FIV 206
Raspunsuri - Pagina 15
Moniland spune:
Catalina nu a masurat sacii, a masurat doar embrionii. Unul are 8,3 mm si unul are si unul 7 mm.
Imi place ideea de gemeni, dar nu-mi place ideea de sarcina cu risc. As fi preferat unul singur ca sa fie bine pana la capat. O sa sper ca si cu doi o voi duce cat de cat la termen.
catalina2307 spune:
Moniland - Saru'mana.
Stiu ca te streseaza gandul unei sarcini cu risc dar lasa gandurile mai putin pozitive departeeeeeeeeeeeee . O sa fie bine. Nu are cum sa nu fie bine. 
KITTA spune:
Monilandmama i le-am arat si sotului. Ce emotionant!Stiai ca sunt 2 pana acum?
Catalina2307ma scuzi! Incurcai borcanele ca doar ai vazut cata clientela avusei in seara aia! Poate nu ar strica sa imi dai adresa dr. de mail sa incep sa il bat la cap de pe acuma! Sa nu creada ca a scapat de tine si s-a terminat
Eu acum rascolesc toata Europa: am scris la o clinica din Finlanda, dar nu mi-a placut raspunsul lor, parea prefabricat pentru toata lumea. Am mai scris la 2 clinci din Danemarca si maine am programare la o teleconsultatie cu 1 dr. - daca e gratis de ce nu? Ce credeati ca m-am linistit? Voiam doar sa vad cine se apropie de un sfat, o sugestie, o chestie mai promitatoare referitoare la ultimele mele 2 esecuri cand culmea am avut si ceva folculi. Nu as vrea sa o iau de la inceput, cum imi spuneau unii ca sa ma duc la ei la clinica si ma invata sa imi fac si injectiile singura...Pai, poate vrea sa ii invat eu pe ei...
Am scris si la o clinica din America, nu mai stiu din ce oras si acolo s-au oferit sa discut cu un dr. telefonic prior to come to the clinic, dar aici am dat-o in bara ca m-am dat ca sunt din Austria (daca tot am stat pe acolo anul asta 1 luna si jumatate) si aveau un dr. vorbitor de germana. Din pacate eu nu vorbesc germana...Vedeti cat de sincera sunt, ca doar suntem in pos si trebuie sa ma confesez si eu cuiva!
Na, ca ma intinsei si eu ca Muffinuta! Cred ca limbarita asta e un semn de batranete!
Moniland spune:
Nu draga Kitta, de la hcg-ul din ziua 10 nu mai stiam nimic.
Dar nu realizez, parca nu in burtica mea sunt puiutii. ![]()
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Ok, Catalina o sa fiu la fel de calma ca si pana acum. ![]() |
Asta e de bine? :)
Kitta eu nu am nici o adresa oficiala a clinicii.
Fragutza spune:
Hai ca azi am tinut-o numai intr-o boceala..da de bucurie pentru voi, Elena si Moni..
M-a impresionat poza mult de tot..e atat de frumoasa..
Raluca
Delia21 spune:
Moni,vazui poza si parca mi s-au inmuiat picioarele,...nu stiu de ce dar asa am simtit.Tie nu?Nu simti ca zbori?Sarcina dusa pana in luna a 9-a fara probleme si bebelasi sanatosi si minunati iti doresc!!!Relativ la partea cu crezutul,...ce sa-ti spun eu repet pentru maine cantecelele pe care trebuie sa le stie fiu-miu la serbarea de craciun,....el nu pronunta chiar bine toate cuvintele si ma amuz cu maica-mea tare de tot pe seama lui,...si tot nu-mi vine sa cred ca e al meu.

. Nici nu ma recunosc.