Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 16
300 spune:
Fresh, multa sanatate puiului! Acum ce tratament are? E marai#355; din pricina racelii? Un sa treaca.
Tati al tau a fost o mare surpriza. Eu maine ajung la control de 6 saptamani si sper sa nu-mi gaseasca iar ceva ca m-am culcat pe-o ureche.
Raluca, eu chiar pe Anda am facut-o fara sa fi dat semne de CM asa ca nu ma mai mira nimic la capitolul asta.
Nikolici cu mult regret dar dupa un episod dureros de colici matinale care s-au dovedit arsuri si s-a terminat cu un jet am adormit cu ea si ne-am trezit la 11.30. A mancat si a vomitat iar. Nu stiu cum plec de acasa ca nici kk n-a facut de ieri dim in conditiile in care ea facea zilnic de cateva ori. Am asa o senzatie ca cele 2 chestii au legatura
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
freshanana spune:
300 maraiala mai putin. tusea ma seaca ma tem sa nu fie ceva la plamani doamne fereste. antibiotic deja de la 3 luni !!!
raluca eu aveam o vecina care avea 2 copii si diferenta intre ei era de 11 luni asa ca...vezi ce faci
gaia.nevia spune:
merge cineva maine la dr. T la cabinet?
pentru constipatie bebelusi, erbavita - lass baby, intrebati farmacista. La mine a mers la ambii copii, doza minima din ce scrie acolo pentru zero.
pupam
CD27 spune:
hello, am luat si noi banii de trusou ieri numai alocatia nu mai apare, am depus actele in octombrie sinici urma de alocatie in cont, mi-au zis cadaca nu apare nici in ianuarie sa merg la directia de munca
iriss si eu am termometru de ureche si tampla laica, din pacate arata 34 de grade oricat ai avea asta dupa ce l-au scuundat niste nepoti in suc
sa va zic ceva, iar n-avemm apa calda, dar avem caldura, doamne.....bine ca stam doar cu chirie aici
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
kid2003 spune:
Nikolici nu, nu stau langa Tineretului...am stat cand eram copil chiar langa Sincai...acum stau pe 1 mai...Sorry, doar daca ne stabilim o zi, dar sa fie frumos, facem drumul pana acolo, nu e greu...pun fata in masina si venim. Dar acum suntem mucioase rau...
Gaia bine ai venit. imi pare rau ca nu l-ai prins pe doctorasul cel viteaz, si eu am nascut cu el de 2 ori...o fi fost totusi plecat din tara? mi se pare ciudat ca nu a venit...
Fresh multumesc, inseamna ca sunt alocatiile pe card. Mai astept putin pana pe 15 si dupa aia dau spargerea in banii fetei.
Am calculat eu ca prin martie primesc indemnizatiile retroactiv...ce tara...
Eu sa stii ca mai vin la noi la mare, deci la vara poate ne vedem! Am cateva locuri in care imi face placere sa merg si cred ca am si nostalgii... iar in Constanta sunt cateva locuri unde se mananca super bine!
CD27 spune:
300 merci pentru pont o s acaut si eu apart din ala
giulianna edi e super sa stii ca si eu vreau sa iau un scaun de pe bimbomarket, poate si un tarc, deocamdata nu m-am decis la modele trebuie sa mai studiez un pic si te anunt
baiatul meu e un smachar, i-am pus in pat o bara cu jucarii (de la balansoar am scos-o) si el dadea cu mana in jucarii, toata bune si frumoase, eu calcam, pana cand au cazut jucariilepe el, nu va speriati nu l-au ranit, m-am dus le-am ridicat, le-am pus la loc, faza s-a mai repetat o data, reusea sa le darame in joaca, dar dupa ce le-am ridicat iar si le-am fixat mai bine, pustiul s-a prins care e faza si a inceput sa le lovesca frenetic ca sa cada pe el si sa ma duc iar sa le ridic
acum face acelasi lucru, le-am ridicat o data si le-am fixat bine ceea ce il enerveaza rau
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
gaia.nevia spune:
He, he, a fost o aventura! Nu au vrut sa il cheme decat cand m-au pus pe masa, si asta a fost prea tarziu.
I-a taiat cineva cauciucurile langa cabinet, si a venit alergand pe jos, probabil a facut cu 3 minute mai mult... Deci, ghinion, dar l-au si chemat foarte tarziu pentru o multipara.
A intrat in sala de nasteri cand Radu scotea primul ragnet... m-a pupat mi-a zis ce a patit si dus a fost.
Oricum, nasterea ca nasterea, in alte tari se naste cu moasa, vine doctorul doar pentru complicatii.
Important e ca a avut grija de noi toata sarcina si am stat linistiti ca bebe e sanatos si se dezvolta normal.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
iriss_04 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simodina
Iris, tie de la primarie ti-au spus ca nu? Ca mie cei de la sect 2 chiar mi-au sugerat chiar sa depun actele in ianuarie sa nu mai fac 2 dosare, termenul de depunere pentru cic este de 2 luni din momentul terminarii concediului de maternitate... Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08) |
hmm asa ar fi normal,,,
mie mi-au zis sa depun pe 17 dec(pe 16 temin postanatalul)
o sa ma duc sa vad care e treaba ca inebunesc cu birocratia asta
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CD27 hello, am luat si noi banii de trusou ieri numai alocatia nu mai apare, am depus actele in octombrie sinici urma de alocatie in cont, mi-au zis cadaca nu apare nici in ianuarie sa merg la directia de munca iriss si eu am termometru de ureche si tampla laica, din pacate arata 34 de grade oricat ai avea asta dupa ce l-au scuundat niste nepoti in suc sa va zic ceva, iar n-avemm apa calda, dar avem caldura, doamne.....bine ca stam doar cu chirie aici Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
term laica e super,,,eu l-am verificat si arata perfect la fel ca cel rectal,,,imi pare rau ca al tau s-a stricat,,,dar nu a functionat,super???
da teroristi sunt astia cu apa calda,,,nu am mai auzit sa opreasca de atatea ori
mikul
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
_giulianna_ spune:
Hello
Am fost si eu astazi sa depun actele pentru indemnizatie. Am intrebat inainte daca mai e nevoie avand in vedere ca de la 1 ian se modifica legea si mi-a spus ca da, depun acum pentru legea veche iar din ianuarie trebuie sa fac alta cerere conform noilor legi.
Asta e...bine ca am scapat si de beleaua asta de pe cap. Ma gandesc cu groaza ce-o sa fie in ianuarie acolo.
CD si eu tot in octombrie am depus actele pentru alocatie si nici acum nu am banii. Tu unde ai depus? In Dr. Taberei?
Si abia in ianuarie sa intrebam? Uffff mama lor!
Legat de comanda pe bimbo...studiaza si imi spui cand esti gata
Ma bucur ca v-a placut filmuletul cu baietelul meu vorbitor si va multumim amandoi pentru complimente!
Va pupam cu mare drag!
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac