Salajence la apel!!!![70]
Raspunsuri - Pagina 3
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit oti,ai fost la shopping?ce ti-ai luat mumos?baga pozele cu ornamentele.is curioasa ce ai facut ptr tortul lui Alex.Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
ma cheama datoria.
silvana_salajan spune:
citat din mesajul lui mihaela_s![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Bimilit spune:
citat din mesajul lui mihaela_s![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eram precisa
felicitari mihaela
.succes pe mai departe.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Am fost vreo 2 ceasuri la shoping |
soro, o sa-ti ajunga dupa ce termini cu alaptatul
waw.sexy mama
.sa-ti faci si tie poze draga.sa te vedem.da si la feciori.da???????Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
.sa-ti faci si tie poze draga.sa te vedem.da si la feciori.da???????Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
dianaiulie2009 spune:
Salutare fete dragi !!!
Am bagat in oala varza cu kaizer si am timp de net un pic . Mai e da nashpa rau fara net , mai ales ca avem si o perioada "moarta" pe la munca. Nu stiu ce s-o intampla pe mai departe ... De citit v-am citit, sper sa nu uit pe careva din voi ... asa , deci...
Mihaela, felicitari pentru reusita. Vorba fetelor , nu-ti face ganduri ca sigur te vor cei de la spital, noroc cu d-le care se pensioneaza
. Multa succes pe mai departe! Abia astept sa vad poze cu canapelele.
Bia, cum esti cu colonul ? Ai auzit ca s-a deschis un mall in Debrecen si e H&M si C&A acolo ? Eii ... ce zici ? Te bate gandul de o iesire
???
Oti, cred ca voi apela la serviciile tale. Probabil o sa facem sa fie gata pe vineri seara sa pot veni dupa el cand ies de la munca. Ma uit , daca am timp, in seara asta pe net dupa ceva modele. M-am gandit sa cumpar capsuni la punga din K sa le punem deasupra tortului si sa torni gelatina peste sa le ccc lege. paula a zis doar atat " sa fie bun si cu capsuni".
Hai ca mai vin ca au sosit niste mosafiri ...
" Carpe diem ! "
mihaela_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Mihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, treci la raport! ![]() ![]() ![]() |
Pai fu asa: un FB si 2 de B, dar am fost singura care am luat FB-ul acela. EU, careia ii zisese o colega "binevoitoare" cu care nu schimbasem 2 vorbe pana atunci...cand ii spusesem ca imi voi incerca si eu norocul la examen, ca merg cam degeaba, ca nu ia nimeni examenul dupa un semestru...
. Asa ca merg mai departe, o sa-mi fie mai greu decat semestrul asta, dar e singurul drum: INAINTE!
Acum venira si canapelele si covorul, sunt de la IKEA da, le desfacem si le montam. O sa pun si poze.
si vin mai tarziu ca sa va raspund la restul intrebarilor...vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Adriana, in cazul asta iti recomand cu caldura tortul asta:http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16130/Prajitura-cu-mure-si-crema-de-lamaie/Iti garantez ca iese o nebunie. Pot sa iti iau eu de aici branza vineri din piata, si gelatina o turnam peste capsuni cand vii dupa el, seara. Mai stam la o barfa pana se intareste. Ce zici?Daca ai alte sugestii, ascult. Asta e si sanatos pe deasupra.
dianaiulie2009 spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Adriana, in cazul asta iti recomand cu caldura tortul asta: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16130/Prajitura-cu-mure-si-crema-de-lamaie/ Iti garantez ca iese o nebunie. Pot sa iti iau eu de aici branza vineri din piata, si gelatina o turnam peste capsuni cand vii dupa el, seara. Mai stam la o barfa pana se intareste. Ce zici? Daca ai alte sugestii, ascult. Asta e si sanatos pe deasupra. ![]() |
Oti, ma las pe mana ta . Arata fain praji asta . Ok si cu branza . Sa-mi spui numai daca in Simleu gasesti capsuni congelate sau sa-ti trimit pe Vlad de la K vreo doua pungi ? Si-sa si-sa vreau sa ti-l rapesc intr-o dupa-masa , imi dau intalnire cu el ... ei nu intra si tu la banuieli deja ... vreau sa ma ajute sa aleg un laptop pentru colegu de Mos Craciun ... rpd te-ai gandit la prostii
Banuiesc k tre sa lasi la dezghetat si la scurs capsunile. Sau putem sa combinam k am vazut pungi si cu fructe de padure.
Si inca o intrebare , ai tu ceva de transportat tortul sau sa ma dotez eu ???
Giulia, ma crucesc si eu de cate pot scoate pe gura copiii astia. is de groaza ... de multe ori ma depasesc si pe mine situatiile si nu , zau asa, cum sa reactionez si imi pun intrebarea daca fac sau nu bine sau daca am luat decizia cea mai corecta. Ce sa-i faci , asta e cu copiii din ziua de azi !
Elvira, nu ai primit nimik inca ??? Sa ma anunti cand primesti ceva musai-musai ....
Merg la
, nu stiu ce-i cu mine ca sunt pe zi ce trece tot mai obosita ...Noapte buna !!!
" Carpe diem ! "

!