LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (158)
Raspunsuri - Pagina 9
ginnette spune:
Felicitari David (de Ana) pt primii pasi! 
Ramo, ai grija de tine 
Ioana Ecaterina
sa cresti mare, sa fii sanatoasa si norocoasa!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
madalina28 spune:
LA MULTI ANI IOANA-ECATERINA!
sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!
Anca,Anandrei felicitari pt primii pasi ai baietilor la cat mai multi si la cat mai siguri.
AlinaKalos
Dariuca cea mamoasa asa face si a mea nu ma lasa sa plec ...
Elle si eu tot avent folosesc dar pt ceai si suculet,sunt f multumita.Faza cu clatitele nu e un motiv de suparare intentia conteaza
Ceska, la multi ani sotului!Sa va traiasca si sa fie sanatos alaturi de frumoasa voastra familie!Trimite cate un bulgare si catre noi poate pana la Craciun ajunge![]()
Gabritza,Jelimoni imi pare tare rau ca aveti probleme,si noi mai avem neantelegeri dar pana la urma ajungem la un numitor comun:Sofia care ne uneste,pe mine chiar ma ajuta cu bb atunci cand e acasa dar disensiunile apar cateodata.
Angi ce faceti?a baut Pupicu macar un 20-30ml?Astept vesti!
LalaD ce faci nu ne mai dai "trezirea" si cafelutza in fiecare dim?Vrem poze cu pletoselul!
Errena,Ven fetelor ce faceti?
Monica multa sanatate Clarei!
Azi mergem la controlul lunar la pediatru,fetelor eu am un medic de familie
altul decat cel pediatru, mai bine nu-l aveam,probl au inceput cand mi-a refuzat sa faca infanrix la 2 luni pe motiv ca fac experiente pe copilul meu,apoi in 10luni nu mi-a vazut copilul decat de 3 ori dar o data eram in Selgros si ne-am intalnit intamplator
am intrebat-o cand sa ma duc sa o cantareasaca si la un control stiti ce mi-a raspuns? "E frig in cabinet mai bine vino cand face fata 1an!
atunci oare incalzeste cabinetul?

Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
cynthia_ spune:
Spuneti-mi si mie ce sa fac: mi-asi dori tare mult sa fac mai multe exercitii de mers cu al meu pitic dar pur si simplu nu vrea: daca incep sa merg cu el de manute la un moment dat se pune jos nu mai vrea sa-l tin si o tuleste in patru labe, daca merge cu jucaria aia gen geanta postasului cand se plictiseste incepe sa se joace cu rotile. Mi-ar place sa merg mai mult cu el prin casa poate si-ar da si el drumul mai repede la mers, merge pa langa patut, pe langa patul mare pe langa dulapuri... nu stiu cum sa-l stimulez mai mult.
Ellenuta spune:
fetelor .....
ieri a fost ziua lui Markus .. a implinit 5 anisori ..
eu tin sa-i urez si aici
MARKUS, SA FII SANATOS, NOROCOS SI SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME! 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
rlc_sandor spune:
Ramo,ar fi o idee dar stii cam cate suntem din ardeal?
eu-oradea
tu-sm
natalia-cj
iulia din bm nu a intrat de f mult timp
mai era cineva din oradea(nu mai tin minte) care nu a intrat de mult
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Ellenuta spune:
ufffff mai moni mai .. poate sa fie o pacatoasa de enteroviroza .. sau poate a papat ceva ce nu i-a priit .. bine ca ai fost pe faza cand a vomitat .. si eu sunt disperata cu vomitatul asta, mi-e asa frica de el .. imi pare rau de motanelul mic .. baga-i regim si poate ajungi si la doctor cu ea, s-o vada ..
clarita sa se faca bine repede
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Anandrei spune:
Cynthia, nu-l stimula, lasa-l in ritmul lui sa se dezvolte. Uite, Daid se tine foarte bine pe picioare si ar putea merge fara probleme,dar ii este foarte frica, merge doar daca e tinut de manutze. Pasii de azi i-a facut fara sa-si dea seama, dar m-a mirat cat de bine a pasit, cat de bine se tine pe picioare. Nu-l grabesc, ca nu vreau sa capete frica si mai mare.Cand o vrea el...noi speram ca asta sa fie cadoul nostru de la Mosul, David facand pasi...
Multi pupici!
| Citat: |
| citat din mesajul lui cynthia_ Spuneti-mi si mie ce sa fac: mi-asi dori tare mult sa fac mai multe exercitii de mers cu al meu pitic dar pur si simplu nu vrea: daca incep sa merg cu el de manute la un moment dat se pune jos nu mai vrea sa-l tin si o tuleste in patru labe, daca merge cu jucaria aia gen geanta postasului cand se plictiseste incepe sa se joace cu rotile. Mi-ar place sa merg mai mult cu el prin casa poate si-ar da si el drumul mai repede la mers, merge pa langa patut, pe langa patul mare pe langa dulapuri... nu stiu cum sa-l stimulez mai mult. OCTI mamica de octavian- 31.12.2007 |
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
danybv spune:
Monica imi pare nespus de rau de situatia prin care treci cu bebe , multa sanatate ii doresc iar tie sa fi puternica si sa rezisti, e greu stiu dar tu esti sprijinul ei 
cynthia_ nu trebuie sa crezi ca trebuie sa faci mai multe exercitii cu bebe , fiecare copil are dezvoltarea lui , de fapt tu stii aceste lucruri , este si normal sa ai acest gand cand auzi aici pe forum ca au inceput multi clopotei sa mearga singurei.Dar isi va da drumu la mers si Octavian ai sa vezi .
De ex Maria mea este la fel , ea merge de la 7 luni in picioare singura , se sprijina pe langa mobila , pat etc .
Am incercat sa merg mai mult cu ea si tot asa face , merge 2-3 pasi singura si apoi se pune jos , cred ca inca ii este frica .Dar va veni si acel moment cand se va ridica si va merge singura fara mine de manuta .Deci fruntea sus si fi bucuroasa de aceste lucruri unice pe care le face bebe acum 

mada hai ca m-ai lasat muta cu acest dr
nu mai am cuvinte , pacat ca exista si astfel de specimene ,pacat
la multi ani urez si eu lui Markus
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
AMR 30 zile
ceska777 spune:
Fetelor,
va multumesc pentru urarile la adresa lui tati al nostru!
Cynthia,
eu iti doresc sa vrea curand din proprie initiativa sa mearag mai mult clopotelul tau dar.... pregateste-te de dureri de spate; sau poate o ia singur din loc si ai scapat.
Anca.b
de 1 saptamana il intreb in fiecare seara in ce consta cadoul de Craciun pentru mine: e pentru petrecut timpul in doi, cand nu e nimic la tv si copilul doarme... cica!
Monicaa,
saraca Clara! Sper sa nu fie Magen-Darminfekt!!!! Saracuta de ea,
sa fii fost numai o indispozitie de la stomacel de aia si lipsa poftei de mancare!?
Felicitam toti clopoteii care o iau zilele astea mai mult sau mai timid din loc!!!! Pazea ca vine si Benji dupa voi!
LA MULTI ANI,
Markus! Poate intra mamica ta sa ne spuna cum ai sarbatorit?!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 12
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
alina023 spune:
Markus la multi ani!!!! Sa cresti mare, sa fii sanatos, sa iti bucuri parintii si transmite-i si lui mami ca ne este dor de ea!!!
Monica imi pare rau ca sufera buburuza. Mie imi suna a enterocolita. Ideal ar fi sa-i faci o coprocultura si sa mergi la medic cu rezultatul, daca iese ceva. Si regim , evident.
papusica mica sa se faca bine repede.
A! Si nu o forta sa pape. E f bine daca bea apica. Fa-i si ceai d menta. E f bun pt stomacelul ei acum.
Iubitele mele, revin cu apelul catre voi pentru actiunea cu copilasii bolnavi de cancer. IrinaL a spus ca le va trimite ceva. Dar poate mai sunt fete care ar putea sa ofere o carte, o jucarie, ceva...
Copilasii sunt in numar de 140, o treime prescolari, o treime scolari si o treime adolescenti.
Am vorbit cu o companie de organizari petreceri, poate reusesc sa le aduc un clovn, baloane etc. Dar pentru copilasii mai mari tare nu stiu ce as putea sa le ofer. Aveti voi ceva idei?
anticipati!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei