Nou stil de viata 239
Raspunsuri - Pagina 4
mephala30 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Zuzilici
Of, of ce ma fac eu cu tine???? |
da mai, asa-mi place mie sa stric bucuria omului,
Carmen cu Iustin si Teodor
Zuzilici spune:
Gabi daca te maicina de 2 zile incidentul asta e timpul sa-l scoti din "system". Zi-ne ce-ai patit mai exact?
Bafta la sala azi. 
Rolo dar chiar ai realizat multe anul acesta.
Bafta s-ajungi la 80. 
Anda mi-e dor de tine. 
Lou? Lou? Esti in zona? 
Tzuni ceva interesant in meniu ca sa-mi mai tai pofta de mancare? ![]()
Gusta te-astept la raport si la o cafea
Revin.
Cuba 2008
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mephala30
da mai, asa-mi place mie sa stric bucuria omului, Carmen cu Iustin si Teodor |
Ooo ce surpriza, esti in zona. Ce faci draga, ce faci bun? Teo & Iustin ce-au primit de mos Nicolae? Dar tu?
Cuba 2008
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
carina spune:
Zuzi:
si mie imi e dor de voi si si de mine ![]()
Intru mai la noapte si va povestesc mai multe.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
mephala30 spune:
Madelaine, iti inteleg spaima, am trait-o si noi. Tare m-am temut de anestezia generala. Slava Domunului ca am trecut cu bine peste. Ma rog sa fie bine si la voi, pupici lui Roli si fii tare.
Ruxi, spune-mi ce vrei sa stii si iti spun,
. Glumesc...eu am o perioada mai incarcata la scoala: pregatesc tot felul de scenete, merg cu elevii la spovedit....(chestii "scolaresti"). Regret ca nu-l voi vedea pe Iustin la serbare, dar o sa ma multumesc si cu inregistrarea. In rest, toate bune si frumoase,
.
roxana1974 spune:
Salutare dragelor.
Tocmai am venit de la serbarea lui Serbanica strumfulica de la gradi. A fost delicios! Toti copilasii au fost deliciosi, se vede cum au evoulat de anul trecut si au fost minunati. A venit mosu' si tocmai m-am delectat cu un capucino asezonat cu niste...sa zicem carbohidrati...am zis sa ma relaxez si eu, ca sunt obo, iar azi nu mereg la sala! Poze...in curand...
Ruxi
m-am gandit si eu sa fac o pauza insa cred ca m-ar distruge senbtimentul de vinovatie...nu pot...pauza va fi de sarbatori...cand promit sa nu mananc prostii, in ultimii ani am reusit sa nu o comit de sarbatori...si apoi in concediu...la inceput de ianuarie, deci imediat dupa Sarbatori, asa ca cele 2 sapt de pauza sunt aproape garantate...
Va las, am un milion de mailuri de citit si vreau sa mai randui prin casa...poate revin mai tarziu cu noutati!
Roxa
Tzuni spune:
Pt Zuzilici, cu dedicatie la cina:
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
roxana1974 spune:
OOOOOOOwwwhhhh!!! my dear God! Tzuni?! Are u nuts? unde le gasesti soro??? Jeez, nu stiu voi, dar eu m-am uitat, nu ca mi-a pierit pofta de mancare, ca n-are legatura cu mancarea...da' cre ca am ramas cu sekele
auzi Tzuni, crezi c-o fi durut-o burta dupa? sau hmm...ma mai gandesc si la ... poate-o pisca
la
...
PS: Tzunico, auzi, ai lasat link-ul ala catre blog si ori nu mai scrii, ori ce-i? ca nu mere...cica blog de negasit
zi si tu...
Tzuni spune:
Roxa-Boxa, s-o intrebam pe Delidana noastra ce senzatii iti da un asa scorpion, ca poate ea o fi incercat! ![]()
Blogu' mi l-am sters din greseala. Am incercat sa-l redeschid, l-am muncit, l-am paginat si...nu e accesibila adresa.
N-am mai avut chef sa-l refac. Deocamdata. Poate intr-o zi o s-o fac iar!
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog 
mephala30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tzuni Poate intr-o zi o s-o fac iar! |
nu te cred!