Timisoara, Impreuna!(131)-Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 9
Mariaa spune:
noapte linistita. aidule
looking for my sunshine
+13
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
aidaciolac spune:
Fetelor voi astea care le aveti cu desenele , spuneti-mi si mie cum se cheama sau poate il gasiti pe undeva ... este vorba de un leu care ajunge la azilul de nebuni si il arata la inceput in scaunul cu rotile si apoi povestitorul ni-l arata ca pe regele junglei , ca ragea leul nostru si toate animalele fugeau si se ascundeau care pe unde apucau , pe sub pietre ... si el era o mandrete de leu , dar apare soricelul si ii zicea "buh" si leul nostru nu mai poate scapa de soarece ... si oriunde se ascundea , era si soarecele care ii spunea "buh"
... si eu nu gasesc desenul asta
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
anda spune:
da stapana
http://www.youtube.com/watch?v=2KHPHjzX-4o
si cum ii cu gemu ala, huh? m-ati vb pe la spate?
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
deya spune:
Fetelor ati avut careva rahi anestezie?sau cum se cheama anestezia aia in coloana.ca mie mi rau de mor de ieri si nu mai stim ce sa facem dureri de cap si imi vine sa vomit si tot asa....ce sa mai fac ce sa mai iau?
Sa aveti o noapte linistita
Doris-Alina spune:
Neatza...
Azi schimbam meniul la micul dejun...va dau ceai din cutia Magic Moments...de scortisoara si coji de portocale...
Habar nu am ce ati scris voi ieri, am citit de obosita geam de gutui...si ma gandeam care si-a pus in geam gutuile sa se coaca... ce cauta ele in posete... egal...
Nici acum nu-s mai luminata la minte, dar daca aveti careva gem de gutui, donati si la moa un borcan, ca-i preferatul meu...
Pana una alta, sa va tihneasca micul dejun, cu gem sau fara...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Deya, Radu a avut astfel de anestezie, si stiu ca mi-au zis sa-l pazesc vreo 7 ore, sa nu miste capul, adica sa nu-l ridice, spre stanga si dreapta, avea voie.
Daca se ridica ne-au zis ca ramane cu dureri de cap.
La tine nu stiu cum e...dar ai intrebat medicul anestezist? de ce ai reactiile acestea?
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
deya spune:
7 oreeeee?mai si ma gandeam ca mi-ai zis tu atunci mie ca l-ai pazit pe Radu 7 ore.da mie mi-au zis 2 ore si cei drept am ridicat odat ca a venit asistentu.Acu bag lichide din greu cica trece mai repede...sper k nu mai poci....
anda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deya 7 oreeeee?mai si ma gandeam ca mi-ai zis tu atunci mie ca l-ai pazit pe Radu 7 ore.da mie mi-au zis 2 ore si cei drept am ridicat odat ca a venit asistentu.Acu bag lichide din greu cica trece mai repede...sper k nu mai poci.... deya |
da si io am auzit de reactii de-astea. lucru bun este ca trec, stai deya linistita ca in citeva zile ai si uitat ....putintica rabdare
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
danitin spune:
Aida, cu gandul si cu inima mereu alaturi de tine ...
Deya, nu stiu ce sa zic, io numa epiurale am avut ...
Fetele mii de felicitari pentru actiunea vaostra, suntesti ... asa cum va stiu.
Maine seara la 19.00 am programare la dr. Va rog sa-mi tineti pumnii pentru ca temeri si presimtiri am din alea vinetiu spre negru. Chiar va rog mult sa-mi tineti pumnii, ca altfel o iau serios pe aratura ... primii pasi i-am facut deja.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag