Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 18
Boo spune:
in formularul pt cei 600 ron nu scrie nimic de venituri !! asa ca de asta spun ca sigur mai trebuie mers o data si la serviciul tau si la primarie sau unde naiba s-or depune actele..
chiar asa, vorba aia, ai altceva de facut ??
eu a trebuit sa ma duc si la banca azi sa-mi iau si extras de cont, ca le trebuie si aia . ca sa nu zic ca nu accepta conturi deschise la orice banca si a trebuit sa-mi deschid cont special ! uooooffffff
nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freshanana nikolici nu traiesti in romania ? nu stii ca asta ne ocupa tot timpul ? de ce sa nu mergi sa mai depui o data ca doar ei tbuie sa isi ocupe timpul cu ceva acolo si sa umple dosarele cu hartii la directia de munca. eu am depus deja pt 600 ron si in ian tb sa merg sa depun din nou pt 85% din salariu. adik...ce bucurie mai mare ai in viata asta in afara de aceea de a sta la cozi interminabile ?? poze printisor |
Oh dar este un vis...traim in RO si asta ne ocupa tot timpul....as omori pt. o coada.
Si mutra sefei mele, pe care o voi anuntza ca stau 2 ani acasa...o sa aiba o placere deosebita,sa mi completeze 2 formulare....ea care si cand lucram, imi zicea non stop la orice pb. aveam, nu pot nu pot sunt busy.
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Karina maimutzica Craciunitza
_giulianna_ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nikolici
Ai intrebat cumva daca trebuie sa te mai duci la munca sa mai completezi inca o data formularul lor, pt. 85%???Ca nu as intelege de ce ar mai trebui sa mai mergem o data sa completeze ac.lucru. MERRY CHRISTMAS EVERYONE Karina maimutzica Craciunitza |
N-am intrebat :(
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
nikolici spune:
Oh da,...cunosc si eu am facut cont special la o banca comunista...una dintre cele care erau pe lista lor...ai grija sa iti iei si o factura de utilitati cu tine, caci pe mine m au trimis acasa dupa factura...of.
Sfat...o dna dragutza din banca, mi a recomandat ca sa mi fac si card de debit aferent contului, caci comisionul de retragere este mai mic decat daca ai retrage la ghiseu...parca 0.05%.
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui nikolici Pai...ma gandeam ca in formularul pt 600 ron, angajatorul trebuie sa scrie salariul din ultimele luni...dar daca stau si gandesc logic, nu le ar trebui pt.indemnizatia de 600ron. MERRY CHRISTMAS EVERYONE Karina maimutzica Craciunitza |
In adeverinta de la munca nu e trecut niciun salariu.
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
freshanana spune:
nikolici nu stiam ca suntem colege de birou. expresia "nu pot,nu pot, am treaba" este expresia preferata a sefei mele. in fine
eu cd am depus la primarie dosarul pt cei 600 de ron am dus si o adeverinta in care s-a trecut brutul din fiecare luna incepand cu august 2007 pana in august 2008 cd am nascut. deci ei teoretic au baza de calcul. dar nu-i nimik, pbabil ca tbuie trecute aceste date pe un nou formular ca sa fie birocratia la noi intinsa cat e romania de mare
nikolici spune:
Booacum am citit ca ti ai facut deja cont la ei.
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
nikolici spune:
citat din mesajul lui freshanana nikolici nu stiam ca suntem colege de birou. expresia "nu pot,nu pot, am treaba" este expresia preferata a sefei mele. in fine eu cd am depus la primarie dosarul pt cei 600 de ron am dus si o adeverinta in care s-a trecut brutul din fiecare luna incepand cu august 2007 pana in august 2008 cd am nascut. deci ei teoretic au baza de calcul. dar nu-i nimik, pbabil ca tbuie trecute aceste date pe un nou formular ca sa fie birocratia la noi intinsa cat e romania de mare poze printisor |
S ar putea sa avem mai multe colege si sa nu stim.Sefii sunt busy non stop cand e vorba de subalterni.
Deci in formularul de 600 ron se trece salariul brut din ultimele 12 luni, zici???
Si pana la urma 85% din ce???din brut sau net????cred ca v am exasperat, dar la mine chiar conteaza, daca voi sta 2 ani acasa.
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
_giulianna_ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nikolici
Oh dar este un vis...traim in RO si asta ne ocupa tot timpul....as omori pt. o coada. Si mutra sefei mele, pe care o voi anuntza ca stau 2 ani acasa...o sa aiba o placere deosebita,sa mi completeze 2 formulare....ea care si cand lucram, imi zicea non stop la orice pb. aveam, nu pot nu pot sunt busy. MERRY CHRISTMAS EVERYONE Karina maimutzica Craciunitza |
Ufff ce acritura de sefa ai.
Dar o colega careia sa-i dai cererea si sa ti-o aduca completata?
nikolici spune:
Ufff ce acritura de sefa ai. Dar o colega careia sa-i dai cererea si sa ti-o aduca completata? Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) M-am facut mare si-o sa ma mai fac |
As avea...dr policlinica de unde trebuie sa mi iau ultimul postnatal este chiar langa birou si daca tot ma duc...trec si pe la munca...si nu numai cu mine este busy mereu sefa mea....cu toata lumea se poarta asa...si ma gandesc ca pun o alta persoana in locul meu sa suporte umilintza la care ne supune cretina draq de proasta...scuze dar mi am amintit ca ultima data cand eram gravi in luna 9 ..imi era rau si m am dus sa mi dea o adev. pt maternitate (alta idiotzenie)...ma rog si m a lasat apx 2 ore ca ea este busy...cam asta e sefa mea
MERRY CHRISTMAS EVERYONE