Timisoara, Impreuna!(131)-Campanie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Silvana...a fost foarte emotionant...daca reusesc sa-l conving pe Marius sa imi dea si bucatica cu Ines,Edi si dansul de la grupa sarba,le pun in blog sa le vezi...cei mici de la sarba au fost absolut superbi,iar melodia lor excelenta...ca la etaj urmarindu-i si eu mi-am fatait cuiu pe ritm...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! Din pacate n-am vesti bune. Durerile persista, la fel si hemoragiile. Si-mi fac praf si pulbere frumusete de zile in care toate celelalte visuri ale mele s-au implinit. Poate asa mi-o fi dat, sa nu pot sa spun: am ajuns, e bine. Serbarea Lorianei, familia mea frumoasa, casuta pe care mi-am dorit-o ani de zile, un serviciu asa cum am visat multa vreme ... m-as bucura si le-as savura pe toate, dar ce folos cand sunt dependenta deja de calmante si cand in afara de efortul de a merge, strangand din dinti, la job, nu mai sunt capabila de altceva decat sa zac in pat. Cu Lori nu mai apuc sa ma joc, casa o ia la vale de dezordine si mizerie, pregatiri de sarbatori nici vorba ... No, ca am mai dat pe afara din of

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Danisper sa te faci bine.Capu sus mergi inainte,nu stiu cum sa te incurajez mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Aida, As vrea sa pot face ceva...

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Nu sunt vesti bune nici pe departe si sufletul meu s-a mai spart azi in cateva mii de bucatele

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Of Doamne. Orice, orice ai nevoie, te rog sa spui!
Va trebuie vreun medicament anti-pain?

Fii tare, Aida, toate gandurile bune sunt spre voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Aida, toate gindurile bune se indreapta spre voi! Fii tare si nu-tzi pierde sperantza!

Dumnezeu sa va aiba in paza lui!

Pupici multzi mitzei luptatoare si mamicii ei iubitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Timisorencelor, scuze ca ma bag peste voi. Am trimis citeva PM-uri Aidei si nu stiu daca mai poate primi (Aida, l-am primit pe cel de la tine).
Am mai gasit o informatie care ar putea ajuta, referitor la Moffitt Cancer Center din Tampa (despre pacientii internationali):

https://www.moffitt.org/site.aspx?spid=CE731C7FAB584B92AFDE4DF3453237A3&ForwardFrom=04A64ABBB0F642E890440AF00A18F179

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Cafeluta e servita.

Buna dimineata la fete.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineatza si de la mine
Anda merci de cafea, mai dau si eu una ca tare mi-e somn ...

fetele, vazut pozele de la serbarea copilutilor vostrii, superbe, aveti niste copii frumosi foc
Deya ce mai faci, pe unde mai umbli? cred ca ai iesit din spital ... sper ca esti ok si ti-au mai trecut durerile de cap.
Dana un si pt tine sa-ti treaca toate durerile.
Katik, Laura ce mai faceti?
Claudia tu ce mai zici, cum mai e cu Deni? sper ca lucrurile merg mai bine la tine.
Aida .. ma simt neputincioasa ... ma gandesc tot timpul la voi, ma rog pt voi ...

va pe toate

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna de dimineata si de la mandea....multam' de cafea,Andule draghe...ia si de la mineceva pentru tine ,asa,ca sa-ti pice bine pe toata ziua...

De asemenea si pentru Dorisake...un pic de alb-albastru azuriu,ca sa iasa si ei pe azi si sa-i mearga...

De altfel,fetele...puteti trage si voi cu bunghiul,ca zau ca e fain...

Danuta,ce pot face sa te ajut?!Nu pot decat sa iti doresc,deocamdata,decat multa sanatate si sa treaca o data problema cuiului...

Pupam gashca de guglance si mai vorbim...

Aaaaaa,azi vine iara Mosu',la servici la mine...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput