Dulceturi si papanashi de sept-oct 2007 (241)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Yaio, din intrebarea ta deduc 2 chestii: 1 ca-s cam baba si nu ma pot tine non-stop dupa fundu lu asta mic si 2 ca esti o mama fericita cu copil normal ( neatomic).
sunt de ajuns 2 minute in care io butonez aici si el dispare spre bucatarie sau in dormitor.Bineinteles ca merg dupa el, dar cu viteza mai mica decat a lui . Laptele praf era intr-o doza de-aia pe care o iau afara ca-l pun gata masurat, nu-mi imaginam ca o desurubeaza, l-am vazul ca se juca cu ea.
eu m-am speriat rau cu priza, are in ea un triplu cu laptop, AC, imprimanta, TV.A facut flama.Si chiar nu o pot masca,e fix sub masa pe care stau toate device-urile.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Yaio, sora ta e LaviniaN ? La multi ani Lavinia si/sau sora lu Yaia !

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Papanash serbarea este pe 17-18. Am trimis datele la fundatie. Iti multumesc inca o data pt ajutorul dat copiilor de la Speciala 5.
Si eu l-am mai pedepsit pe Cris. Acum crizele de nervi sau mai rarit, dvd e neatins, ghiveciul f rar, nu mai ia jucariile copiilor din parc etc. Eu zic ca si pedeapsa si-a zis cuvantul, chiar dc ma vor certa fetele...La noi pedeapsa este 1 min in tarc si certat pe o voce ferma...problema e ca p mine ma iubeste mai putin...sau asa imi pare mie.....

Mergi la inceput

Andreea, pai vrem sa mai luam cate ceva pentru copiii de-acolo, lucruri pt. igiena personala ( sapunuri, deo, tampoane) si fructe/dulciuri. Da-ne la subiect detalii.

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Lavinia!

Sa ai o viata plina de soare!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Fetelor nu sh cum am facut dar mi-am marit scrisu si am mai scos si bara aia de sus unde era view. Cum pot sa o fac la loc!!
Papanash dc mai aveti vreun ajutor de dat poate vreti sa l oferiti la sc 8. Aici cred ca vor fi fericiti copiii cu ceea ce vor primi si cei de la 8 ar avea mai multa nevoie de produse de ingrijire, ca stau in camin...Decizia va apartine. Acu tb sa plec voi intra iar la sub cu Mosu cand ma intorc.
Nu am mai scris ca sunt prinsa cu raportul de cercetare. Poimaine tb sa l sustin si au intervenit niste pr cu ora si nu sh cum sa fac sa rezolv. Acum fug la prof cu puradel;u la purtator. Halal doctorand, halal mama

Mergi la inceput

Andreea, e ok si asa,dar musai trebuie sa avem detalii,cati copii sunt, ce varsta si sex au.
Mult succes la lucrare. Si nu te mai blama , e doar o perioada mai naspa . trece.

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani sora lu' Yaia!

Sa-ti fie viata plina de bucurie!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Cine are nr. tel.Andreea, vreau si eu pe PM,va rog !

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Am revenit si noi din deplasare...citesc din urma si revin...

Pana atunci, LA MULTI ANI, LAVINIA!!!!! Fericire multa si sanatate!!!!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput