Timisoara, Impreuna!(131)-Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 12
anda spune:
acum am revenit pe-acasa. am batut orsul sa caut papuci si pantaloni negri [emoticon care face bleah] pentru serbare.
abia apuc sa ma bag in pat caci azi n-a fost de bine cu oboseala.
anooo, vezi ca-s cu okii pe tine, pune de cafea dimineata cu flori pe masa si tot tacamu sau dau dupa tine. si indrazaneste numa sa comentezi, draga mea
danitin? cum e?
pe rstu va pup de nu va vedeti.
kiss dulce si zapa aia mare, va pup dragelor. sa aveti o noapte cu vise frumoase. linistita. pusi pentru fiecare.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
gabirus spune:
Si io pe aici scurt dupa o zi crunt de obositoare.
Nu am timp acuma sa scriu prea multe ca nu ma mai tin nici pe fund.
Va pupez pe toate, doar si in special pe Aida si kupila ei dragalasa.
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
silvana75 spune:
si de la mine, asa ma dor picioarele de umblu cracanata
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Doris-Alina spune:
Bu-hu-hu de servici...
Gata cafeaua...
Iar n-am somn, caut pe net coafuri pentru fetite, ca zau daca stiu ce sa-i fac la Ines, pentru serbare...
O duc la gradi, apoi colind prin oras, dupa niste chestii de par, albastre si albe...si un ondulator, ca mi s-a ars...
O zi faina...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
zombie 1 la apel...mah...cand vine odata pauza aia de servici sa dorm ca porcu pana tarziu si sa beau cafeaua asa cum vreau io?! numar zilele...sunt praf de oboseala.
[va tzuc pe toate]
aidule, te pup nemasurat pe suflet.
looking for my sunshine
+13
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
Doris-Alina spune:
Cand vine vacanta la gradi? sa nu mai impletesc codite...sa dorm pana la 10-11?
Mai un pic...
Maria, atunci ne bem cafeaua la pranz, ce zici?
Hai va tzuc...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
geta_florina spune:
buna dimineatza ....
pai voi vorbiti aici de lucruri sfinte: somn pana la 10-11 dimineatza , eu de cand am nascut una bucata copil nu mai stiu ce-nseamna asta ba inca sunt extrem de fericita ca azi noapte pana la 5 dimineata nu s-a trezit, iar atunci chiar daca s-a trezit l-am mangaiat putin si a dormit mai departe pana la 7 . cred ca a fost cea mai buna noapte ever.
Anda sa nu te superi ca m-am distrat cand ai povestit cum l-ai lasat pe Edi la gradi ieri, dar ai avut asa un stil haios ca deja imi si imaginam ...
cum mai e cu problema ta din sfera ORL, mai faci tratament?
Dana cum a fost ieri?
Ana sper ca esti ok ...
pe toate
Geta, mami de Alex
poze
anda spune:
buna dimineata. cafea la greu.
plec la ultima actiune cu firma, la casa de copii.
va tzuc, sa aveti o zi buna, ne auzim mai incolo.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Ana68 spune:
Salutare...
Si eu am problemna aranjatului parului Luanei,pentru serbarea de maine...ca nu am rabdare si nici nu stiu cum s-o fac...uite asa imi lipseste Dunia...
Cafea nu mai dau,ca ati dat voi 'nainte si e deja ora 11...
Ne agitam la munca ca sa vina Mosu' vineri...asa ca va urma mersul la cumparaturi,adunat de banuti,noroc ca nea' sindicatu' ne da ceva bani pentru eveniment...
Cam asta...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa