Dulceturi si papanashi de sept-oct 2007 (241)
Raspunsuri - Pagina 19
bernix spune:
De copil, ce sa mai zic, e ca ca Ghighi si tot ca el face numai ce n-at trebui sa faca: trage de butoanele de la aragaz, scoate gunoiul din cos, manjeste oglinda cu muraturi, se balaceste in castronul cu mancare si ma mangaie pe par.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
mandarinutza spune:
Hop si eu!
Betty, la multi ani! sa fiti fericiti!
Nu v-am uitat, dar nu mi-a mers net, de abia azi ni l-au reparat cei de la RDS. iar de la servici nu prea intru.ma apuc sa citesc capitolul prezent.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
prisi spune:
Betty
stii ca noapte e sfetnic bun, maine o sa fie mai bine , nu trebuie sa pui la suflet totul asa usor, cu siguranta o sa mai fie de astea in viata mai multe sau mai putine, incearca sa nu va bagati in pat suparati, iar maine sa aveti o zi frumoasa si o aniversare fericita
Bernix
nu fi suparici, poate are o perioada mai nasoala, eu cand vad ca nu ma asculta sau asa am impresia , fac un ibric mare de cafea si ii zic "hai la o cafea" (el nu bea cafea de obicei) si incepe sa rada, iar ai impresia ca nu te ascult si sigur am toata atentia lui, noroc ca nu e prea des, ca as incepe sa urlu si asta il enerveaza cel mai tare ![]()
Mandarinuza
bine ai mai venit pe la noi, ce mai face Antonia?
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
ancadragoman spune:
Fetelor de Andreea(Aniast) mai stiti ceva?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
bernix spune:
prisi
, multumesc! Sanatate, sa scapi de viroza.
Si lui gabitz, la fel, multa sanatate!
Si tuturor bolnaviorilor, mici si mari!
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
sim_stoian spune:
Hello, fetele!
sora de Yaia 
nepoata de Marunzika
si sanatate lui Puppi
Lavinia 
Betty si sot de Betty
multi ani fericiti impreuna
Am citit in diagonala, asa ca nu vreau sa dau extemporal.
Betty, Stefan merge la Baby Acorns - http://www.acorns.ro/babyacorns_rom.htm . Sunt f multuminta, nu am nimic de comentat. Sambata asta, de ex, avem workshop la gradi sa ne dea dosarul de evaluare a copilului. Pe parcursul semestrului au tot pus la dosar diverse chestii, iar sapt asta a fost un psiholog la gradi si a evaluat fiecare copil pe baza unor criterii potrivite varstei.
La noi f multa munca si colac peste pupaza, sotul e in delegatie
. Eu ma tot cert cu cate un client ca asa e la sf de an, iar Stefan a facut alergie de contact la niste ciorapei abia luati de la Kidex 
Legat de scaunele auto: Urmy, am Inglesina Moovy si sunt f multumita de el, culiseaza bine, e confortabil. Asta vara ii facusem husa alba de bumbac (am folosit un cearsaf de ala cu elastic pt salteluta de pat) si o spalam bine mersi. Sa nu te astepti sa se scoata f usor din masina. Nu e munca de Sisif, dar nu e doar un click. Poate doar daca iti iei cu Isofix. In primavara vreau sa il schimb pt ca Stefan va depasi cu capul partea de sus. Vreau unul cu Isofix 9-36 kg - Maxi Cosi, Romer sau Inglesina (tocmai au lansat si ei unul cu Isofix).
Ma retrag in vastele dormitoare, noapte buna.
Jurnal de calatorii
bernix spune:
Io am iesit ieri cam dezbracat si ma resimt, am gatul intepenit. Ma tratez cu o cana de vin fiert si mi-e asa bine, sunt high...
Cred ca e cazul sa abandonez comunicarea in seara asa, ca nu-s in stare sa scriu. Vinul asta si-a facut efectul
...hic!
Noapte buna!
sim_stoian spune:
Inca ceva, am reusit sa incarc 5 poze mai recente, le gasiti aici. Si-am incalecat pe-o sa si m-am dus in treaba mea.
Jurnal de calatorii
bernix spune:
Scaun auto noi avem inglesina Mille Miglia 9-36kg http://www.inglesina.ro/mille _ miglia.htm, fara pauze intre mille si miglis. Se scoate f usor, insa nu se poate rabata in pozitie de somn. A costat 600 lei.
Sim, parca au asa si cu isofix.
sim_stoian spune:
Da, Bernix, pe asta l-au scos si in varianta cu Isofix, era vreo 900 ron la Kidex.
Jurnal de calatorii