Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Oooff, Criss prin ce durere treceti... Ar trebui sa ne dai si numele nasei tale, sa o pomenim si pe ea s-o intareasca Dumnezeu, sa nu aibe o cadere - cred ca e distrusa.
Dumnezeu sa le dea sanatate !

Asa este, avem o ispita, dar din pacate asa e in post, pt ca ''neprietenul'' nu doarme.

JSK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

www.trilulilu.ro/olariucrinuta/ebaa6e0e1d1f61" target="_blank">SINCERITATE DE COPIL
sper sa va placa.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Fetelor,intrasem sa "vorbesc" cu voi pentru ca am citit tot din urma,adica "mi-am facut temele"cum s-ar spune,insa am sa va dau o veste mult mai importanta!!!

Pentru ca maine este Sf.Spiridon,mare facator de minuni,o parte din moastele sale sunt mutate de la Biserica Sf.Spiridon nou la cel vechi,plus ca au si o pereche de pantofiori,pentru ca la fiecare praznuire a Sfantului i se schimba papuceii tociti,asa ca fetele din Bucuresti,veti putea sa va inchinati in doua locuri la Sf.Spiridon!!!Sa ne ajute pe toate cu minunile sale

Referitor la problemutza noastra eu zic asa:
1.nu va mai faceti griji,nimeni dintre noi nu este de alta religie,ca la cate rugaciuni si sarbatori am petrecut impreuna,s-ar fi aratat pana acum;cei de alta religie sunt foarte aprigi si foarte stricti in credinta lor,nu-si permit sa intre pe un forum ortodox,doar de dragul de-a ne strica noua linistea(am o cumnata musulmana,nici nu se apropie de biserica noastra,d-apoi sa mai dea si pomelnice)

2.termenul de "rugaciune colectiva" se referea la rugaciunea noastra,a ortodoxelor,in acelasi timp,la aceeasi ora,ca nu-mi inchipui ca cineva de alta religie sa citeasca Acatistul Acoperamantul Maicii Domnului sau Paraclisul Maicii Domnului si chiar daca ar fi asa,mare lucru ar insemna asta pentru noi,ca nu-i putina milostenie cand intorci pe cineva la adevarata credinta!!!

3.este supeeer exemplul Georgiei,ca sa vedem cat de frumos lucreaza Dumnezeu,cum i-a intors pe ea si pe sotul ei la credinta pentru ca ii iubeste!!!

4.nici un preot nu m-a intrebat pana acum daca pe pomelnic am numai ortodocsi,deci stiu si sfintiile lor,ca daca se intampla sa fie si nebotezati,neortodocsi pe lista,dar fara sa stim,nu-i pacatul nostru...ca la cate pomelnice citesc,ar trebui sa-si faca probleme la fiecare nume mai fistichiu pe care il pomenesc...

5.mi-am intrebat mai demult duhovnicul daca am voie sa ma rog pentru"fetele mele",eu din umila mea stiinta stiind ca e mare milostenie si mare bogatie cereasca ai daca te rogi pentru altii in taina si mi-a zis sa am grija pentru cine ma rog,tot din teama asta,sa nu fie cineva neortodox,dar ei la biserica se roaga pentru oricine,ca au alta putere...cum credeti ca s-au intors atatia oameni la credinta?!!!asa ca eu am facut ascultare si va pomenesc pe toate la rugaciune,de dimineata pana seara,fara sa numesc neaparat(in cazuri urgente spun si numele)in rest..."toate fetele dooritoare de prunci"
,ca ne stie Dumnezeu pe fiecare dupa numele noastre.

6.si ca sa vedeti cum lucreaza Dumnezeu,sa stati linistite de acum incolo,sa nu va mai faceti griji din pricina asta,ca are Maicuta Domnului grija sa nu intram in pacat:mama a chemat preotul pentru o vecina a ei,care voia sa se spovedeasca acasa,fiind bolnava,fara sa-i spuna ca in tineretea ei,datorita sotului(de care divortase intre timp)trecuse la adventisti,fara sa practice insa...ce credeti ca a facut preotul,bagat la mare incercare,chiar de catre mama???a lasat femeia nespovedita,mai ales ca era grav bolnava???NUUU!!!NICI VORBA!!!A spovedit-o,ba mai mult s-a dus la Episcopie si a luat dezlegare pentru ea,a botezat-o din nou cum s-ar spune,fara apa insa,i-a citit niste rugaciuni speciale si in felul asta a intors-o la credinta adevarata.Eu zic,dupa mintea mea,ca-i mai mare milostenia in cazul asta decat pacatul.

7.Daca s-ar intampla sa fie si alte religii printre noi,nu cred ca-i pacat,ca nu noi ne-am dus la alte religii,ci au venit la ortodocsi,ceea ce e foarte bine;cat despre dus la alte biserici pomelnice nu cred ca e cazul,v-a explicat si Georgia ca la catolici nu se dau pomelnice si cred ca nici la alte rituri.

8.ceea ce ne deosebeste de alte religii este Iubirea,asa cum spunea si Cleo,sa ne iubim,asta nu inseamna acceptarea altor dogme,ci iubirea omului,indiferent de religia lui,iar admiratia fata de alte religii inteleg ca tot in admiratia ravnei pe care o au consta,nu in a practica acea religie.

Sper sa ma fi facut inteleasa,ma rog Maicutei Domnului sa puna ea ce trebuie in aceste randuri,ca sa ne linisteasca,si in plus sa le mangaie pe Ingeras,Cleo si toate celelalte fete.Pupici si Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianutza spune:

anadomnica, sunt crestin ortodoxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Ainigriv foarte frumos ai scris. Multumim ca intri sa ne scrii si ne incurajezi. Bunul Dumnezeu sa te ajute in tot ceea ce faci.
Georgia ma rog pentru nepotelul tau.
Criss ai incredere ca bunul Dumnezeu si Sfanta lui Maicuta il va ajuta pe nasul tau. Ne rugam sa treaca cu bine operatia si sa fie sanatos.
Fetelor noi bine ati venit la rugaciune. Dumnezeu si toti sfintii sa va ajute sa va impliniti visul frumos de a fi mame.
Fetelor care sunteti din Bucuresti si care ajungeti la Sf. Spiridon va rugam sa va rugati si pt noi. Sf. Spiridon e facator de minuni. Multumim.
Acum in preajma sarbatorilor sa incercam sa avem mai multa iubire caci din iubire pentru oameni a venit Mantuitorul sa se nasca in aceasta lume.
Va pup pe toate.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Buna seara fetelor, am intrat si eu mai devreme si pana acum am stat si am recuperat ce ati scris. Eu sunt Ana-Maria sotul Mihai si suntem ortodocsi. Eu nu vreau sa ma bag in aceasta discutie pt. ca incerc sa ma abtin de la toate "incercarile"
Georgia vroiam sa stiu daca mie mi-ai trimis deoarece am uitat sa iti scriu numele: Nadasan Ana-Maria. Iti multumesc inca o data pentru tot ceea ce faci.
Va pup si Dumnezeu sa ne aiba in pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Georgia sunt alaturi de tine si ma rog ca nepotul tau sa se faca bine.
Criss, Dumnezeu sa aiba grija de nasul tau si ai incredere ca o sa reuseasca sa depaseasca aceasta operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Multumim, Virginia

Parca incepem sa ne mai revenim, sper...

JSK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Virginia iubita, tare frumos ai scris si sper ca Bunul Dumnezeu si Sfantul Spiridon sa ne tina apropape in continuare.

Va multumesc din toata inima pentru incurajari, nici nu pot sa descriu in cuvinte prin ce trecem momentan, nasa din pacate a facut o criza cand medicii i-au spus ca nu mai are nici o sansa si ca este pe moarte, dar uite ca azi s-a facut o saptamana si nasul inca lupta sa traiasca cu toate ca i-au dat dupa operatie 48 de ore. Joia trecuta nasul se intorcea dupa 6 luni in tara, iar pe centura in Bucuresti s-a intamplat tragedia, copiii nu va spun ca de abia il asteptau acasa Ne agatam cu totii de un miracol, de o minune si imi doresc cu toata fiinta mea sa se faca bine si sa fie sanatos.

Pomeniti-l si pe nasul nostru ION la rugaciune
6+

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Georgia o sa-l pomenesc si eu pe nepotelul tau si o sa ma rog si pentru medici sa-i lumineze Bunul Dumnezeu si sa-i gaseasca cel mai bun tratament.

6+

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput