Puisori de mai 2003 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
alycia spune:
In afara de sarmale, peste si mazare mananca de toate.Le-a spus celor de la gradinitza cand au vrut sa-i dea mazare ca el e alergic si nu poate manca mazare(alergic = nu-i place...in viziunea lui).Nu stiu de unde a luat termenul asta...Dar cred ca si vitaminele de tot soiul bagate in el de-a lungul timpului incep sa-si faca efectul...mai putin la capitolul imunitate.
Daiopri la tine cat a mai ramas pana la marea intalnire cu juniorul?
Aalina...trece cumva..ideea e ca si eu am o stare aiurea si nu-mi gasesc locul(si asta nu e de la hormoni)...nu stiu cum sa-i mai diversific timpul lui Mircea, adevarul e ca nici nu am foarte multa rabdare.Acum ca e bolnavior sta in casa tot timpul dar se plictiseste, nu-i place sa deseneze, sa picteze...are o gramada de jucarii care acolo zac nebagate in seama...i-am limitat timpul la calculator doar o ora dimineata si una seara...ne mai jucam cate un Domino, un nu te supara frate...dar pe bune nu am nervi sa o tin asa toata ziua..i lipseste un tovaras de joaca..cel mare nu prea are chef de fra-su, merge la intalniri cu fetele...asa ca toata chestia cu jucatul tot pe mine cade.
Dana_Mario imi place de Joshua ca e foarte inventiv si gaseste mereu ce sa faca...cred ca el nu stie ce e aia plictiseala.Cu siguranta Mircea nu s-ar plictisi in preajma lui
Aalina spune:
Am terminat curatenia, am terminat bagajele pentru spital si pentru iesit din spital, am aranjat hainute de bb. Mai am de cumparat doar cosmeticale de bb sampon, gel, pudra da inca nu stiu ce firma sa aleg. Daiopri ce ai luat?
Am montat si patutul, in prima faza va sta cu noi intr-o camera in patut de ala de panza si apoi o sa il mut cu Dorian in patut de lemn.
In rest asta mic e finut tare, nu imi muta coastele ca frate'su insa cand nu e agitat tre sa stau de 6 sa fiu sigura ca misuna pe acolo.
Dori a fost tare atent si grijuliu si a cerut sa ma ajute sa asezam hainutele lui bb, sa il las sa fie si el ca o mamica .L-a zapacit pe taica'su sa nu monteze patutul decat cand e si el acasa. Si vorbeste tare frumos de frate'su. Sper sa il tina.
Mi-am luat analizele si sunt ok, calciu e sub limita da asam a fost toata sarcina. Abia saptamana viitoare vineri mergem iar la medic sa vedem cum mai stam.
Daiopri tu ce ai facut la medic?
Alycia al meu sa nu vada mazarea, dar sarmalele is preferatele lui, sau orice are varza. Ce ma amuza e ca multe chestii mananca la camin, imi zice ca mananca acolo si stiu ca e asa da acasa nu vrea si pace
Fetelor voi ii dati din toamna la scoala? Ca eu l-am inscris la o clasa step by step.
Va pup
cu Fabian si Dorian
AMR 7 saptamani
alycia spune:
Aalina cred ca l-as da pe Mircea la scoala dar cum el a lipsit mult de la gradi are mari lacune...sa vedem cum recupereaza pana la sfarsitul anului ...inca ma mai gandesc...cei de varsta lor sunt abia la grupa mare la camine si ar mai urma practic clasa pregatitoare.O sa cer si sfatul educatoarei sa-mi spuna daca e pregatit sau nu de clasa 1. Oricum la scoala e destul de stresant si le cer foarte multe chestii..de parca ar vrea sa-i scoata direct Academicieni...nu toti fac fatza.
Cred ca Dori, nu mai poate de dragul celui mik, abia astept sa-mi povestesti reactia lui cand il aduceti acasa.
Daiopri spune:
Aalina, e bine totul. Toate bune, bb cu capul jos dar nu a luat-o la vale. Si bine face ca vreau sa apuc sa ma odihnesc nitel. Nu de alta da am muncit din greu sa acumulez zile libere (toate vinerile mele libere de cateva luni bune) si as vrea sa ma bucur nitel de ele:))
Al meu e vrednic tare si cred ca o sa il intreaca in nazdravanii pe frate-sau. Nici nu aveam alte sperante. Da macar ma tin in forma.
In rest cam astept sa scap sa zic sincer ca sunt chiar ca o balena. Asa ma enervez cand ma intorc noaptea de pe o parte pe alta ca poc si burtoiul si balcoanele dupa mine:))
Asta e. Cu motanul am mai pierdut un dinte, si de data asta a zis ca ia adus un ban la fel? Ca el vroia alta culoare:))
In rest vorbeste intr-una de eu simt ca vreau sa ma duc direct la hotel cand vin de la sv.
Si din pacate iar nu am rabdare cu el, dar sper sa ma reglez cand stau acasa ca peste vacanta am fost o dulceata:))
Cam atat de la noi. Mai am 3 zile si gata sv. Parca imi pare rau, da si deabia astept sa trimit baietii de acasa si eu sa lenevesc nitel. Sper sa si apuc:))
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
DanaMario spune:
Cum mai ai vostri nu o sa inceapa Clasa I in septembrie ?
Aici nu cred ca poti sa-i mai tii inca un an te obliga sa inceapa Clasa I
Aalina tare fericita trebuie sa fii bagaj gata, pregatit patut.
Daiopri si de tine trebuie sa fie tare bine .. Ultima zi de servici ...
Alycia la noi problema e invers nu avem timp la cite am avea sa-i dam lui Joshua (si eu si tati).
Aseara ne-am jucat toti 3 "X si zero" toata seara, cu o seara inainte Joshua s-a jucat mult cu "o punga cu elastice de birou" - le numara le punea in grupuri de 2,3 , construia cu ele cercurile Olimpice.
Alaltaieri l-am luat de gradinita si constat ca-si pierduse caciula
si-l intreb
Eu: Unde ti-e caciula de ce nu ai grija de ea?
Joshua : Am avut grija am pus-o pe mineca la geaca dar ceva magic s-a intimplat si a disparut, nu eu sint de vina
Ieri vine de la scoala si-l intreb
Eu: Ti-ai gasit caciula ?
Joshua: Nu mami n-am mai cautat-o dar tu trebuie sa fi bucuroasa ca n-am mai pierdut-o pe asta de azi
Altfel trebuie sa ma decid daca stau cu Joshua din septembrie pentru un an si-mi e asa greu sa ma decid
Aalina spune:
DanaMario al meu o sa inceapa ca mi se pare prea mult sa il mai tin un an. Dar pentru ca are 6 ani jumate as putea sa il mai tin pana la 7 jumate. Eu ma bucur ca voi putea macar un pic sa fiu cu el acasa. Va fi o perioada grea da asta e, va trece cumva.
Joshua e super tare
Daipri ma bucur ca termini si tu cu serviciul. In sfarsit te poti relaxa. Desi pe mne ma streseaza zilele in care nu am nimic de facut. Dar incerca sa ma gandesc ca is numarate si trec repede
Vad ca voi incet va schimbati toata dantura. La noi nici un semn.
Alycia eu ma gandesc ca daca il mai tin sa nu se plictiseasca apoi la scoala fiind prea mare.
Eu am avut o zi nasoala. Hormoni...
cu Fabian si Dorian
AMR 7 saptamani
DanaMario spune:
Aalina hai mai cum sa ai zi nasoala e o perioada asa frumoasa sa ai un bebe in burtica si sa nu mergi la servici, pentru mine asta e perioada ideala.
Oricum se pare ca eu ma bucur mai mult decit tine de perioada asta frumoasa a ta.
Eu nu stiu ce am dar sint intr-o perioada in care "viata mi se pare frumoasa" a inceput sa-mi placa in Canada (dupa 8 ani).
La inceput am vrut sa iau avionu sa plec inapoi acasa acuma chiar imi place pe aici.
Imi place iarna totu-i alb sint multi brazi pe aici plini de zapada parca esti la munte mai ales cind mergem la ski parca sint intr-o statiune de ski.
Joshua vine mereu cu perle de ale lui si ne binedispune.
Ce mai e bine. O sa-mi piara binele daca ma decid sa stau cu Joshua un an acasa si apoi nu mai gasesc servici atunci totul o sa mi se para murdara zapada acum e asa alba.
Daiopri spune:
Nici eu nu l-as tine mai mult ca sa il dau la scoala. Desi e obosit ii place cumva la kinder, ca parea ca s-a plictisit la gradi.
Si oricum ei fiind nascuti in mai au deja 6 si jumate cand e de mers la scoala. Mie 7 jumate mi se pare mult.
DanaMario, pe mine ma doare inima ca nu ma pot ocupa de el. El tot vine cu propuneri dar eu nu am rabdare, si trebuie sa ma intind ca nu mai pot sta tot pe scaun sau in pozitie cat de cat sezand dupa sv. Sper sa mai imi revin mai incolo desi cred ca o sa fiu cu nervii si mai scurti dupa ce vine bb:((
Frumos ca voi puteti sa ii alocati timp si aveti rabdare.
Aalina, eu am stat destul de bine cu hormonii in sarcina asta. Chiar sunt mai mult cu rasul, ca daca ma pun pe ras nu ma mai opresc:)) Sa ma vezi dupa nastere.
Parpa tu pe unde mai esti?
Mai am azi si maine si gata. Sper sa apuc sa stau nitel cu burta in sus:))
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
DanaMario spune:
Stiti cite grade sint in Toronto -25 si dimineata erau -28 cu vint ca Joshua ma intreba dimineata ca daca e asa frig de ce nu ursu polar la noi :)
Aalina spune:
Brrrr ce friguri aveti. Sotul meu se tot uita si se roaga sa ninga macar un pic sa prinda si ei o tura de ski da nu au bafta.
DanaMario ma bucur ca te-ai adaptata si e ok. Pana la urma asta e cel mai important sa te simti bine.
Eu e normal sa mai am si zile aiurea, dar in general sunt bine. Nu ma prea agit nici cu durerile nici cu arsurile...le iau ca un firesc. Cel mai rau e cand nu pot dormi. Azi insa am recuperat cu un somn pana la 11 Am implinit 34 saptamani, inca 3 si se considera ca am ajuns cu bine la termen. Asa ca stau tare cumintica, in afara de facut ceva mancare si iesit cate un pic zilnic in rest nu prea mai fac nimic. Doar stau cu mana pe burtoc si il monitorizez pe miniplod.
Daiopri eu cand nu mai pot ma duc si ma intind la Dori in camera si asa sunt prezenta la activitatile lui. Sau isi aduce el jucarii la noi in camera. Sau stam amandoi in camera unde avem calculatoare si ne dam pe net. Da ca sa fim cat mai mult impreuna. In ultimele zile i-am tot pus inregistrari cu el de cand era mic si de la aniversarile precedente. Il amuza foarte tare iar eu ma topesc de dragul lui. Si mi se pare ca a trecut prea repede timpul.
Tu cate saptamani mai ai? Hai ca uite esti in vacanta . De acum te astept mai des la povesti.
Parpalak mama tu nici un semn?
Danad s-o fi mutat pana la urma?
cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani