Buna
eu una nu am fost pacienta dlui doctor mult discutat aici , si nu il cunosc .
insa am citi un post si m-am gandit sa va spun ceva .
- fiecare medic care este discutat aici , are cont pe acest site .
sa nu credeti ca vorbesc prostii, am auzit chiar pe holurile unei clinici discutandu-se .
m-a mirat ca discutau despre o fata care activeaza pe forum ,care spre fericirea ei a reusit fiv-ul si spuneau ca de multe ori medicul intra si isi aduce contributia cu ceva informatii medicale, sau pur si simplu , isi lauda munca ,dandu-se drept una dintre noi...ca sa zic asa, cele care ne chinuim de ani de zile sa avem copilasul nostru mult dorit .
cu asta am incheiat , nu o sa dau nume , insa e strigator la cer ,se joaca practic cu mintile noastre, cu vietile noastre mult incercate , cu banii nostrii la urma urmei , si la sfarsit ..cand vezi testul negativ ..iti ingheata inima ,si se pietrifica de durere.
asta e.
in plus ,in general medicii mult laudati , mult mediatizati prin intermediul forum-ului se umplu la propriu de paciente , pe care le trateaza superficial , isi fac banutii si cam atat .
unele fete au noroc ,altele nu . pacat ,ca ne chinuim si ne riscam viata de multe ori asistate de incompetenta unor medici.
subiect inchis la cererea autorului.