Puisori de mai 2003 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Alycia, multa sanatate puiului.
Dana Mario, super logica lui Joshua.
Aalina, as fi vrut sa-ti urez ceva in legatura cu neuronul care "nu face el foarte bine", dar nu stiu cum sa ma exprim. oricum, sper sa te simti bine cat mai repede

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici. Am pus si eu niste poze noi. Acum fug acasa ca iar am intrat in prelungiri. Poate saptamana asta ne pune si noua cablu tv si internet... asa au promis.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Dana_d frumoasa locuinta aveti, sa o stapaniti sanatosi
Adita tu cum te mai simti cu noile "liniutze roz"? Le-ai spus ceva copiilor?
Dana_mario, zau ca ar trebui sa-ti deschizi un album ceva,cu "replicile trasnet " a lui Josh..auzi colo strada cu sens unic...
Daiopri voi cum sunteti?
Aalina, lui Dorian cel cumintel...e drept ca e o perioada mai delicata pentru el...dar treptat ,treptat se va obijnui cu rolul de frate mai mare.
Noi suntem mai bine acum, inca il mai tin acasa sa se intremeze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Alycia, eu ma simt bine, am greturi cam tot timpul dar usurele de tot, doar asa cat sa nu-mi fac griji, ca la alte sarcini la care nu aveam greturi imi tot faceam probleme sa nu cumva sa se fi oprit sarcina in evolutie. copiilor le-am spus si ei au dat vestea mai departe asa ca acum stie cam toata familia

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Alycia, danad sanatate la pititcuti.
Adita, las ca trec repede greturile. Numai sa nu aduni kg (ca nu zic cine) din cauza lor
DanaMario, bravos bravos. F. frumos, ma faci sa plang pe aici, sau sa fac asa Tare bun semnul asta.
Aalina, daca te pot ajuta cu ceva scrie-mi Mie mi se pare ca stau mai prost cu nervi de data asta
Pe Dori lasa-l incet. Ca ii vedem mai mari asa da tot suflet de copil au. Din pacate eu uit repede ce zic...
Drept e ca am mai adunat ceva tabieturi de-a lungul timpului si acum pisoiul nu le accepta
Noi suntem bine, crestem crestem (unii dintre noi). Celalalt nu reuseste sa scada prea bine da poate m-oi face si eu mai ca lumea pana plec acasa
Cine stie un tort de ciocolata rapid si usor de facut? intineresc duminica, si vreau sambata sa ma sarbatoresc nitel, iar copii astia mai mari nu agreaza decat torturile de cioco. da daca aveti raspuns rapid, ca de nu ma duc sa dau comanda
Si asa ma zapaceste asta mic, de cate ori dau sa ma apuc si eu de facut ceva incepe mieuneala.
Aveti grija de voi si toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici!

Am intrat ieri si parca subiectul era inchis si acum il cautam pe ala nou...

Ilinca e bine sanatoasa ceea ce va dorim si voua. Pe mine ma chinuie de ieri o durere de cap de la vremea asta hapsana ca nu e cazul s aport caciula dar tare imi ingheata capul si mai si ploua, asa vreme urata si rece parca de toamna tarzie de m-am saturat. Se pare ca saptamana viitoare o sa avem temperaturi de pana la 20 de grade, abia astept.

DanaMario, destept baiat ai si parca intrevat talente de avocat la el, nu crezi?
Aalina mi s-a rupt inima cand am citit de Dori, ma gandesc ce o fi in sufletelul lui mic. Fi mai mult alaturi de el, pupaceste-l asigura-l de iubirea ta ca inainte, ajuta-l sa depaseasca starea asta emotionala si sa devina vesel si sigur pe el. Implica-l si pe el in ingrijirea celui mic, asta il va face sa se simta mare si responsabil si util.
Alycia sper ca Mircea e bine acum, dar stiu ca o tineti lunga cu bolile, lasa ca dupa 6-7 ani am auzit ca se mai termina cu imbolnavirile astea dese.

La fosta gradinita a lui Ilinca e epidemie de varicela, noi n-am facut nici o boala, mai ca-mi vine sa o duc in vizita la buna ei prietena Simona sa scapam si de grija asta, nu sa ma trezesc la scoala ca face varicela.

Doina tu ce mai zici? Ce mai faceti? Mai vino si pe la noi cu vesti despre Paul si voi cei mari.
Moama si nu ma lasa durerea asta de cap....

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_Filip spune:

scuze ca va deranjez....nu ma incadrez in aceasta categorii...dar am o rugaminte la voi....
votati-ne aici: http://concurs.pampers.ro/profile/27625

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri LA MULTI ANI , tort pot sa-ti recomand de la Metro, Loblaw :) si noua tot de ciocolata ne place dar are bun si unul de fructe foarte usor

Mai nu-m vine sa cred aici a venit primavara in Martie aici nu-i zapada, e caldura, au aparut flori de primavara prin magazine.

Alycia dar ai incercat si cu piscina sa-l duci la inot poate se mai intareste.

Dana_d cu Joshua nu stiu dar stiu ca pe mine ma oboseste rau de tot acum fata de cind era mai mic.
La orice dar orice negociaza.

Aseara inainte sa-l pun in pat l-am trimis la toaleta ca zic sa nu faca pe el la care el "Nu mami nu ma duc sa mai salvez apa din burtica ca daca ma duc la toaleta iar mi se face sete la noapte" si n-a vrut sa se duca.
Azi i-am dat sa scrie ceva si n-a vrut ca mi-a zis "Mami daca tu imi dai asa mult de scris termin prea multe caiete si tu trebuie mereu sa cumperi altele noi si cheltui prea multi bani".

Nu stiu dar tare mult as vrea sa fie un copil mai usor de controlat tasu a renuntat de mult face tot ce vrea Joshua nu-i iese din cuvint :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Capitol nou
http://forum.desprecopii.com/forum/post.asp?method=Topic&FORUM_ID=38

Mergi la inceput