Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (242)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Ramonaiani, voi cemai faceti ? Sunteti bine cu totii ?

Facem bine , cu tot tacamul: depresii de gravida, prichindel urlator zi si noapte, sot prins cu munca, sangerari din cand in cand (- macar stiu ca e din hematom, ca-i sange maron, vechi. Altfel as fi la usa doctorului ). Pe 16 am programare la ginecolog pt testul ala de depistare a anomaliilor cromozomiale. Sper ca bb e OK, mi-e cam teama, dar asta e, speranta moare ultima .
Va citesc din cand in cand - doar ca voi sunteti f active si scrieti mult. Macar am aflat ca Eliza e "cuminte" - inca n-a scos nici o priza din perete si nici ochiurile la aragaz nu stie sa le rasuceasca (oricum avem plita, dar tot mai ramane cate-un prosop acolo, deci risc de incendiu tot exista).
Eliza mi-a zis ca ii trimite un lui Ghighi, asa, de Sarbatori de iarna

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna seara fetele
eu nu am nici o sansa sa tin pasul cu voi
ieri am fost la scoala ca i a trecut raceala fetii,am muuuuult de invatat si e greuuuu
asta +nu e nimic,dar aseara pe la 10 jumate,ma trezesc si ma duc in bucatarie sa vad ce face catelusa si puii,am gasit-o intr un hal,parca era paralizata si tremura toata,era sa moara
sotul nu era acasa,nu stiam0. pe cine sa sun,cine sa ma duca la urgente cu ea ,
pana la urma am fugit rapid cu o prietena care are masina,cand am ajuns,au zis ca de mai intarziam juma de ora,o pierdeam
de parca nu am destule pe cap
acu e ceva mai bine dar trebe intarcati puii si habar nu am cum o sa fac,iar poate face criza

iar ma plang la voi scuze,imi vine sa ma mut in australia sau intr-o tara unde sa nu ma gaseasca nimeni

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

am vazut ca sunt o multime de sarbatoriti
LA MULTI ANI!!! tuturor sarbatoritilor,sa aveti o viata plina de fericire si sanatate!

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani
Sper ca bb e OK, mi-e cam teama, dar asta e, speranta moare ultima .

Sper ca temerile tale sunt doar toane de gravida.
Testul de care zici e testul de sange (statistic) sau e testul vilozitatilor (diagnostic)?

Oricum ar fi, sper ca toate sa fie bine.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Slippers, iar ai disparut? Unde esti?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
Sper ca temerile tale sunt doar toane de gravida.
Testul de care zici e testul de sange (statistic) sau e testul vilozitatilor (diagnostic)?
Oricum ar fi, sper ca toate sa fie bine.

multam. Nu stiu ce test e, am plecat cam 'ravasita' de la el, asa ca n-am fost prea atenta ce mi-a zis. Dar nu cred ca e test de sange, ca mi-a luat data trecuta sange pt toxoplasmoza, HIV si citomegalovirus. Dau detalii marti, dupa ce ma intorc .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, ramane pt miercuri la ora 12 sa ne vedem la T noi pentru sortat si impachetat.a confirmat si Luy.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia
Ei, alta atitudine soro! Nici nu se compara!

Ia spune repede.. cat de scurta era fusta si cat de adanc decolteul?

=====================

Eram in uniforma, ceea ce e egal cu moartea pasiunii. Deci il cred pe cuvant ca are un suflet mare. NU am incotro!
Eu decolteu mai scap asa, dar rar si subtireanu. Iar fusta scurta nu mi-am mai luat de ani de zile (de cand juristu -un mosulet simpatic- a zis ca s-a imbolnavit de inima si sa-i platesc spitalizarea; io mi-am cerut scuze ca-s asa nasoala si ca pe semne de la cosmaruri a avut un shoc la pipota)... Pe atunci eram asa de slaba, ca aveam doua bete strambe pe post de ustensile de mers...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia
Profitoare mica ce sunt!

Cred ca tu ai o viziune deformata pentru "mica"...

=====================

Nu, nu... Nu-i adevarat! Incercam sa fiu dulcica io cu mine si sa ma rasfat nitel. MIe imi plac lucrurile mari, sa fim serioase...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Citat:

Cecilio.. io' zic sa facem lista cu cine vine de Revelion.. sa stie si Roxana cum se organizeaza

=====================

Gata, lista e deschisa

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Roxana, eu vin cu soatza si bebeul. Stai linistita, ca pe langa oameni aduc si beutura. Plus ca promit sa ajut la spalatul vaselor. Nu, asta nu-mi place. Mai bine spal pe jos, ca-i specialitatea mea! Ah, mai bine o lasam pe aia cu spalatul vaselor, ca mi-am adus aminte ca ai masina.... Offf, mi-am furat-o, acum nu mai pot sa dau inapoi...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput