probleme...probleme
Raspunsuri - Pagina 3
Denisa_35 spune:
Am trecut si noi printr-o asemenea criza! Trebuei multa intelegere si rabdare ca sa depasesti perioada! Noi mamele, suntem stresate la maxim, si orice ni se intampla capata dimensiuni gigantice, cand de fapt sunt lucruri care se pot rezolva cu calm. Copilul nostru este de o varsta cu al tau si te inteleg perfect. Avem un baietel extrem de destept dar si tare nazdravan! Cred ca de cand s-a nascut el am divortat virtual de zeci de ori. Dupa care am trecut la faza de reimprietenire. Lasa si tu copilul in grija bunicilor sau a altcuiva de incredere si incepeti sa mai iesiti si voi impreuna, la o pizza, la un film, la o carciuma...vorbiti, comunicati, nu se poate ca un copil sa schimbe atat de mult in rau relatia dintre doi oameni. Apoi plecati in un weekend undeva, tot in doi. Vorbiti, descarcati-va sufletele, plimbati-va, faceti dragoste, fiti asa cum erati odinioara si o sa vedeti ca situatia nu e chiar atat de grava! Noi am facut asa si a functionat! Eram pe buza prapastiei iar acum ne gandim la al doilea bb!
Succes Bicuta draga si tine-ne la curent!
Cu prietenie,
Denisa si copilul Alecu
Milia spune:
Draga mea,
Eu cred ca un barbat care te asteapta cu baiatul in statia de tramvai e ceva induiosator, care ar trebui sa te emotioneze pana la lacrimi. De ce nu vezi lucrurile astea mici, care spun mai mult decat o mie de cuvinte? Eu cred ca tu esti prea stresata si le iei pe toate in tragic, ar fi pacat sa se destrame o casnicie degeaba!!! Pe urma ai avea remuscari toata viata. Eu in locul tau m-as duce acasa si m-as comporta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, m-as duce la el (sotul) si l-as saruta pe obraz (sa vezi ce mutra va face si ce mult se va bucura ca "criza" a trecut)... Daca nu ai nimic sa-i reprosezi (dupa cum vad nu-i aduci nici o vina), ce ai cu bietul baiat? Faptul ca e mai putin comunicativ nu poate fi motiv sa te razbuni asa pe el. Sunt alti barbati mult mai rai, esti o norocoasa, asa ca nu mai sta pe ganduri si impacati-va! Va rog!
tora97 spune:
am citit cu atentie ceea ce ai povestit.... Am senzatia ca o mare parte din vina o ai si tu.. Te inteleg, esti stresata, nervoasa, "capsata". nu numai el pune un zid intre voi, ci chiar tu insati. Este de inteles.. iti inteleg reactiile, si eu explodez si ma tin cu coada pe sus atunci cind CONSIDER ca a gresit. Deh, ce sa i faci!
De cind am inceput sa citesc despre acest subiect m a framintat o intrebare, scuza mi franchetea: cu viata sexuala cum stati? Nu cumva ai lasat o mai moale? Incearca sa devii femeie.. aminteste ti ca esti femeie.. Cum bine spunea cineva mai sus, barbatii au 90% sex in cap... poarta te mai provocator, stiu ca este greu sa o faci cu un copil in batatura dar nu imposibil. Imbraca te mai .. altfel...
spuneai ca te ai racit fata de el... de aici pina la al trimite in bratele vreunei fufe nu mai este decit un pas...
si sincer, nu ti am inteles reactia din statia de tramvai... care era de fapt problema?
daca ai fi o mama singura, o femeie singura, crede ma ti ar fi mult mai greu..
poate ca te ai "blocat" pe pozitia "nu merge nimic intre noi"! fii atenta la amanunte... asaaa, in general. Vei observa ca viata este atit de scurta, si ne o amarim singuri, gratuit, din maruntisuri.
inteleg ca nu comunciati.. normal: o reactie de forta va naste una identica.. el crede ca tu esti capul rautatilor, tu la fel despre el...
luati o calm, si mai ales tu.. ca deh, greul pica pe umerii nostri!
succes si sa auzim ca totul este super!
PS scuza ma daca am sarit putin calul
adina1 spune:
Sfatul meu e sa lasi mandria la o parte pentru ca altfel in viitorul apropiat iti vei pierde sotul SI TATAL LA COPIL.Faptul ca te-a asteptat in statie arata ca te iubeste si vrea sa fie cu voi.
Parerea mea e ca exista multa tensiune in casa pentru ca nu aveti relatii intime.Ia pune ceva sexi pe tine,trimite copilul la bunici si arata-i ce poti.Sa vezi cat de comunicabil va fi a doua zi.
Mult succes.
Adina si Alessia
ruxij spune:
Cam la fel cum au spus fetele mai sus zic si eu. Stiu ca poate nu itzi plac aceeste raspunsuri, dar sunt sfaturi f. bune pe care daca le urmezi vei face un mare bine casniciei tale si tie personal. Incearca sa fii mai flexibila tu insatzi. Nu sari la hartza din orice. Ai spus ca itzi desertzi traista cu nemultzumiri. Mare greseala! F. mare! Nu aduce nimic bun, garantat, nu vei obtine nici o schimbare in bine in veci! Daca potzi, mai citeste subiecte anterioare despre ce fel de comportamente dau rezultate bune cu barbatzii. In nici un caz reprosurile nu duc la absolut nimic bun. Stiu ca e greu, dar merita. Sotzul tau nu pare a fi asa rau, ba dimpotriva. Fii dragutza, calma, flexibila, intelegatoare si totul va merge mult mai bine. Se va ajunge f. ushor si placut si la imbunatatzirea vietzii sexuale, care e intr-adevar f. importanta intr-un cuplu.
Mult succes si numai bine!
ruxij
bebetica spune:
Si la intre noi au aparut probleme.
El este distant, nervos, nu aude, nu vede ..... si asta de cand probabil a obosit, fapt pentru care sta mai mult pe "mama lui" sa-si serveasca grisuletul.
Am sunat-o pe mama lui si am intrebat-o de ce nu il indeamna sa vina acasa la o ora rezonabila. Mi-a zis ca : poate la ea se simte bine si de aceea intarzie.
Mai femeie, ii zic dar avem un BB de crescut impreuna, ce facem ????
Nu are rost sa va mai povestec in continuare ..... ca a facut spume cand i-am zis ca baiatul ei nu se implica bla, bla, bla, . Cum este posibil ? vezi Doamne sa-i jignesc baiatul ??? Este o jignire sa-l acuz de neimplicare atat timp cat el se simte bine la ei acasa.
Ce sa mai !!! S-ar putea sa-l scap de aceasta implicare sa ramana neimplicat, dar avand multumirea ca se simte bine in familia de bastina.
.......
Am incercat sa discut cu el, dar...... v-am zis nu aude si nu vede ..
Cel mai tare m-am enervat cand zile trecute BB-le se catara pe piciorul lui (cersind parca putina atentie) cand vorbea la mobil, iar el nu a putut sa se aplece sa-l ia in brate. Atunci am luat foc ......
S-ar putea ca acest foc sa-l arda si pe el ... rau de tot.....
Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598