Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Hello!!!!!!!

Andy
multumim!sa stapaneasca sanatoasa Alexia salteluta.M-am distrat maxim cand a intrebat Andy daca macar patut a avut,bietul copil se speriase,sunt asa de dulci

Boo
multumim.F tare fitu,adormise si el ca doar era in brate la tati.Avem si noi leagan exact ca al vostruIn legatura cu mulsul nu stiu ce sa zic ,stiu doar ca pompa scoate jumate din cat ar suge un bebe si faptul ca ai sanii moi nu insemna neapart ca nu mai ai lapte destul.dar de ce te mulgi seara ,nu vrea Alex sa suga?daca l-ai pune pe el la san oare nu i-ai stimula sa produca mai mult?

Noi astazi,de ziua lui Luca l-am fericit cu o ecografie la inima,ne-a zis pediatra ca are un suflu si ca nu ar strica un eco asa ca ne-am dus.Totul e perfect,inima lui Luca e normala si dr respectiv nici suflu nu a auzit.Imi era teama ca o sa planga ,dar fost f cuminte,era tot un zambet la domnul dr si a stat mititelul nici pas nu a zis,l-am pupat mult si mi-am promis sa-i mai cumpar ceva pe langa ce ochisem deja pt Craciun,asa ca bonus de cumintenie!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

freshanana la mine pe formular nu era asa ceva, nu cerea nici o dovada de venit sau care a fost el .. nu mai pricep nimic !! zau ca nu era !
legat de saltea, si noi sutem mari fani ! Alex mai si adoarme pe ea jucandu-se. cred ca seamana cu maica-sa. daca ii e somn poate sa fie oriunde si in orice pozitie si doarme.
uitati exemplu aseara: http://good-times.webshots.com/photo/2684035190103110697LXbOzC

iriss asa mi-a zis si tanti de la primarie si asa a zis si ministrul muncii. uite aici : http://www.ziare.com/Mamicile_vor_primi_85din_media_veniturilor_nete_pe_ultimul_an-532982.html

andy saracu' copil, ce-o fi in capul lui??

PS. cum se face sa scriu un cuvant si sa apara poza cand apesi ?? mereu uit !

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Uite asa

[url= " link " ] cum vrei sa denumesti poza [ / url ] (fara spatii)

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui mteleleu

cioc cioc - cioc !
ne primiti si pe noi ?
Eu sunt mami de baietel Ioan-Adrian ,nascut in 24 septembrie prin cezariana !
sper sa ma infiltrez printre voi

Mami de baietel !
DNP 1 oct !

Bine ai venit!
Mai scrie repede cateva mesaje ca sa scapi de moderare si sa te putem vedea in timp real!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ma mulg pentru ca din punctul meu de vedere e mai sigur. Adica stiu exact cat mananca, macar la o masa pe zi si cum el inchide ochii dupa ce trage de cateva ori, pot sa il trag de urechi si sa il zdrangan pana bea cat de cat (seara bea intre 140 si 200). Asa la tzatza nu as sti cat bea si nu as putea sa insist. Ideea e ca el bea, dar trebuie sa-l trezesc ca altfel adoarme si dus e.. Si mie imi convine asa ca stiu ca a mancat si ca doarme toata noapte.
As putea sa incerc si varianta asta, sa-l pun sa suga si sa vedem ce o sa se intample. Dar problema mea e ca va manca putin (evident nu am de unde sa stiu sigur asta, e o presupunere). Si nu ma "coafeaza" deloc in conditiile in care el si asa a luat f putin in greutate luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Denisa.g IMI ERA DOR DE VOI!!!Maaaa voi curtati alta bombonica....sa sti ca nu ne lasam...nu l dau pe Edwin din mana.Apropo e cineva cu rude prin Asia???Are ceva trasaturi Edwinica.

FreshananaNu te supara pe noi bucurestencele...te pupi...dar e bine daca au facut asa la voi.Si este vreo cerere tip care mi o da angajatorul...sau duc decat cererea de la directie copii???
AAAAA si eu am o adevarata pb...eu am salariu in euro...scris si in acte, carte de munca si primit in mana...oare cum se va calcula???Iara o pun pe vaca de sefa mea la treaba....

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Karina maimutzica Craciunitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Musette ma bucur ca Luca e ok si ca nu a fost decat o alarma falsa !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

pai daca tot vorbiti de Romanica asta care ne ocupa tot timpul iti atente ce am patit ieri, ma ducla primarie sa iau banii de trusou, intreb la informatii de unde se ridica si ma trimit la alt ghiseu de informatii (sunt 2) la ghiseul cupricina nimeni, la casierie nimeni, noroc ca incepe lumea de la coada imensa sa ma chestioneze (oamenii asteptau nu stiu ce bani de la alegeri), lumea ma sfatuieste sa mai intreb inca p data ca sigur nu astept bine acolo,la insistentele lor ma duc si mai intreb, doamnele de la ghiseu, suparate, se ratzoiesc: 'stati doamna acolo nu v-am zis' , ma intorc spasita la marea coada, oamenii imi spun iar ca din cate stiu ei banii de trusou se dau din alt sediu, asa ca mi-am luat inima in dinti si am intrebat a 3 a oara, era sa mi-o iau de la doamnele de la ghiseu, noroc ca a mai aparut una binevoitoare de la care am aflat ca trebuie sa merg in alt sediu, deci dupa 3 incercari am aflat unde trebuie sa merg

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Musette ma bucur ca a fost doar o alarma falsa si ca totul e in regula.

mteleleu bine-ai venit

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Incerc sa recuperez ca voi sunteti tare harnice! De cand e vreme frumoasa stam cam mult afara, getesc cand venim si e gata ziua M-ati innebunit cu saltelutele!! am ochit si eu una ca a cuscrei, de fapt ca a lui David, andy.p tu care o ai? trebuie sa o fericesc si eu pe piti ca prea e cuminte si noi nu avem salteluta inca! Am vazut-o pe Craciunita Karinuta si pe frumosul Edwin ca ne era dor de el

cuscra voi ce mai faceti? ne e dor de voi!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

MayaTe dai la Edwin????
Vezi ca scoatem gherutzele!!!
FreshananaCe saltelutza ai luat ???Si noi vrem de Craciun sa i luam cadou lu bb.

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Karina maimutzica Craciunitza

Mergi la inceput