Timisoara, Impreuna!(131)-Campanie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Fetelor dragelor , va multumesc ca va ganditi la noi si la fiecare in parte.
Din pacate situatia e mai rea decat ma asteptam sa gasesc la RMN si desi au facut doar o bucatica mica , adica coapsa si pelvis eu una am fost SOCATA. Da , ati citit bine , imi e frica sa ma gandesc ce e mai sus sau mai jos ...
Si cum eu am plans destul zilele astea , socul a trecut , oare , luni o sa vorbim cu chirurgul sa ne spuna daca se ,mai poate face ceva si ce ... desi , eu nu vad nimic la orizont.

So , si ca sa continui in genul specific , sa scoatem dintii la iveala , poate asa se sperie si uratzeala asta de boala.
Va pupalesc de nu va vedeti.
mariutza si eu ca si anda si silvana pt melodie , a picat la marele tzanc ... haideti sa ne adunam reperele si sa modificam harta ... poate iese mai reala.
andule m-am gandit la ce ai zis si este adevarat , poate ca eu astept prea mult. Foarte corect

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

bey...vezi ca gemul ala de gutui era pentru mine, da?! da' ai fost norocoasa ca l-ai vazut prima!! am uitat sa-ti zic dimineata de el
te iubesc pana la cer si inapoi! de cand te cunosc s-au daramat toate paradigmele din capul meu si am cunoscut libertatea. aia de simtire si de gand. bat campii da' nu-i bai. cine are urechi de auzit aude
si alta data sa te ridici mai rapid de pe 'tron'

looking for my sunshine
+13

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Fetelor, ati fost minunate! Multi pupici fiecareia! Atat va spun doar, pentru ca darul adevarat nu cere laude

Eu nu am ajuns, din pacate, am stat acasa cu huzbandul si am luat decizii de maximala importanta pentru noi. Si in sfarsit am reusit. Ma simt mai linistita acum, macar am o claritate a lucrurilor. Azi inca nu va pot povesti despre ce este vorba, dar saptamana viitoare cu siguranta.

Aida, ma rog pentru voi, ca Dumnezeu sa fie acolo mereu, iar voi sa va lasati sufletele in mainile lui. Ai fost la duhovnic? Poate te ajuta sa fii mai linistita. Sau cheama unul acasa la voi, si mai bine.

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

bey...vezi ca gemul ala de gutui era pentru mine, da?! da' ai fost norocoasa ca l-ai vazut prima!! am uitat sa-ti zic dimineata de el
te iubesc pana la cer si inapoi! de cand te cunosc s-au daramat toate paradigmele din capul meu si am cunoscut libertatea. aia de simtire si de gand. bat campii da' nu-i bai. cine are urechi de auzit aude
si alta data sa te ridici mai rapid de pe 'tron'

...facea ce facea si tot in geanta il baga si stiind cat e de cascata nu am vrut sa-l uite acolo asa ca l-am luat din geanta sa nu risc ... ando bunaciune de gem mama felicitari
...dupa ce ca vii cu noaptea in cap mai ai si pretentii
gabi eu sunt foarte linistita sper ca sunteti bine

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
eu sunt foarte linistita

vazut-confirmat io cand am zis ca esti cea mai limpede la minte dintre toate...te-ai repliat fantastic

bei...si daca ma fac blonda totusi, dai gemu'?!

gabi, sa fie asa cum iti doresti

looking for my sunshine
+13

byron katie

Mergi la inceput

sau mai bine luam un ceaun si facem o plasa de gutui in ala si porma vindem pe DC gem de gutui made by anda

looking for my sunshine
+13

byron katie

Mergi la inceput

si sa prindem chef de gutui, luati de va inviorati putin cu o alta rebela

looking for my sunshine
+13

byron katie

Mergi la inceput

Blonda , ia ia , gut gut , dar gem nu dau . Gustat , testat foarte bun domne. NU DAU
asa ando vroiai sa duci la inima aia de blonda ca si asa stiu ca se scoala parul pe tine cand vezi bata

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

io nu pricep nimic dar ma bag si eu in seama
ma primiti si pe mine in www.youtube.com/watch?v=3qfuvFf9NjM" target="_blank">seama voastra?

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

silva iubita, da' nu ne mai pricepem noi, daramite altii
ioi, de cand nu am vazut mapets alea doo roze parca-s de la 'Vaca' jur

looking for my sunshine
+13

byron katie

Mergi la inceput