LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (307)
Raspunsuri - Pagina 14
anasol spune:
giova si io am aflat ca sunt reducerile la z pe 8 ian, dar mi-au zis vanzatoarele dupa ce am achitat, m-am cam grabit, imi parea rau apoi
, dar asta e, se mandreste si ianis cu ele acu de mos craciun
, nu le puteam da inapoi
, graba strica treaba....nici nu m-am mai gandit la reduceri...
nu pot sa vad pozele.cu marco
Biancas spune:
Ce o fi cu Irina de nu zice nimic
Chiar dmeult nu ne-a salutat
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
da si mie imi lipseste DMELII ...ma mir ca n a ma intrat dar sper ca s ocupati cu de ale casei ca stiu ce inseamna
GIOVA alea s patuturile dar se sprijina in ceva de podea...nu s foarte sus
...ma bucur ca v au placut pozele, mai mult de 80 la suta din copii sunt nevazatori...dar sunt tare scumpi si mie mi s tare dragi
a venitr sora sotului cu iubitu...o gramada de cadouri cu cars.,pantaloni,bluza,rucsac......si pt bianca un imens poster cu hanna montana si un calendar
...a si un meserias ghiozdan...papan imediat s a imprietenit![]()
Giova spune:
Bianca noi plecam doar luni in Alba. mergem la lucru gata, ca doar suntem musafiri
.
Costumul nu a fost cine stie ce, nu le-a dat pe alea pe care le-am vazut. asta e....decat sa ma fi apucat de umblat dupa materiale si croitoreasa, mai bine asa.
Imi pare rau ca mi-a fost rau dim., caci mergeam eu dupa ele, le spalam, le calcam, pana la 16 erau ok, dar asa....nu ma mai gandesc ca-mi creste tensiunea.
Anasol super ca incep reducerile pe 8. prietena mea care e vanzatoare acolo mi-a zis sa merg inainte, imi aleg ce-mi place si le scoate cand merg in ziua cu reduceri. caci atunci e nebunie mare, full, nu gasesti mai nimic.
irina pe unde umbli? v-ati chefuit? cand e party-ul creolinului?
Cosmi super ca le-au placut cadourile. pe Bianca a atins-o la maxim cred. am vazut pijamale in metro cu hanna montana, dar nu era pt. 11 ani, si celelalate is mici pt. nepoata
.
ma gandesc ca se sprijina in ceva de podea, toate sunt asa, doar ca nu sunt asa de sus puse, aaa...si sunt unite intre ele, cele de la gradinitele noastre.
mancarea e aproape gata, sotul acum vine din capatul celalalt al orasului, piticul s-a jucat frumos singurel si eu am reusit performanta sa personalizez cateva felicitari pt. mail
.
credeam ca nu mai ajung Craciunul asta.
am primit CD-ul cu pozele din anul asta si cu repetitiile pt. serbare si dosarul cu fise si nici nu m-am uitat la ele
.
Mama denaturata ce sunt, rusine sa-mi fie.
Acum de asta ma ocup.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Cosmideci iar ai musafiri...ce bine de copii ca au primit cadourile dorite
.
Giova, lasa mai ca a fost frumos costumul...poate tu ai vazut altceva dar arata chiar bine. La noi nu a trebuit costum...a spus sa ii imbracam cum vrem asa ca i-am tras o camasa, pantaloni si gata a fost. Chiar i-am cumparat 2 camasi...una pt serbare si craciun si una pt ziua lui sa fie noi...dar parca mai frumoasa e asta cu care a fost la serbare decat cea care am luat-o pt ziua lui si a fost la pret de jumate
.
Am pus film in drop cu poezia lui dani de la serbare..am taiat-o de pe filmul de la camera video ca vad ca filmele care le face aparatul foto nu se vad in drop...habar nu am ce au. Pitici la creier ![]()
Ma credeti ca azi nu am facut nimic pana la ora asta? A ba da...am stat la calc si am mancat de cina
. Vai da ce bine a fost
...
Dani e la socrii iar Sandra acasa...de maine ma bag in ea si luam caietul de clasa a 1-a sa reinvete sa scrie ca scrie cu picioarele
. Bine ca e vacanta ..2 saptamani dar sunt bune si alea.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Uitati ce am facut eu....pt cine nu a cumparat revista sa stiti ca merita sa o cumparati...e 7-8 lei nu mai retin..
Am scanat-o pt fetele de afara daca vor sa se uite... am muncit ceva
ca are multe pagini
http://www.dropshots.com/biancas4#
Giova...tu mai incet cu uitatul ![]()
Bianca
Giova spune:
Bianca ce-mi facusi????? salivez pe tastatura...mama ce de bunatati
.
Si eu am lenevit azi, maine intru in priza sa termin curatenia. Doamne ajuta sa ma simt la fel de bine ca zilele astea.
M-am uitat pe pozele de la gradi si pe filmele de la dansuri. Doamne ce ne-am mai distrat!!! maine le pun in drop, ca sunt scurte rau.
Am vb. si cu vara/finuta, era la carrefour si mi-a zis ce chestii sunt cu Bob the builder, sa-i cumpere piticului de Craciun. mi-a reamintit si de visul ei ciudat, cu mine
. am ajuns la concluzia ca e o stranie coincidenta
, caci fetele si-au tinut gura...
Trebuia sa o fi intrebat daca stie si ce va fii bebeul din burta, ca oricum sunt interesata
.
si noapte buna.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Giova, pai intrab-o poate simte si cei vei naste
. Nu ti-ai facut niciodata figura cu ata, verigheta si palma? Mie asa mi-a iesit intotdeuna...o fata si un baiat
. E un fel de ghici cati copii si ce copii vei avea...poate o stii si tu
.
Mai eu nu stiu cine e Bob the builder ala dar o sa ma documentez. Noi stim de Power Rangers, de Ben 10 de Spiderman si altii care nu mai imi vin in minte acuma.
Giova...trimite-l pe Clau sa iti cumpere o prajitura sa nu poftesti cumva
.
Eu am poftit un Big Tasty de la Mc si l-am trimis pe Nelu in centru sa imi aduca. Si nu sunt gravida 100 %
doar pofticioasa 
Maraki...acuma ai retete de tort cate vrei acolo ![]()
Bianca
anasol spune:
vai bianca, ma duc sa iau si io revista , chiar dak sunt la cura, dar am ziua cu prajituri , ziua a3a a bia o astept, azi am fost la fructe, maine la carne, poimaine la legume si raspoimaine la paste si prajituri..........apoi iar fructe si se tot repeta , asta e cura care o tin , e de 90 de zile.........micul dejun e acelasi in fiecare zi: fructe, si pranzul si cina cum v-am spus:
1 zi- la pranz carne orice fel, de pui , porc vita peste...la gratar sau fiert cu o felie de paine , salata verde nelimitat si o cana de supa strecurata, cina la fel carne dar fara supa
a2a zi...micul dejun fructe, pranz......legume.....orice fel,: cartofi fasole verde sau boabe...etc tot ce e leguma, prospata sau fiarta.....cu o felie de paine, cina la fel......
in ziua asta bag fasole batuta la greu asa imi place + kumpir ( cartoful acela mare copt cu tot felul de salate in el.....
a3a zi....la pranz,paste cu sos de rosii, cu sos barilla gata preparat, servesc io, sau pizza vegetariana si seara 2 felii de tort, sau 3 cupe de inghetzata+ obligatoriu o bucatica de ciocolata amaruie.....
a4a zi fructe nelimitat, inclusiv banane si struguri....
si ciclul se reia timpo de 90 de zile........
apa si ceai nelimitata fara zahar , io beau cu zaharina......si io mai beau si cola zero sau pepsi light.....
se slabeste 15-20 kg in 90 de zile, cice nu te mai ingrasi apoi, dar asta nu garantez decat pana vad si io, o sa va zic.......io am slabit deja 6 kg si o tin de o luna.....m-am invatzata, mi se pare usurica si cu f multa mancare........
la ziua de fructe mananc si o mana de alune
, ca doar sunt fructe oleaginoase.....![]()
azi de exemplu am mancat asa:cocktail de cocos feliat, stafide brune, pepene galben,capsuni , ananas, smochine, curmoale, mere la greu, struguri, banane.........si nu mi-e foame![]()
anasol spune:
bianca nu te tenteaza cura mea?![]()
a apropos am 58 de kg.........si in mai cand am nascut aveam 88 kg......ma bate vantul![]()