Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Dragi "2 in 1"

felicitari PICKY_TOTO pentru bebelina!

acum am picat si noi inapoi la servici!
suntem f fericiti! suntem ok, dna dr e incintata de noi!
trebuie sa va spunem ca din burtica ne-a dezvaluit ce ascunde......va trebui sa luam un carucior de !!
tata lu' bb este in !nu-si mai incape in piele! sincer, nici eu nu sunt mai prejos!

ana-maria 16 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

felicitari anamaria si picky pupici si multe

sa va dea doamne doamne multa sanatateeeeee

de abia astept sa ma duc maine mi-ati facut o poftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Felicitari picky_toto si anamaria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Eu mai am de asteptat pana pe 22 decembrie.....Si sa vdm dc puiu' vrea sa ne arate ce e...

la toate burticutzelor

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iubita_tiana
sunt curioasa pana in ianuarie cand ma gandesc ca voi avea catre 20 sapt sa aflu si eu ceva, acum in decmebrie la eco voi avea abia 15 sapt...si nu se va vedea....

Tiana eu am fost la eco in ultima zi a saptamanii 14 si s-a vazut ce e bebe, poate ca si tu o sa afli in S15.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Salutare fetelor!
Felicitari fetelor ce au aflat deja ce ascund in burtica.
Eu am mari emotii ca si eu merg maine la pranz la ecografie si analize pentru triplu test.
Tinand cont ca maine intram in 16 saptamani poate aflam si noi ce este.
Eu nu am nicio preferinta. Ce e sanatos sa fie!
Seara buna!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

va multumesc mult fetelor pentru felicitari!
sa va povestesc cum a fost la eco..totul a inceput cu starea lui mami..care odata intrata pe usa cabinetului s-a trezit pac cu tensiune 11 cu 5 si cu inim acare ii iesea din piept..eu de acolo din burtica ii tot ziceam: stai mami linistita ca sunt super, sunt cel mai tare!, dar ea nu ma auzea si se agita toata!
si intram la dna dr..si vb cu mami si o intreaba dna dr ce si cum..si mami ii spune ca a calatorit cu avionul si dna dr o felicita si hopa la control..ce ma supara pe mine mami meu ca e f agitata si ma agita si pe mine..aveam o energie de nu ai vazut..numai tumbe..cred ca eram fericit ca urma sa ma vada pe cranul cel mare!
gata si controlul! mergem fuguta la patutul de eco..si dna dr o intreaba pe mami:" i-a zis draguta, ce vrei: fata sau baiat?" si mami, prompt raspunde:" noi am vrea un baietel, dar dc DD ne da o fetita nu e o tragedie, sanatos sa fie bb , asta e important!" si dna dr incepe si ride...
hopa sus..pune dna dr DVD si da REC si incepe flimultul: apar..tararam...capsorul..mm ce bine se vede..pac masoara dna dr 3.68, si gata incepem sa ne miscam, dam din minute si din picioruse..waw ce picioruse lungi am! nici mie nu-mi vine sa cred, apoi lui mama..mmm si iar, minuta peste frunte..si pac tumba..si iar ne miscam si ne masoara dna dr piciorusele , mama vede costele si inimioara..dar inca ii tinema in suspans..mai stam ce mai stam si mama devine nerabdatoare..si cind am simtit eu ca nu o mai pot tine in suspans..pac..i-am aratat..ca avem jucarie de baietel....si am facut-o pe mama fericita citeva minute la rind..cind ii aratam ce am eu..cind ii aratam fatuca..ma pozitionasem cu capul in jos si cu piciorusele in sus..eram asa de happy ca mama se bucura ca sunt ceea ce vroia ea si tati..
intr-un final dna dr a facut "stop cadru" pe jucarie si a zis.."gata! asta e prim-planul pentru tata lu' bb!" ..i-a raspuns mama pentru mine :"sarut-mina" si gata...
Abia astept sa ma vada si tata!!!!

va pup din burtica, bb baietel!

ana-maria 16 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Felicitari fetelor care au descoperit "surpriza" din burtica

Sper si eu pe 18 dec sa stiu....atunci o sa vad si rezultatul de la triplul test.

Eu raportez oboseala, saptamana asta a fost foarte agitata, sper ca maine sa ma calmez, seara cad la ora 10 de nu mai pot nici vorbi, in plus acum vine si Marc acasa si trebuie sa ne apucam de jocuridiverse, sunt tocmai buna...

Pupici

NOI 16 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Felicitari Anamaria si Picky-toto! V-am trecut comorile pe listuta! Iertati-ma, dar sunt pana peste cap de ocupata. Cu toate astea va urmaresc, ma bucur din suflet pentru ca vestile bune se tin lant.
CarlaV, felicitari pentru pozele de pe gmail! Ai o familie de care sa fii mandra. Se pare ca sunt intr-o odisee cu mamici frumoase!
Va pupic pe toate!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
18+

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Deci, fetelor... va invidiez ca stiti ce ascundeti in burtica... La noi inca nu s-a vazut si nu mai avem rabdare...

In ceea ce priveste baia, si eu am facut si la Rebeca si acum. Nu ma pot lipsi de ea.

In ceea ce priveste parul, saptamana viitoare ma vopsesc. Nu am nici o problema cu treaba asta, nici nu mi-a spus medicul ca ar fi in neregula. Am ales vopsea L'oreal Casting, fara amoniac.

Am umblat astazi toata ziua si acu' mi-e cam somn, numa' ca o sa avem niste musafiri, asa ca trebuie sa ma pastrez treaza.

As vrea si eu parola asdresei comune de mail. Si adresa, de altfel, ca am uitat care este. Pleaseeeee

Ioana 19+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktalina spune:

Buna, Albinutze

Maria-bunica, nu stiam ca trebuie sa scriu mai des ca sa-mi apara si mie mesajele in timp real..multumesc frumos de sfat

18+

Mergi la inceput