu sunt al doilea gât de vodka.”
“Pai,si cu ce ocazie pe aici?”
“Pai, e ziua lui Gelu.”
“Aha, ok.”
Jeturile de vodka se scurg timp de câteva ore. Piftele deja nu mai aveau rabdare.
“Auzi, dar tu cine mai esti!”
“Pai, eu sunt al 20-lea gât de vodk#259;.”
“Pai, si cu ce ocazie pe aici?”
“Pai, e ziua lui Gelu.”
“Auzi mah, zice o piftea, eu m-am saturat. Ia haideti pâna sus sa vedem cine-i Gelu asta!”

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Nu ma pot cocetra sa citesc. Te rog sa remediezi, ghinetz, ca ...te raportez.

Mergi la inceput

Aha, gand la gand.

Mergi la inceput