Puisori de mai 2003 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
adita spune:
ei, lasa ca vine el bebe cand ii e momentul potrivit. nastere usoara sa ai, ce conteaza ca te mai deranjeaza telefoanele pana atunci. la mine Elena a intarziat o saptamana, a vrut ea musai sa se nasca de Sfintii Constantin si Elena. cine stie ce asteapta si pisoiul tau
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap
Daiopri spune:
Acum am venit de la dr. Toate bune si frumoase, dilatatia tot 2cm, si iar mi-a umblat pe acolo. Sa vedem rezultatul. Daca nu se intampla nimic trebuie sa merg marti la spital pt teste si in functie de rezultat, ma induc atunci sau maxim pe data de 13.
Poate totusi iese singur inainte:)
In rest eu tot nu am simptome, doar acuma ce ma doare nitel.Sa vad cum o scot la capat cu motanul nerabdator.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
adita spune:
pai te doare doar pt ca a umblat pe acolo, sau o fi inceput ceva?
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap
Aalina spune:
DanaMario si eu ma rasfat cat pot. Acum am cateva zile si cu Dori acasa. E atat de dragut si toata ziua ne pupacim. Cand vad cat de cuminte e copilul asta nu pot sa nu ma gandesc ca poate frate'su va avea grija sa imi arate si reversul medaliei
Alycia o sa incerc sa postez din spital ca am inteles ca am net acolo. Sau trimite-mi un pm cu nr.de mobil daca nu e tot ala vechi. Si nu mi-am pus poze cu burtica. De fapt numai de sarbatori mi-am facut, in rest deloc.
Daiopri vai da le-ati tras ceva. Si eu ma tot gandesc ce sa ii iau la Dorian sper sa apuc pana nasc. Hai ca de acum mult nu mai are cum sa fie. Iti doresc sa nasti usor si pisoiasul sa fie mancacios si cumintel.
Eu stiu ca in prima perioada am fost mai chiauna de cap cu Dori dar apoi a fost bine. Vorba Alyciei stateam numa pe net.
Astazi am ajuns si noi la termen. Daca am facut ceva in sarcina asta am numarat si scazut zilele. Acum inca doua saptamani sper sa mai fim cumintei si apoi liber la nastere.
Va pup
37+ cu Fabian si Dorian
AMR 3- saptamani
Daiopri spune:
Adita cred ca e de la control. Mi s-au lungit urechile. Am oleaca de scurgere maronie si la un mom dat era nitel rosiatica, dar cred ca e de la control. Sper sa apara pana marti daca nu cand ma duc la teste le zic ca eu nu plec de acolo fara bb:))
Sa aveti un wk placut.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
alycia spune:
Hai Daiopri, ultima suta de metri...sa fie intr-un ceas bun!!!
.
Aalina ti-am trimis un PM cu nr meu de tel.
adita spune:
Daiopri, cum mai esti?
Aalina spune:
Alycia mi l-am notat. Multumesc. O sa te sun.
Eu zic ca Daiopri a nascut deja caci nu a mai scris la odisee de 2 zile.
In seara asta merg si eu la control sa vad cum stam si cat ne mai spune medicul e mai avem aproximativ. Pana in 20 cat vreau eu si sper sa mai tina cand ma gandesc ca mai sunt numai cateva zile...
37+ cu Fabian si Dorian
AMR 3- saptamani
dana d spune:
Si eu stau cu sufletul la gura sa aflu vesti de la Daiopri, am citit emotionata ultimele postari si tot credeam ca pana la urma ne da si vestea cea mare dar na ca ne mai fierbe putin...
Noi nu ne-am mutat desi acolo totul e functional, Am inceput sa pun perdele, azi duce sotul notificarea de la avocat la constructor si cred ca we viitor ne mutam efectiv. De cateva saptamani tot caram la boarfe ca nu va inchipuiti cate s-au adunat la ai mei si inca mai avem o gramada. La apartament avem inca multe de cumparat in primul rand trebuie sa punem in toate geamurile, perdele draperii, jaluzele (nu ne-am hotarat ce punem la balcon, sotul vrea perdea, eu zic ca jaluzelele ar fi de ajuns pt balcon sau daca punem perdea atunci trebuie sa punem draperie la dormitor). Nu e simplu dar ar fi frumos daca am avea bani la discretie pe cand asa trebuie sa le luam treptat si sa stam o perioada mai fara decoratiuni complete.
Apoi avem de luat covoare la fete si o traversa pe hol, living-ul inca nu e mobilat asa ca covorul dupa mobila ca sa vedem ce dimensiune si forma ne trebuie si mai avem de facut doua dressing-uri si de cumparat un dulap in baie si gata, cam asta ar fi.
Aaa,am uitat de lustra de la fete, caut o lustra mai pt copii dar nu chiar cu mutzunache, sa fie mai lunga in jos ca e tavanul inalt si sa aiba minim 3 becuri si in acelasi model doua aplice. Nu gasesc nicaieri ceva sa se incadreze, majoritatea lustrelor pt copii au doar un bec si doar una-doua am gasit cu aplice in set dar alea aveau spoturi si nu vrem. Cam astea sunt problemele noastre dar mai important mi se pare acuma ce o fi facut Daiopri...
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Daiopri spune:
Fete dragi multumesc de urari, dar... nu am nascut:)
E de rasul plansu, da bb asta mic nu vrea sa iasa. Asa ca eu mi-am pierdut speranta sa iasa de bunavoie.
Nu am nici un simptom, parca as fi in luna a 8. Chiar incep da ma indoiesc de calcule:)) Dar la cat ma lucrat la el stiu sigur cam cand am ramas.
Mai ramane sa vad maine ce si cum, cand merg la spital sa ne faca teste.
Acuma stau si ma intreb daca sa merg maine si sa ma vait pe acolo poate il scoate, sau sa las cum hotarasc ei. dr zicea ca maxim vineri, dar eu nu as vrea vineri ca e in 13
Intre timp "ne-am distrat" cu motanul, care credeam ca este spre bine, si cand colo sambata seara a zis ca il doare urechea, i-am dat ceva de durere ca am crezut ca fabuleaza si cand colo in timpul noptii iar tipete ca il doare urechea. Asa ca ieri ne-am petrecut timpul la dr si ne-am ales cu antibiotic.
Tati se lupta si el cu niste antibiotice ca i s-a complicat sinuzita.
Aveti vreo idee in tara ce sa folosesc ca sa doarma bb in el, ca nu vreau s aiau pat sau ceva pt cat stau eu pe acolo.
Danad, spor la mutat. Lasa sa vezi ce frumos o sa fie in casa noua
Numai bine tuturor,
40s+6z