Dulceturi si papanashi de sept-oct 2007 (241)
Raspunsuri - Pagina 4
moldoveanca spune:
Erina drum bun si sa fie Daria cuminte sa nu va dea emotii.
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Eu sunt lesinata de tot de la gym si piscina
Dar in acelasi timp parca ma simt mai bine asa.Parca se trezeste si corpul meu la viata
.Insa orele la care merg eu e plin de babutze si ma simt asa ciudat![]()
moldoveanca spune:
Yaia ia un pupic mare de la mine ca mare dreptate ai cu scolile
moldoveanca spune:
Mai fetelor si acum pe bune cand va uitati asa in urma nu va e mai drag de profesorii care nu va dadeau pace si se tineau scai de voi sa invatati?Eu una imi amintesc de profa de engleza ca ne-a terorizat dar asa am invatat cu totii de am rupt
Oi fi eu mai sadica??![]()
Annisia spune:
Hai ca v-am gasit cadouri, la preturi super marfa!!!!
Aici avem hainutele de ocazie:
http://s381.photobucket.com/albums/oo258/dolcegelato/2%20ELEGANTA%20SI%20FRUMUSETE/
Pentru fetite:
http://s381.photobucket.com/albums/oo258/dolcegelato/3%20PENTRU%20FETITE/HAINE%20DE%20PRIMAVARA%20SI%20TOAMNA/1%20PIESA/?start=all
Pentru baietei:
http://s381.photobucket.com/albums/oo258/dolcegelato/4%20PENTRU%20BAIETEI/HAINE%20DE%20IARNA/?start=all
Mai funzariti si voi albumul, ca mi se par foarte dragute si modeste la buget... Poate va vin idei...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
papanash spune:
mamici, ajutoarele lui Mos Craciun , haideti sa urgentam un pic
suntem in intarziere.
asteptam detalii despre jucariile pe care vreti sa le donati.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
Andreea,voi cand vreti sa organizati serbarea ?
Gabitz, tu cum procedezi cu jucariile ? Unde ?
Cecilia, au mai venit pachete ?
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
luy spune:
Buna seara !
Noi nu stim cand trece ziua, abia acum am reusit sa citesc ce ati mai scris.
Multa sanatate mamicilor bolnavioare prisi si gabitz !
Multumim mult pentru voturi 
Annisia, eu maine nu pot veni la papanashi, ca vine mama in vizita. Dar joi sunt disponibila, stabiliti voi ora si in functie de asta imi fac si eu programul. Ca mi-e o pofta de papanashi
!...
Pentru mamicile care vor sa-si inscrie copiii pe Lista copiilor cuminti din Romania si sa primeasca diploma de la Mos Craciun, inscrierile se fac numai cu taloanele din ziarul Evenimentul Zilei, iar anul acesta apar numai in 5 zile, adica saptamana aceasta, de luni pana vineri. Asadar, grabiti-va si luati-va ziarul, ca sa aveti talon, apoi trimiteti prin posta talonul insotit eventual si de o poza. Se pare ca anul acesta inscrierile nu se mai pot face prin email ( si-or fi dat seama ca daca vor conditiona inscrierea de prezenta talonului vor stimula vanzarea ziarului
)
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
papanash spune:
Erina,drum bun si sa ai parte de un concediu asa cum il doresti ! 
eu l-am pedepsit azi pe ghighi, a fost foarte incapatanat, a scos o priza din perete si l-am certat si l-am dus in dormitor unde a plans vreo 5 minute, rau a plans, cu sughituri si tipa TATA, ( tata nu era acasa).
dupa 5 minute m-am dus si l-am luat ( era cu usa inchisa) si a continuat sa planga, cand l-am dat jos din brate s-a dus iar direct la priza cu pricina
.
i-am zis sora-mi mai mare, m-a certat rau, cica-s mama nebuna, un copil de varsta lui nu stie de pedepse si ca-i vina mea, ca sa pun o mobilapeste priza, etc.
ma simt naspa, dar efectiv nu ma mai inteleg cu el si face chestii foarte periculoase.
Filme Ghighi