Aspirante optimiste >20 (376)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Gargarita La Multi Ani baietelului tau !!!!

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargarita_25 spune:

Fetelor multumesc mult de urari
Sa stiti ca si eu va simt pe voi mult mai apropiate, voi simtiti la fel pe cand restul gasesc aceste lucruri puerile si amuzante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

buna seara fetelor.............:)

ce mai faceti?

anidaz inteleg ce simti.da poate nu e bine si sigur nu e bine......dar suntem oameni, nu?

cine mai e gravidutza?????????????

eu sunt ziua................stai sa ma gandesc...in 13 luna trecuta mi-a venit............absolut nu m-am gandit la copii luna asta de sex..sau altceva.............nu mai am treaba.......dar se pare ca nu voi scapa de laparo..................
si....deci de vreo.....10 zile.............ma dor sanii amarnic si cred ca prolactina e de vina..temp de tot asa de 12 zile e tot 36.8-37.00 asa ca nu stiu..............am luat antibiotice ca am facu o infectie urinara...asa ca nu vreau nicicum sa fiu gravi..............:(((((((((((((................acum..........

tot asa vine vb de copii chiar daca nu intru pe forum...tot asa ma dispera lumea cu kestia asta....deci.........nu stiu...........

sper ca sunteti bine
va pup pe toate mi-a fost dor de voi..............!!!!!!!!!!!!!!

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Bea pe unde ai umblat de nu ai mai scris pe la noi?
Cu copii si cu lumea......m-am saturat si eu. Astazi am fost la tara la mamaia sotului meu sa taiem porcul si imi spune ca o verisoara de a sotului este gravida in luna a treia, eu cand am de gand sa fac?
Asa m-a enervat si imi venea sa ii zic vreo doua....dar m-am abtinut tinand cont si de varsta si de sot, si de soacra.....de mai multe lucruri. Dar chiar m-a enervat la culme. Cum eu nu intreb pe nimeni de nimik, nici nu vreau sa fiu intrebata. Si asa tare ma doare ca nu stiu raspunsul..........

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Bea,Bea,nu prea cred ca nu te-ai gandit deloc la copii luna asta din moment ce ti-ai luat temperatura,Cred ca vrem sa parem curajoase ,dar tooot acolo ne fuge mintea,cel putin la mine asa a fost,de aceea am si facut test,zicand insa ca luna asta nu vreau teste.Deci...eu am incercat sa ma mint pe mine ,dar n-am reusit.La fel si tu ti-ai luat temperatura ,desi ai zis ca vrei o pauza.Astea suntem ,niste mame fara prunci ,dar cu speranta in suflet.

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Fetelor plec si eu la nani ca am avut o zi tare grea astazi.
Va pup pe toate fara nici o exceptie !!!

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

fetelor

eu azi am fost ocupata ..am avut sora si un prieten nascuti in aceasi zi si a trebui sa ajung la fiecare...iar maine...din nou mai am un sarbatorit din petrecere in petrecere o duc....

eu ce ziceam ..ziceam de persoanele cunoscute. aici pe forum e altceva pentru ca ne chinuim impreuna, ne stim framantarile..e cu totul altceva..

nopate buna aspirantele mele

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

pe la voi.
, ma primiti?
nu stiu de ce nu pot sa dorm. toti ai casei si , numai eu pe aici.
si eu tot la un BB vreau. sa mai spun ca ne dorim macar doi, dar uite ca nici unul nu a venit inca?
acum o luna ingerasul meu s-a mutat pe alt cer. eram in 16 saptamani.

inca mai sper.
va si sa auziom de bine.

poate viitoare , te DD

poze
www.youtube.com/watch?v=1_-JzmI5ecs" target="_blank">pentru ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Buna dimineata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorry happymum e cruda CATEODATA VIATZA ASTA CU NOI. NU E ASA??????

ce putem face decat sa acceptam si sa o luam de la capat??????????

cauzele nu le stii? de ce a plecat bebe la ingerasi?
trist........dar principalul e sa fii tu tare!mult succes in lupta pt bebe!!!!!!!!!!1

hai sa dau si eu cafeaua ca deja am baut-o bantui de pe la 7 ca sotul meu e la buni la taiat de porc si merg si eu.............nu prea imi place ca e mirosul ala.....da las ca oi rezista eu!!!!!!nu???????

mi cam rau de la caveiu' asta de dimin............imi trece............
hai la cafea si la gravidutze cereale cu lapte si fresh de protocaliiiiiiiiiiiii

va tzuc!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargarita_25 spune:

Neata` vreau si eu cafea, da nu ma lasati sa o beau singura ca nu mai
are gust bun

Mergi la inceput