Copii din 1995-1998(26)
Raspunsuri - Pagina 8
agho spune:
Mihaela, bine c-a ajuns si Diana in Ro! Emotiile s-au mai diminuat acum. Deci petreceti la Londra?! Spuneai tu ceva. Cred ca va fi frumos. Altfel va trece timpul in asteptarea Dianei.
Nu-i bai ca n-ai castigat premiul, important e c-ai particpat si ai bifat inca o activit. Barcutzele arata ff bine!
agho spune:
Ce liniste aici!
Afara e soare, mult, mult soare. Mie imi place.
M-am trezit tarziu si-am stat de vorba cu Ana in pat. Mi-a povestit de Pokemoni si altele. Lumina invada camera. I-am cerut sa vad si eu rezultatele de la evaluarea de la sc. de engleza. Sunt foarte bune.
Ieri am fost la un Mos Craciun care a venit in avans cu dulciuri si cadouri. Ana a cantat si-un colind de la cor. Copiii s-au bucurat, noi la fel, asa ca a fost o zi frumoasa cea de ieri.
Cum sunt acasa, sper sa am forta pt. un ultim atac asupra zonelor din casa care necesita ceva improspatare.
Noi ne-am propus de Craciun sa mergem la mama cateva zile, deci nu vom avea curand musafiri. Asteptam si bradul pt. impodobit.
Va mai astept cu noutati.
flower-power spune:
Ziua buna fetelor ,
acum ascult colinde de pe cd ,cand Hrusca , cand repertoriu international ,ieri TB a fost cu niste prieteni sa repete ca au de gand sa mearga la colindat .Noi astia mari am fost si noi la colindat ...de magazine .
Agho ,stii tu ce stii ,vineri ,sambata si duminica n-a facut absolut nimic ,am zis ca azi si maine sa mai presteze niste teste la romana si dupa ,printre picaturi sa-si mai improspateze memoria cu formule .In rest ,relache .
Miha ,bine ca a ajuns Diana cu bine ,acum te-ai mai linistit . Chiar asa ,plecati la Londra ,parca citisem la un momentdat ,dar ma gandeam ca am avut vedenii .Super !
Barcutele erau cu branza si verdeata ?
Noi am impodobit bradul de sambata , desi l-as fi lasat pe duminica daca era dupa mine .Pt ca tot sambata am facut si carnatii .Numai ca atata ce m-a rugat copilul asta incat n-am putut rezista .Asa ca acum in toata casa se simte ca e sarbatoare ,in celelalte camere am pus diverse luminite (perdea luminopasa ,stea ,mos )
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
ralualexandrei spune:
Happy monday si de la mine!!!!
Hai sa povestesc si eu
Sambata am fost la azil impreuna cu ursu,am impodobit brazii am cantat colinde am impartit cozonaci si fructe,intr-un cuvant am adus putina lumina in sufletul unor oameni uitati de lume.
M-am bucurat foarte tare ca ursu a stat langa mine si nu in masina cum avea de gand,s-a tinut tare.
Seara am iesit cu copiii si finii la un concert Smiley unde Edy a dansat de a rupt eu si restul copiilor la fel,Maria s-a indragostit de Smiley si el de ea,asa ca fata mea devine periculoasa de la aceasta varsta.
Duminica am plecat toti in cautarea bradului,nu l-am gasit asa ca obositi ne-am intors acasa si l-am trimis pe Klaus si pe Radu sa-l gaseasca,au venit acasa cu mainile pline,asa ca ne-m apucat de impodobim bradul si casa.
Azi ma apuc de carnati,maine gatesc salata beuf,salata de vinete,friptura,chestii,poimaine cozonaci si prajituri,in noaptea asta vreau sa ma strecor afara din casa si cu Radu sa dau o fuga la Cora sa-i cumpar cadou lui Klaus,nu stiu inca unde o sa-l ascund,dat fiind faptul ca e un lcd si o sa fie destul de greu de ascuns.
Ahh am uitat ziua de vineri cand m-am facut o doamna ,m-am rasfatat la coafor cu un vopsit,tuns ,masaj facial,seara am mers la banchetul echipei de rugby unde au sarbatorit un an excelent fara o infrangere,toate trofeeele din Romania castigate,am plans la poza oficiala cand intre ei eram micaaaa cu tocuri chiar
Ana am admirat-o in poze pe Luana,ai o mandrete de fata.
Mihaela bine ca a ajuns Diana cu bine,off ce de emotii!
Asa si eu Mara,in toata casa e sarbatoare dar carnatii abia acu ii fac
Agho felicitari pt rezultatele Anei, si tie concediu placut!
Tuturor sa va aduca mosul ce va doriti si multe multe bucurii!!!!
Pun poze indata cu zilele trecute
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
agho spune:
Flower, am ceva dreptate deci. Care va sa zica, Tb s-a bucurat de ceva libertate si s-a mobilizat pt. colindat.
Si Ana cu fetele ei vor sa colinde miercuri seara. Ele n-au facut repetitii fiindca oricum le stiu de la cor.
Acum s-a apucat de temele de la mate. Spre deosebire de Tb, ea chiar are mult mai mult si la mate si la romana, insa nu pare deranjata d elucrul asta. (Abia nu sunt mama cea rea.) And. citeste, se mai joaca... Eu ma fac ca muncesc.
agho spune:
Andra, bravo tie si lui Ursu pt. treaba de sambata cu azilul! Ce cadou frumos ii pregatesti! E numai pt. Ursu sau mai tragi si tu cu ochiul la el? Si v-ati distrat si la spectacol!
Felicitari si echipei de rugby! Astept pozele.
ralualexandrei spune:
poze decembrie
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Ana68 spune:
Uau,dragelor,cate activitati ati avut cat am tras io chiulul aici...
Bravo copiilor si voua mamicutelor...
Io-s iara pe fuga si va pup in treacat pentru toate cuvintele si vorbele frumoase.
Mihaela,ma bucur ca ai scapat de emotia cu aventura Dianei si ca a ajuns cu bine la tatal ei.
Trebuie sa recunosc ca sunt in urma cu stirile voastre,le-am citit pe sarite...Weekendul asta am fost cu ceva emotii,ca sambata dimineata am mers cu Marius la urgenta,am stat si pe acolo in asteptare vreo 3 ore pana l-a consultat pe mustacios...intr-un final era ok ,o indigestie,a primit avertisment si bila neagra la acidulat si mancare grasa si sa consume fibre mai multe.A luat tratament si acum e in regula.Si numarul doi a venit de m-a pocnit fulgerator a doua zi ,dimineata,la ora 4...cad m-am trezit cu Luana langa patul meu,plangand si cerand apa de sete...am pus mana pe ea si ardea ca focul,facuse febra de 39 temperatura...deci e pe antibiotic si cine credeti ca dimineata la 9 mergea cu "ne dati ori nu ne dati la farmacie"?
Azi am avut o tentativa esuata de a-mi face indatoririle de servici,caci vacanta fiind,nu am cu cine o lasa pe Luana,asa ca am luat-o cu mine la lucru....si evident ca i s-a facut rau,i-a crescut temperatura...mama inconstienta ce ma aflu....asa ca saptamana asta stam acasa....cu tot cu liberul de Craciun.
Vestile bune sunt ca Alexandru a fost azi premiat,impreuna cu alti elevi din jud.Timis,in cadru oficial-presa si tv- de catre Politia Timis,pentru rezultate obtinute la concursuri si invatatura.Iar in 24 va fi rasplatit de catre un preot-parinte,pentru aceleasi treburi,alaturi de alti cativa colegi de ai lui de scoala....
Voi ii lasati pe ai vostrii cu colinda?Ca noi nu am scapat de gura lui Alex pana nu i-am zis ca-l lasam cu colindul...vrea sa adune bani,ca sa vedeti si voi ce-l duce mintea,ca sa-si poate cumpara memory card de 8 Giga...pentru PSP-ul primit de la matusi-sa...Oricum primeste de la Mosu' unul de 4 giga...dar nah!
Si dupa cum ziceam,nu stiu cand mai trec sa va salut...asa ca va urez de pe acum un Craciun Fericit!,cu bucurii si surprize minunate,cu belsug pe masa si fericire in suflete!
Va pup cu mult,mult drag!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
flower-power spune:
Primiti cu colinda ???
http://www.youtube.com/watch?v=zXbQy7vJAf8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=SZksn6Ux17Q&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=lZ1Zl45BmPg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3idGnr7D7vc&feature=related
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares