Aspirante optimiste >20 (376)
Raspunsuri - Pagina 15
anne`mary spune:
scuze am incurcat moni cu mihaela. Intrebarea era "mihaela de ce nu faci un trest"?
http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png
Moni_28 spune:
Te asteptam cu tesul cu II liniute Miha
!!!Si nu ma mai tine atata pe jar, ca iar ma apuca greata
daca mai tip mult pe aici sigur mi-o iausi ma aleg si cu![]()
Moni_28
anne`mary spune:
da, si eu stau cu ochii lipiti de monitor. Si ma gandesc ca trebuie sa plec si pana luni nu am cum sa aflu daca ati mai facut teste.
http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png
mihapet spune:
fetelor.................NEGATIV 

un oone femivital si un shure check.
asta e......poate luna viitoare
multumesc de incurajare

plec la Maramures..
va 

Moni_28 spune:
Aoleu, la asta nu ma asteptam....lasa Miha, poate luna viitoare va aparea si soarele pe stradutele noastre

FRUNTEA SUUUUUUS!!!!!!!!!!!!Noi suntem alaturi de tine!Va fi bine!!!!!
Moni_28
Rallu spune:
Neata fetelor,
Stiu ca e un fel de a spune pt. ca mai e putin si vine pranzul![]()
De fapt eu m-am trezit mai devreme dar pana n-am mancat n-am putut sa fac nimic. Efectiv ma ustura stomacul de foame.
Nu mananc mult (de exemplu dimineata 2 felii de paine prajita cu unt si 1 cana de cafea cu lapte) dar daca nu mananc ma ia cu lesin.
Eu nu prea am nimic sa raportez...numa un concert de colinde asta seara. Sper sa ma ajute sa intru in atmosfera Craciunului.
Anul asta parca nu m-am bucurat de nimic din jurul meu. Sunt mereu obosita, ba mi-e rau, ba stresata la gandul ca poate nu merge totul bine incat am uitat sa ma bucur de sarbatori.
Poate imi mai revin acum, ca tot ma apropii de sfarsitul primului trimestru.
Va pup
si nu mai fiti triste, Doamne-Doamne trimite bebe la toata lumea...doar ca pe rand.
Fiti optimiste pt. ca in curand vine si randul vostru.
Aaaa....si inca ceva....puneti si voi o pauza intre agitate ca se lateste pagina rauuuuuuu cat se zbantuie ele pe ecran.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
11+
Asa arat eu acum
Moni_28 spune:
Ahaaaa, deci de asta se ducea pagina de ma durea ochii pana terminam de citit....
Moni_28