De ce sa ne ferim de dr Tutunaru
Raspunsuri - Pagina 3
ralu_t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANITA75 am ramas uimita unde au iei cabinetele au la geamuri perdele daca nu le trage bine poti vedea inauntru ,ce sa mai, suntem la mina lor ![]() |

imi place acest topic, am sa-l citesc regulat, dar nu mai intervin
psj dupa ce mergi la iosup si vezi exact, nu ce impresie ti-a lasat nush ce coada, atunci e bine sa te pronunti. pana atunci...sa lasam senzatiile si daca tot suntem la un capitol unde sa aruncam cu noroi...culmea ca nici nu era vb despre iosup, ar fi bine s-o facem cu date concrete:experiente proprii
ralu-
de bebe albastrutudor
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra
psj spune:
Data fiind experienta lui kay, nu cred ca voi merge vreodata la Iosup.
Eu mi-am povestit semi-experienta cu Tutunaru.
Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!
Infertilitatea este o boala
kindly spune:
pot sa zic si eu ceva?spuse batranul
:
maria08,buna ideea cu o alta RAMONICA.CINE MAI VOTEAZA?
cosicel,unde ai dreptate ai.dar chestia cu foliculii nu e cum crezi.ti-a vazut 12?si 20 sa fii fost nu trebuiau toti masurati ca diametru pt ca erau mici probabil.importanti sunt cei dominanti.iar daca in urmatoarea zi nu a vazut unul,e posibil ca acela sa fii fost involuat iar in urmatoarea zi sa creasca altul in diametru.deci tot 3 ies ca nr.cat despre igiena,parol,in fata mea si-a pus manusi.si sunt
bun.cat despre intimitate ai mare dreptate.
liana30,asa vorbeste el.nu trebuie pus la inimioara.
giorgia c,dr nostru nu deleaga responsabilitati pentru ca ii place sa faca totul SINGUR.as vrea sa-i arat ca are nevoie de un om MAI resposabil care sa-l ajute,dar nu asculta,nu vede,nu vrea.
speranta2008,un LEU nu greseste niciodata,nu permite sa fie contrazis sau mai rau sa i se spuna ce are de facut.deci,slabe sperante cu sensibilizarea.
psj, esti convinsa ca dr a stiut ca ai fost pe acolo?vina nu a fost a lui.mai tii minte cine ti-a facut programarea:asistenta.
kay, no coment.dar ma doare rau ce am vazut.
felixut76, am ajuns si la tine.din cate am vazut eu are o evidenta pe calculator.dar cred ca ar trebui facuta mai meticulos.COMUNICARE?CORECT.din ce stiu eu comunicarea presupune si vizualizare directa,ori tare scumpi ii sunt ochii la vedere.nu se uita la tine.poate ii este frica sa nu fie hipnotizat.ar trebui sa stie ca privirea unui om spune multe.programarile sunt esentiale si pentru paciente si pt el.si respectate.alocarea unui timp suficient(sa zicem 15 minfoarte de acord.anamneza unei paciente nu se face din ochi ci din vorbit,tras de limba.(orice patologie nedepistata la timp poate da nereusite in timp).te-a si certat?si pe mine.i-am trimis o NUIA prin MOS CRACIUN .ca nu e frumos sa certi paciente nevinovate.
BUN SAU RAU sa stiti ca intr-adevar are un suflet mare.dar sa-si aduca aminte ca oricine vine la el ii pune in palma o parte din viata.(timp,speranta,incredere,money,etc).
kay spune:
no, io nu zic ca e un dr la care sa nu mergi, n-are nici o legatura cu T. mi-a facut controale des, am 20 de eco numai la el facute. m-a trimis la cardio, il sunam asa de des, ca imi spunea dispe ![]()
DAR
Am stat 3 sapt in spital, cu tensiune cand 160-180, cand 80. in 3 saptamani, sarcina cu probleme, nu ca n-a trecut odata pe la mine, dar singura si unica vizita a fost cu tipete, efectiv a tipat la mine ca de ce am cerut sa mi se masoare tensiunea cand mi-era rau
adicatele el nu ma credea pe mine, avea impresii despre je ca mi-s ipohondra... mdea. fff profesional.
Nu ma plang de bani. am mers asa de des ca unori nu imi mai lua bani. dar niciodata nu-mi amintesc sa fi intrat in fata... am facut cozi lungi, cu 10 kg de retentie de apa, cu talpile atat de umflate ca imi dadeau lacrimile cand calcam.
E adevarat, dupa ce am nascut, m-a sunat sa vada ce fac. a 2-a zi. si pe urma, dupa ce s-au descoperit problemele Soniei, m-a mai sunat.
ce m-a facut sa nu il mai sun, sa nu ma vb cu el : ies eu din spital (MUC), vesela si fericita ca S traieste, (dupa discutiile cu dr nemti care nu pricepeau de ce eu nu stiam din timpul sarcinii ca are S malf, ) si il sun sa ii spun cele (ce credeam eu) nou aflate in lumea medicala : IR marite = posibilitatea unei malf cardiace a fatului. si ce aud : da, stiam, da nu intotdeauna... bla bla. in mom ala mi s-a taiat filmul. DECI, stia ca exista posib unei malf cardiace, dar NICIODATA nu a investigat mai aprofundat de ce aveam IR 0,88 respectiv 0,84 sau ceva de gen.... plus ca are ceva ani de cardiologie in spate...
Faptul ca T, ca medic ginecolog ce-mi urmarea sarcina, m-a trimis la Iosup. o catastrofa ambulanta. DA afirm si sustin. cine are chef sa se contrazica il rog din suflet, sa astepte 2 luni sa ma intorc in tara. DECI acest om nu numai ca nu a vazut ca are malf, dar saracu a vazut ca totul e in regula, toate prezente si la locurile lor. Profesional again.
Nu fac o pledoarie anti-iosup. a fost doar o mica paranteza. nici o pledoarie pro/anti T. Doar am zis ce m-a deranjat.
O seara cat mai buna.
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
arucs spune:
Cu toate ca nu am vrut sa comentez pe acest subiect ,iata-ma si pe mine sa dau cu batu-n balta ca sa zic asa.
1-nu este normal sa nu-ti dea sa faci niste analize minime inainte de a incepe orice trat.
2-in ziua cand mi-a facut histero si laparo nu a vb cu mine nici 2 minute,iar rezultatul l-am primit de la Ioana care mi-a dat un rez bun,insa acum cand am descoperit cum am uterul,nu prea se mai pupa ce a zis Tutunaru.
3-din cauza anesteziei,eu m-am trezit dupa 5 ore aproape si nici macar nu s-a interest de viata mea,puteam sa mor ca ce conta ,o pacienta in minus....
4-din cauza trat de stimulare era sa-mi explodeze ovarele,asa ca ......
5-una este sa astepti 4 ore,dar macar sa stiu ca-mi acorda 30 minute in care sa putem comunica si sa-mi explice ca la prosti,decat sa dea rasoleala
6-d.p.d.v. profesional poate este O.K.insa am impresia ca din cauza ca are prea multe paciente si-a cam luat lumea in cap si considera ca el este cel mai tare,asa ca repede ,
repede alta sa intre......
7-nu este normal sa faci cuiva stimulare fara a avea un profil hormonal minim.
8-bine ca a venit proful din Israel ca l-a cam pus la punct,macar el stie ce face in privinta FIV-ului,nu ca dr.Tutunaru care dupa parerea mea pana acum a facut doar experiente cu ceea ce invata pe la congrese.
Asa ca eu nu pot sa-i multumesc pentru nimic,ci din contra.......
Dar pot sa-i multumesc dr.Matei care m-a indrumat si mai ales m-a oprit la timp cand am facut hiperstimulare,ca daca mai continuam poate acum eram ingeras.Acum ma chinui sa repar raul pe care mi l-au facut doctorii in ultimul timp,printre care si Tutunaru.
va pup si asa cum s-a mai spus este parerea fiecareia daca vrea sa stea sa piarda timp cu el sau nu.,pentru ca reusite sunt foarte,foarte putine in comparatie cu Reclama care o are.
A_Iulia spune:
Nu l-am vazut in viata mea pe Tutunaru, nici nu stiu de ce am deschis subiectul asta.
totusi, fetelor, de ce mai mergeti la el? Cine va obliga? E singurul de pe planeta? vad ca toata lumea se imbulzeste acolo. Schimbati medicul si gata, ce atatea probleme va faceti? Daca o sa aiba mai putine cliente cu siguranta o sa le trateze mai bine.
kay spune:
Adina, din experienta (proprie si a altora) inveti
si nu mai repeti greseala. (ma refer la eu mers la T, eu patit, eu povestit, altele bagat la cap
)
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ralu_t spune:
din respect pt kay,mai postez o data cu mentiunea ca nu ii iau apararea lui iosup si ce a facut in cazul ei si al soniei e mizerabil. asta a fost motivul pentru care l-am vizitat si pe herghelegiu in sarcina(culmea e ca herghelegiu a gresit atunci cand iosup a vazut corect, dar nu mai conteaza, ce a facut il discrediteaza din start). in schimb nu suport parerile gen am auzit, mi s-a parut,sau cum zice si fata "n-are perdele la geamuri" si d-aia vede toata strada ce face omu'n cabinet si simte ca se poate da si cu parerea. asta nu-mi place, principial!
ralu-
de bebe albastru
tudor ![]()
![]()
15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra 
georgia_c spune:
ok ... dar ce facem mai departe ... ?.. schimbam medicul?...asta e singura optiune ... ?
si io is nemultumita de anumite lucruri , si tocmai de-aia incerc sa le schimb cumva .. nu pricep ce s-a intamplat intre timp , unde a "fugit" dr t cel simpatic si vorbaret din primele capitole de la "pacientele optimiste...".. cum de acum se vine gramada fara programare , nu se mai dau analize (mi-e si rusine sa spun ca io aveam TSH-ul triplu decat valoarea maxima dar mi se facea inseminare)
....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
lorelix spune:
Buna fetele,
Si eu sunt o pacienta a lui T,sau mai bine zis fost pacienta..dar nici eu nu mai stiu....
Mi-am facut cateva monitorizari, dupa care a urmat Laparoscopia...rezultatul era Endometrioza full, asha ia spu sotului Tutu.
Dupa operatie mi-a propus sa fac un tratament cu Dipherilin, dar neavand bani..mi-a sugerat un alt tratament gratuit....care urma sa-l incep cand se aproba de catre Sanatate..am asteptat 3 luni..si nu am primit niciun telefon.
Concluzia: nu am incredere in Tutu, si chiar m-a pus pe ganduri ceea ce am citit aici..
Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!