LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (307)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

giova si io am aflat ca sunt reducerile la z pe 8 ian, dar mi-au zis vanzatoarele dupa ce am achitat, m-am cam grabit, imi parea rau apoi, dar asta e, se mandreste si ianis cu ele acu de mos craciun, nu le puteam da inapoi, graba strica treaba....nici nu m-am mai gandit la reduceri...
nu pot sa vad pozele.cu marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ce o fi cu Irina de nu zice nimic Chiar dmeult nu ne-a salutat

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

da si mie imi lipseste DMELII ...ma mir ca n a ma intrat dar sper ca s ocupati cu de ale casei ca stiu ce inseamna

GIOVA alea s patuturile dar se sprijina in ceva de podea...nu s foarte sus...ma bucur ca v au placut pozele, mai mult de 80 la suta din copii sunt nevazatori...dar sunt tare scumpi si mie mi s tare dragi

a venitr sora sotului cu iubitu...o gramada de cadouri cu cars.,pantaloni,bluza,rucsac......si pt bianca un imens poster cu hanna montana si un calendar...a si un meserias ghiozdan...papan imediat s a imprietenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca noi plecam doar luni in Alba. mergem la lucru gata, ca doar suntem musafiri.
Costumul nu a fost cine stie ce, nu le-a dat pe alea pe care le-am vazut. asta e....decat sa ma fi apucat de umblat dupa materiale si croitoreasa, mai bine asa.
Imi pare rau ca mi-a fost rau dim., caci mergeam eu dupa ele, le spalam, le calcam, pana la 16 erau ok, dar asa....nu ma mai gandesc ca-mi creste tensiunea.
Anasol super ca incep reducerile pe 8. prietena mea care e vanzatoare acolo mi-a zis sa merg inainte, imi aleg ce-mi place si le scoate cand merg in ziua cu reduceri. caci atunci e nebunie mare, full, nu gasesti mai nimic.
irina pe unde umbli? v-ati chefuit? cand e party-ul creolinului?
Cosmi super ca le-au placut cadourile. pe Bianca a atins-o la maxim cred. am vazut pijamale in metro cu hanna montana, dar nu era pt. 11 ani, si celelalate is mici pt. nepoata.
ma gandesc ca se sprijina in ceva de podea, toate sunt asa, doar ca nu sunt asa de sus puse, aaa...si sunt unite intre ele, cele de la gradinitele noastre.

mancarea e aproape gata, sotul acum vine din capatul celalalt al orasului, piticul s-a jucat frumos singurel si eu am reusit performanta sa personalizez cateva felicitari pt. mail.
credeam ca nu mai ajung Craciunul asta.

am primit CD-ul cu pozele din anul asta si cu repetitiile pt. serbare si dosarul cu fise si nici nu m-am uitat la ele.
Mama denaturata ce sunt, rusine sa-mi fie.
Acum de asta ma ocup.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Cosmideci iar ai musafiri...ce bine de copii ca au primit cadourile dorite .
Giova, lasa mai ca a fost frumos costumul...poate tu ai vazut altceva dar arata chiar bine. La noi nu a trebuit costum...a spus sa ii imbracam cum vrem asa ca i-am tras o camasa, pantaloni si gata a fost. Chiar i-am cumparat 2 camasi...una pt serbare si craciun si una pt ziua lui sa fie noi...dar parca mai frumoasa e asta cu care a fost la serbare decat cea care am luat-o pt ziua lui si a fost la pret de jumate .
Am pus film in drop cu poezia lui dani de la serbare..am taiat-o de pe filmul de la camera video ca vad ca filmele care le face aparatul foto nu se vad in drop...habar nu am ce au. Pitici la creier
Ma credeti ca azi nu am facut nimic pana la ora asta? A ba da...am stat la calc si am mancat de cina . Vai da ce bine a fost ...
Dani e la socrii iar Sandra acasa...de maine ma bag in ea si luam caietul de clasa a 1-a sa reinvete sa scrie ca scrie cu picioarele . Bine ca e vacanta ..2 saptamani dar sunt bune si alea.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Uitati ce am facut eu....pt cine nu a cumparat revista sa stiti ca merita sa o cumparati...e 7-8 lei nu mai retin..
Am scanat-o pt fetele de afara daca vor sa se uite... am muncit ceva ca are multe pagini

http://www.dropshots.com/biancas4#

Giova...tu mai incet cu uitatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca ce-mi facusi????? salivez pe tastatura...mama ce de bunatati.
Si eu am lenevit azi, maine intru in priza sa termin curatenia. Doamne ajuta sa ma simt la fel de bine ca zilele astea.

M-am uitat pe pozele de la gradi si pe filmele de la dansuri. Doamne ce ne-am mai distrat!!! maine le pun in drop, ca sunt scurte rau.

Am vb. si cu vara/finuta, era la carrefour si mi-a zis ce chestii sunt cu Bob the builder, sa-i cumpere piticului de Craciun. mi-a reamintit si de visul ei ciudat, cu mine . am ajuns la concluzia ca e o stranie coincidenta, caci fetele si-au tinut gura...
Trebuia sa o fi intrebat daca stie si ce va fii bebeul din burta, ca oricum sunt interesata.
si noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova, pai intrab-o poate simte si cei vei naste. Nu ti-ai facut niciodata figura cu ata, verigheta si palma? Mie asa mi-a iesit intotdeuna...o fata si un baiat . E un fel de ghici cati copii si ce copii vei avea...poate o stii si tu .
Mai eu nu stiu cine e Bob the builder ala dar o sa ma documentez. Noi stim de Power Rangers, de Ben 10 de Spiderman si altii care nu mai imi vin in minte acuma.

Giova...trimite-l pe Clau sa iti cumpere o prajitura sa nu poftesti cumva .
Eu am poftit un Big Tasty de la Mc si l-am trimis pe Nelu in centru sa imi aduca. Si nu sunt gravida 100 % doar pofticioasa
Maraki...acuma ai retete de tort cate vrei acolo

Mergi la inceput

vai bianca, ma duc sa iau si io revista , chiar dak sunt la cura, dar am ziua cu prajituri , ziua a3a a bia o astept, azi am fost la fructe, maine la carne, poimaine la legume si raspoimaine la paste si prajituri..........apoi iar fructe si se tot repeta , asta e cura care o tin , e de 90 de zile.........micul dejun e acelasi in fiecare zi: fructe, si pranzul si cina cum v-am spus:
1 zi- la pranz carne orice fel, de pui , porc vita peste...la gratar sau fiert cu o felie de paine , salata verde nelimitat si o cana de supa strecurata, cina la fel carne dar fara supa
a2a zi...micul dejun fructe, pranz......legume.....orice fel,: cartofi fasole verde sau boabe...etc tot ce e leguma, prospata sau fiarta.....cu o felie de paine, cina la fel......
in ziua asta bag fasole batuta la greu asa imi place + kumpir ( cartoful acela mare copt cu tot felul de salate in el.....
a3a zi....la pranz,paste cu sos de rosii, cu sos barilla gata preparat, servesc io, sau pizza vegetariana si seara 2 felii de tort, sau 3 cupe de inghetzata+ obligatoriu o bucatica de ciocolata amaruie.....
a4a zi fructe nelimitat, inclusiv banane si struguri....
si ciclul se reia timpo de 90 de zile........
apa si ceai nelimitata fara zahar , io beau cu zaharina......si io mai beau si cola zero sau pepsi light.....
se slabeste 15-20 kg in 90 de zile, cice nu te mai ingrasi apoi, dar asta nu garantez decat pana vad si io, o sa va zic.......io am slabit deja 6 kg si o tin de o luna.....m-am invatzata, mi se pare usurica si cu f multa mancare........
la ziua de fructe mananc si o mana de alune, ca doar sunt fructe oleaginoase.....

azi de exemplu am mancat asa:cocktail de cocos feliat, stafide brune, pepene galben,capsuni , ananas, smochine, curmoale, mere la greu, struguri, banane.........si nu mi-e foame

Mergi la inceput

bianca nu te tenteaza cura mea?
a apropos am 58 de kg.........si in mai cand am nascut aveam 88 kg......ma bate vantul

Mergi la inceput