Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 17
Boo spune:
Am fost la primarie, sa va spun ce am aflat. Dosarul pentru CIC se poate depune si dupa 1 ianuarie, daca va incadrati in cele 60 de zile de la expirarea concediului de maternitate. Inca nu se stie mai nimic de ce formulare si unde se vor depune pentru cei 85%. Doamna cu care am vorbit (foarte amabila de altfel) mi-a spus sa dau telefon pe la sfarsitul anului ca sa-mi spuna exact. S-ar putea sa se depuna tot la primarie sau la directia muncii .. Mi-a zis ca a auzit ca cererea pentru 85 %, daca deja ai depus dosarul, poate fi facuta in termen de 6 luni dupa 1 ian. Dar e doar un zvon, nimic concret.
Normele de aplicare a legii au fost aprobate ieri si trebuie sa fie publicate. Deci inca nimeni nu stie nimic.
Am luat si eu banii pe trusou si "bonusul" ca am nascut. Dar alocatia (aia 2 mil) nici la mine nu au intrat pana acum. Am depus in oct cererea. Si mi-a zis ca sa verific cardul dupa 20 dec ca atunci ar trebui sa intre.
Cam asta !
_giulianna_ spune:
Laura a venit salteluta?
Pe mine m-au sunat azi sa-si ceara scuze ca nu pot ajunge pentru ca nu au livrari in sectorul 6 dar le-am spus ca nu e nicio problema, eu oricum o rugasem pe tanti la care am facut comanda sa mi-o livreze vineri.
Daca n-au venit nici pana acum, da un telefon la ei.
Tel/Fax: 021.346.48.89
Orange: 0745.124.149
Vodafone: 0724.660.856
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
Ankussa spune:
Hello mamici,
Sunt chiauna de cap, de azi dimineata de la 8 din patut in brate, din brate in swing din swing in patul mare si tot asa. Gangureli, tipaturi si restul, a dormit pana acum de la 8 cam o ora. Voi ce faceti cu bb-u vostru, cum ii faceti programul?
Am ajuns un pic ca Eva de cateva zile, adica ziua somn neam , doar cateva jumatati de ora si alea furate cu greu. Noaptea in schimb se culca la 11- 12 si se trezeste pe la 8 cu doua pauze de tzizti peste noapte. Dar ziua e bai mare, astazi e si super urat afara nu vreau sa-l scot si am incurcat-o. Parca ma vad pana vine soatza la 7 de la serviciu cu creierii pe moatze. In swing nu sta mai mult de 10 minute, i-am luat si salteluta de la Rain Forest, nici in aia nu presteaza mai mult, in brate daca s-ar putea sa stea cat mai mult da` la 6.500 kg cat are acum imi rupe spatele si dupa cezariana am cam ramas cu o sensibilitate acolo.
Ahhh si am uitat, daca as putea sa-l las sa se uite la TV ar fii cel mai fericit, insa nu il las deloc si scoate niste chitaituri cand ii intorc capul de parca m-ar certa.
Baby boy parca tu ziceai ca nu poti sa-ti lasi bb-u nici 10 minute, ei bine si eu ma regasesc in ce spui tu la greu. daca 2 minute nu il am in vizor trebuie sa las balta orice treaba fac si sa ma uit ce face Praslea. Cred ca si asta face parte tot din jocul hormonilor de dupa sarcina. Oricum eu combat depresia prin shoppinguiala on line la greu, daca nu pot sa merg prin mall (cam departe ) atunci vine mall-ul la mine.
PS Tocmai ce am achizitionat in 5 minute o preche de cizme tzais (am si dexteritate de cand cu piticotul).
Pup pe toate
nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _giulianna_ Hello Am fost si eu astazi sa depun actele pentru indemnizatie. Am intrebat inainte daca mai e nevoie avand in vedere ca de la 1 ian se modifica legea si mi-a spus ca da, depun acum pentru legea veche iar din ianuarie trebuie sa fac alta cerere conform noilor legi. Asta e...bine ca am scapat si de beleaua asta de pe cap. Ma gandesc cu groaza ce-o sa fie in ianuarie acolo. CD si eu tot in octombrie am depus actele pentru alocatie si nici acum nu am banii. Tu unde ai depus? In Dr. Taberei? Si abia in ianuarie sa intrebam? Uffff mama lor! Legat de comanda pe bimbo...studiaza si imi spui cand esti gata Ma bucur ca v-a placut filmuletul cu baietelul meu vorbitor si va multumim amandoi pentru complimente! Va pupam cu mare drag! Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) M-am facut mare si-o sa ma mai fac |
Ai intrebat cumva daca trebuie sa te mai duci la munca sa mai completezi inca o data formularul lor, pt. 85%???Ca nu as intelege de ce ar mai trebui sa mai mergem o data sa completeze ac.lucru.
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Karina maimutzica Craciunitza
freshanana spune:
ankussa pupici si sper sa se linisteasca bb si sa te lase sa te odihnesti
iar in ceea ce priveste tratarea depresiei folosesc aceeasi metoda ca si tine, uneori cu bb in brate
Boo spune:
Nikolici banuiesc ca trebuie mers din nou la munca pentru ca cei de acolo trebuie sa-ti dea o adeverinta cu veniturile tale in ultimile 12 luni. Ca astia de la primarie de unde sa stie cum sa-ti calculeze 85%, din ce ??
nikolici spune:
Apropo vrea cineva un pui de catzel canishe alb????
Ar putea fi un cadou foarte frumos de Craciun!!!
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
nikolici spune:
Pai...ma gandeam ca in formularul pt 600 ron, angajatorul trebuie sa scrie salariul din ultimele luni...dar daca stau si gandesc logic, nu le ar trebui pt.indemnizatia de 600ron.
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
freshanana spune:
nikolici nu traiesti in romania ? nu stii ca asta ne ocupa tot timpul ? de ce sa nu mergi sa mai depui o data ca doar ei tbuie sa isi ocupe timpul cu ceva acolo si sa umple dosarele cu hartii la directia de munca. eu am depus deja pt 600 ron si in ian tb sa merg sa depun din nou pt 85% din salariu. adik...ce bucurie mai mare ai in viata asta in afara de aceea de a sta la cozi interminabile ??
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _giulianna_ Laura a venit salteluta? Pe mine m-au sunat azi sa-si ceara scuze ca nu pot ajunge pentru ca nu au livrari in sectorul 6 dar le-am spus ca nu e nicio problema, eu oricum o rugasem pe tanti la care am facut comanda sa mi-o livreze vineri. Daca n-au venit nici pana acum, da un telefon la ei. Tel/Fax: 021.346.48.89 Orange: 0745.124.149 Vodafone: 0724.660.856 Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) M-am facut mare si-o sa ma mai fac |
Giulianna n-a venit inca,dar mo-au trimis mail si mi-au spus ca e pe drum...ma gandesc ca ajunge mai greu la mine
si multumesc de nr,de telefon.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei