Timisoara, Impreuna!(131)-Campanie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Mamici Ajutoarele lui Mos Craciun, va rog sa puneti poze pentru albumul Spiridusii lui Mos Craciun, la adresa septoct2007@yahoo.com.
Sper ca sunteti bine, noi ne pregatim pentru prima serbare ( vineri).
pentru cea mai tare gasca de mamici din vest

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

si de la mine

Deya mama, da-i 'nainte cu tupeu mama mama ce n-as da sa mai am varsta ta dar cu mintea de acum

Succes la serbari si sa puneti poze ... acu intr-o zi am butonat in albunu lu' Anda cred si chiar m-am bucurat sa va revad copilasii

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Silva pai dai aici cu sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

BU...
HU...
HU-HU...

si voi speriati-va...si picati jos...

No, de la 3, 30 imi tine companie pe ms Silvana, ca mi-s buhureza de servici...

De la 3, 30 fac ture la ...si ma doare burta de numa...am mancat masline cu gogosari, o cutie...aseara...acu suport consecintele...am luat imodium...

Duc fata la gradi, si-mi cumpar un redbull, ca altfel e jaleeeee...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Aaaaaaa...si sa vamai zic una tare, asa...ca pentru 5 dimineata...

Am mai avut insomnii si l-am vazut pe un vecin, in pantaloni scurti si maieu,pe vremea asta, cum alearga prin zona...acuma e la a sasea tura, in fata policlinicii de pe Teiului.
Asta om sanatos...
Trebe musai sa vorbesc cu el, cand mai am insomnii, sa ma ia si pe mine, sa-l cronometrez...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

A terminat a saptea tura... in loc sa numar oi...numar ture de alergare...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Io alerg la, el alearga pe strada...a terminat tura a opta, asa ceva, sa alergi de la 3, 30 , si e deja 5,50...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

si io cu insomnii de pe la ora 1 dar din motive de raceala. so Doris, nu da prea tare cu capul ca si asa nu vin, dupa cum zic, din motive obiective.
am incaltzat-o rapid de tot si acuma in loc de bag ceai cu lamaie si fervex si vit. C. si ma ustura gatul de n-am vorbe..
serbare placuta azi la juniori.
papanash, succes, tinem pumnii!

aidule, pup tare.

looking for my sunshine
+13

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

daca va zic ca si io-s batz ma credeti?
dau un ceai cu ce vreti voi.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Acuma pot sa zic Buna dimineatza ca oamenii normali...

Mariuca, imi pare rau...drege-te repede...baga coldrex si vit c, si ceai mult cu lamaie...

Andule, tu ce-ai draga? de esti batz?
Tu ce numeri?

POZE CU NOI

Mergi la inceput