Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 5
mav spune:
anes, unde l-ai vazut pe "grasunelul" meu, ca n-am mai pus poze de multe zile? am vrut sa pun filmulet cu el, dar nu mi-a iesit... si sa stii ca anto este cat remus, avea 5200g la ultima cantarire... asa ca... ![]()
...si eu l-am admirat pe remus (LMA), dar n-am apucat sa-ti spun... ziua ma tin baietii astia nazdravani in priza....
iar noaptea e bataie care sa doarma la mine in brate... adik ei dorm si io ii pazesc... mamica fericita....
de fapt asta micu' si acu doarme pe stanga mea, daca ma ridic si ma indrept spre pat... bbbuuuuzzzzz.... are senzor....![]()
cata, foarte emotionant! FELICITARI! sa fie intr-un ceas bun!!!!
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Am fost si noi ieri la dr pt eco transfotanela si este ok bebe, nu sunt probleme, iar eco cord inca mai este acel suflu sistolic, dar a zis dr ca degeaba am venit acum pt eco cord pt ca acest suflu este unul de grad mic si are timp pana la 6 luni sa treaca de la sine si nu ii schimba cu nimic stilul de viata al lui bebe. A crescut bebe 8 cm de la nastere si de la scaderea fiziologica a pus in greutate intr-o luna jumate 1,900 kg , deci acum avem 52 de cm si 3,600 kg.![]() Primul nostru ![]() http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS |
Ce-mi plac vestile astea bune!
Bravo bb de Babyzapi! Sa cresti mare si voinic! 
ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra
caterinas spune:
Felicitari Cata Miky, CASA DE PIATRA, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.
38+
Andrei
BraveGirl spune:
Ank 
Cata, felicitari! Casa de piatra!
Babyzapi, ce vesti bune! Sa o tina tot asa mititelul. 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
mav spune:
...ignorati faptul ca-s nepensata si am cearcane... observati-l pe antonio cum doarme placintica la mami in brate
.... si dragostea si grija de... frate...![]()
http://community.webshots.com/album/569161582DQebvm
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
dandusa spune:

Felicitariiiiiiiiiiiiiii proaspetelor mamicuteeeeee

sa va traiascaaaaa puiutiiii,sa creasca

mariiiiiiii,sanatosiiiiiii

Ankkkkkkkk,tinem pumniiiii
La muuulti aniii,Remussss,sa cresti mareeee
La multiii anii,Simonaaaa
Cherie,
v-am admirat in pozeeee
,obositi,dar minunatiiii
imi pare rau de experienta cu cezariana,bine ca a trecut,mamica curajoasa
Babyzapi,
felicitariii pentru sunculite,la mai mare,felicitari pentru rezultatele bune
Anes,
am rabdareee ct casa,nu prea are cum sa ma fenteze pitika
sant sclava lor,ma dedic zi si noapte ca sa fie bine...si-o sa fie cu siguranta...
Alra,
felicitari pentru tonul optimist,bravooo tie mamica curajoasa ce esti!am ras cu lacrimi cand am citit motivul pt care ai plans dupa ce ai nascut-o pe Laura![]()
Eli,
nu te mai ingrijora cu vaicela...,ai putea s-o iei de oriunde...,daca este sa fie...nu poti fugi de ea...
Criss,
imi pare rau ca te chinui cu operatia,sper din suflet sa se rezolve repede si sa nu mai doara
Diamisha,
cum s-a intamplat sa te accidentezi asa de rau?scuze daca ai spus deja,da' la cum citesc eu...
v-am admirat in poze...,doamneee cat santeti de frumosi
pe tine nu te-am vazut acum...,da' stiu eu ca esti frumoasa foc
Spiridush,
ce faci artista lu' mama?ce mai zici?
Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)
BraveGirl spune:
Mav, ce baieti ai tu acolo!!! Antonio e ditamai flacaul! Felicitari!!!!
Credeam ca doar a mea are senzor pt pat. Numai daca am intentia nebuna sa ma indrept spre patut, urla. La fel urla si cand vreau eu sa mananc. Nu am mai mancat in liniste de nu mai stiu cand 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
julia16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cata_myky Man-Dat Huynh: do you whant to marry me? Man-Dat Huynh: Mihaela Catalin: this is a new way to ask ? Mihaela Catalin: hmm Mihaela Catalin: let me think Mihaela Catalin: do you love me? Man-Dat Huynh: we are living in the 20 century Mihaela Catalin: ok Man-Dat Huynh: Mihaela Catalin: true Mihaela Catalin: so you love me? Man-Dat Huynh: Mihaela Catalin: you will love me in the next 20 yeasr when i will look not so wel? Man-Dat Huynh: what does it means? Man-Dat Huynh: you whanīt to look in 20 years somehow els? Mihaela Catalin: a little bitt old Mihaela Catalin: and fatt Man-Dat Huynh: nono, i donīt think so Mihaela Catalin: ? Man-Dat Huynh: you will be allways looking good for me Mihaela Catalin: i will tray Mihaela Catalin: so Mihaela Catalin: ok i will maried with you tocmai m-a cerut iubi de soata,nu apucasem sa ne castorim si iata ca si-a luat iima in dinti. ![]() MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN http://community.webshots.com/user/catamyky |
Ce frumos! Felicitari! Sa fiti fericiti!

julia
38+
+ Maria(26.12.2002)http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq