Copii din 1995-1998(26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Sanca ma refeream la curatenia generala,nu la renovari de care m-am saturat.

Azi mai am de facut doar dormitorul meu si holul mic .
Maine merg la magazin ca-i dau liber baiatului sa-si taie porcul si el.
Poimaine ma apuc de cozonacii pt azil.
Vineri ma fac si eu o doamna ca am programare la coafor sa ma vopsesc si la cosmetica,la ora 17 e banchetul echipeo de rugby unde participa atat copiii cat si parintii.
sambata merg la azil sa impodobim brazi si sa aducem un pic de caldura in sufletele unor bunici uitati.
Cam asta e desfasuratorul pe saptamana in curs.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Drum bun Anca ,sa aveti un zbor placut si sa ne revedem de mai aproape .

Tiberiu a primit si nota de la teza de mate 9.75 ,in catalog le trece 10 ,a avut ceva probl la un ex si i-a spus profesoarei ca-i gresit exercitiul ,si ...chiar era .Le-a spus ce ar fi trebuit sa inlocuiasca ,dar n-a mai avut timp sa termine ,fiindca el l-a intors pe toate partile pana si-a dat seama ca ceva nu-i in regula .Una peste alta ,eu ma declar multumita .Intre timp au tot impodobit clasa ,au dus ornamente ,chiar azi isi mai luase niste abtibilduri din gel sa mai puna pe geamuri .

Astazi o sa aflu unde merg sa colinde cu clasa .

Spor la treburi ,cumparaturi ,serbari ,spectacole .

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Sanca, drum bun si vacanta placuta in Romania.
Flower, harnicuta mai esti. Si eu visez la curatenie, dar sunt inca in stadiul de leneveala, de incarcare a bateriilor dupa un an de servici. Nu mai spun ca m-a durut un sold de duminica, de nu puteam sta nici in fund, nici culcata, nici... cum.
agho, felicitari Anei si corului pentru concert.
mhldvrc, bine ca ati scapat de tezele lui Mihai. Bafta Tinei, inteleg ca ea mai are saptamana asta de tras.
Andra, spor la treaba, ca ai ceva in program saptamana asta.
mihaela_s, frumos scrii, faine si pozele...

Despre noi...
Daniel are 14 ani si de-acum e oficial in clasa a 9a, pe care o va incepe pe 2 februarie. Si tot oficial, e in vacanta. Copil constiincios, dupa ce am discutat despre scoala, rezultate, colegi etc, s-a apucat sa faca zilnic la mate dintr-o carte australiana de clasa a 8-a, cate un test-doua pe zi.
La scoala n-a reusit sa serveasca colegii cu ciocolata de ziua lui, asa ca le-a adus acasa si le-a impartit cu frate-sau si cu noi. Iar vineri l-am lasat sa traga chiulul de la activitatile de la piscina, care probabil s-au si anulat din cauza ploii care a inceput in cursul diminetii si nu s-a mai oprit pana duminica.
Petrecerea de sambata a iesit binisor, ghinionul a fost ca am rezervat 2 linii la bowling si fiind 3 pe o linie si 3 pe alta au terminat jocul urgent. Dar n-am mai luat altul caci era peste buget, ca si-asa initial ii spusesem lui Daniel ca nu mai facem nimic de ziua lui daca mergem la concertul lui Andre Rieu. In fine, au mancat bine, au discutat diverse, caci se cunosteau toti, cred, din scoala pimara, dar nu sunt toti in aceeasi scoala, si nici in aceeasi clasa cei care merg la acelasi liceu. Ce mi s-a parut ciudat, ca au vrut sa se uite la o parte dintr-un concert al lui Rieu pe DVD, apoi au vazut niste episoade din Stargate SG1.
Luni a primit Daniel raportul pe semestrul 2. Rezultate bunute in general, la materiile principale avand 9 sau 9.5, doar la stiinte 8.5. Ma rog la sport are 7.5, dar stiu ca-i anti-talent, la muzica 8. La fiecare obiect are trecute si note pe "parti" de subiect. La mate, de exemplu, are test of skills and cconcepts-9, mathematical investigation-10 si bookwork-10. La engleza toate notele sunt de 9.5, doar la oral presentation are 6.5. Dar stiu ca la vorbit sta mai prost (nu de engleza, ci de deschis gura). El zice ca a nimerit in grup cu colegii care doar vorbesc intre ei diverse si nu fac ce au de facut la ora... Interesant e ca a stiinta are media 8.5, dar ca nivel de cunostinte profesoara l-a plasat la nivel de final de semestru 1 in clasa a 9-a. Nu ma intrebati cum fac ei aprecierile astea, ca nu stiu.
Fapt e ca pe total e bine, acum studiem unde sunt scaparile si incercam sa imbunatatim si restul.

Curatenie si cumparaturi inca n-am facut, dar ne apucam. Abia astetp sa intre si cel mic in vacanta, sa putem dormi mai mult dimineata. In rest, avem o vara rece si ploioasa.

Spor la treburi, o saptamana buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Buna ziulica!
Ma pregatesc sa merg la scoala si apoi la cumparaturi. Azi am numai 15 minute sedinta individuala cu profa si apoi vreau sa profit ca sunt fara Silvia si sa colind magazinele. De saptamana viitoare e acasa si trebuie neaparat sa fac cumparaturile de cadou zilele astea. Ieri am facut o tura, au fost hainele pentru Craciun. Poze si filmulete de la Lucia sunt in blog. Apoi maine merg la o intalnire cu o tipa care ne prezinta cum sa punem pe picioare o afacere individuala(nu ca as vrea eu acum, dar cine stie...) iar joi avem festivitatea de inchidere la scoala, cu o masa bufet ca in vara. Miercuri fac si eu ceva de mancare sa duc cu mine joi. Si voi afla daca am castigat ceva sau nu...poate doar experienta .
Nu mai stiu daca v-am zis, saptamana trecuta am primit canapelele si ne-am umplut livingul , am pus cateva poze.
Io ma pregatesc sufleteste, desi emotii am cat carul, Diana pleaca vineri in Ro. Cred ca pana noaptea cand va ajunge, o sa fac 13-14 prin casa...va fi tare pustiu fara ea, dar asta e...

Vic, ma iau cu tine de manutza, nici eu n-am facut curat, ma bazez pe we care vine. Noi cum suntem proaspat mutati si cu mobila noua, nu am mare lucru de facut, doar geamuri de sters si mai de aranjat pe ici pe colo...si sa facem bradul, sper sa gasim pana sambata-duminica ceva.
Felicitari proaspatului absolvent! La voi clasa a 9-a inseamna liceu?

andra, ce de activitati! Bravo!

mara, felicitari lui TB! Succes la colinzi.

agho, succes Anei si la teza si la concert!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
La voi clasa a 9-a inseamna liceu?

La noi liceul incepe cu clasa a 7-a., deci deja am trecut de doi ani de liceu. Dar greul abia urmeaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fetelor...

Recunosc ca nu v-am citit cu atentie...insa felicitari copilasilor vostri pentru reusitele de la teze si serbari si s-o tina tot asa...Alex a luat 10 la teza la mate si 9 la romana si pentru 9 asta a fost necajit,ca din greseala lui,ca a uitat sa rezolve un exercitiu,a luat nota asta.
Maine avem serbare cu gradinita la Iulius Mall...Luana danseaza imbracata in costum national,iar Alex tot maine are activitate ca o serbare la scoala...asa ca va trebui sa prind viteza pe strazi sa ajung si la el...Vor face ca anul trecut,cu tombola si sceneta,iar banii stransi ii doneaza unor copii necajiti.

Cam asta...pupici si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sanca, s-ajungeti cu bineeeee! Eu va trimit florile la aeroport!

Flower, ce ghidush e Tb! Unde s-a pus nazdravanul sa se-ascunda?!... Felicitari pt. notele din teza de la mate si celelalte! Cu notele-astea poti sa zici c-a venit Mos craciun mai devreme la voi.

mhldrvc, asta nu-i vreme de stat bolnava in pat. Sper sa-ti fi revenit si sa va bucurati cu totii de sarbatori! Plus ca ai ajutoare.

Vic, frumos ca s-au uitat la A. Rieu colegii! Felicitari pt. rezultate! Si la voi a venit Mosu' cu-atatea note bune. E curios dezacordul cu nota de la stiinte si faptul ca e la un nivel avansat de cunostinte.

Andra, gandindu-ma acum la tine, mi-a venit miros de cozonaci. Ce frumos ca mergi la batranei! Spppooorrr la trreburi! (Oricum, esti de-a dreptul enervanta cu atata energie! )

Mihaela, sa stapaniti sanatosi canapelele! Si pernutzele, si covorul! Au o culoare calda, linistitoare, placuta, iar rosul acela cu alb le invioreaza. Confort si putina inviorare, cat sa n-adormi de tot pe ele. Chiar imi plac!

Ana68, observ ca incerci sa iesi din atmosfera apasatoare si ma bucur pt. notele lui Alex. Sunt ff bune! Cum azi aveti serbare, va urez mult succes, sa cante frumos Luana! Si maine sa ne povestesti cum a fost.

Dragelor, miroase a sarbatoare in casele voastre!
Azi sunt mai binedispusa decat ieri si maine voi fi mai bine decat azi. azi e senin, parca mi s-a ridicat si mie o pacla d epe cap. Luni am reusit povestea cu cumparaturile. O parte din ele le duce un "ajutor" al lui Mos Craciun, la finutzele din State.
M-a ajutat si baiatul meu la intoarcerea de la supermarket. L-am anuntat si ce mandrete de baiat mi-a sosit in ajutor! Eu impachetasem in pungi duble cumparaturile sa nu se vada o parte din ele. Acasa, Ana dadea tarcoale.
Ieri, insa eram tot cu capsa pusa. La serv. mai aveam un pic si nu ma mai vedeam de hartii. Si e putin spus vreo 20 de cutii din-acelea de hartie A4, in care am depozitat bibliorafturi si le-am dus pe hol, pe alte dulapuri pline. Azi, cand a intrat o colega in incapere, pe biroul meu era libeeeer, in rafturi cam la fel. Ne-am amuzat ca m-a intrebat: Nu mai ai nimic de lucru?!..
Azi dupa amiaza sper s-ajung la tuns, iar maine e serbarea Anei. Deci mai bifez niste activitati facute. Treb sa cumparam si bradul.
Cum n-am facut cumparaturi un an de zile, cred ca mi-a venit randul. Cred ca s-a gandit Mosul sa-mi dea ceva de lucru. Mai revin. Ooooo, sa va spun? Vorbesc pe mess cu fetitza unei preitene, de varsta Anei si ce credeti ca vrea d ela Mos?!...carti, carti, carti, c-a ramas fara rezerve de citit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Buna ziua,
Nu am mai scris de mult pe aici pt ca am fost tare suparata, Eva (fetita mea de 4 ani jumate) a avut niste probleme cam ciudate de sanatate si am tot alergat intre urgenta si policlinica si inapoi. Acum e mai bine, adica simptomele au disparut insa dr nu au gasit nici o explicatie pt ce s-a intamplat, asa ca nu stiu daca trebuie sa ma astept ca s-ar putea repeta sau am scapat cu totul...
Am citit din urma atat cat am reusit, ca sunteti tare harnicute la scris
Vreau sa-i felicit pe toti copiii pt rezultatele de la scoala, aveti cu ce va mandri
Mihaela, ma bucur mult ca ai trecut cu bine de examen ti-am spus eu ca asa va fi... succes in continuare! Inteleg ca Diana pleaca in Ro in vacanta, cum merge? Mara calatoreste singura cu avionul in fiecare vara Copenhaga-Bucuresti si retur, asta de cand avea 8 ani. Nu va spun cum stau eu pana suna ca a ajuns, si apoi timp de o luna cat e cu tatal ei in Ro... luna iulie a devenit cea mai urata luna din an pt mine, dar nu am ce face. putina paranoia nu-i strica unei mame
Noi ne pregatim de plecare, dar o stabilim mai precis maine cand merg din nou cu cea mica la dr. Daca e totul ok si nu au de gand sa se ocupe de ea saptamana viitoare, atunci sambata dimineata plecam pt o saptamana la bunicii de la Stockholm.
pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'Neatza!

Io la scoli, am liber pana la 10 si stau pe net , deh dependenta.... Azi avem festivitatea de inchidere, ieri am facut mancare pentru ca fiecare trebuie sa aduca mancare pentru pranz, se "incinge" un bufet international si papam bine.

ahgo, ma bucur ca iti place cum am aranjat, am cugetat mult la ce culoare sa luam si pana la urma am luat bejul "antijeg". Huse insa se pot cupara si separat, asa ca daca ne plictisim si vrem sa invioram atmosfera, se poate . Si Diana e cu cartile, a cerut de la mosh sa-i imbunatateasca colectia. A fost si la biblioteca cu clasa sa-si inchirieze pe vacanta, isi ia cu ea in Ro. Sunt curioasa cat timp va avea acolo de citit...

corinai, imi pare rau pentru Eva, saracutza. Sper sa fie bine.
Diana va merge singura, cu insotitor, cu avionul. La ea ruta va fi Visby-Stockholm-Amsterdam-Budapesta unde o asteapta tatal ei. O sa fie o zi lunga, are de asteptat in Stockholm 4 ore, dar asta e. Nu s-a putut zbor direct Stockholm-Budapesta, nu au relatii ca sa-si predea insotitorii copilul , asa ca singura posibilitate a fost KLM, care automat face escala la Amsterdam. Asa va veni si inapoi. Nu-ti spun cum stau eu, ca e prima data cand va pleca singura. Mai ales ca face 3 zboruri intr-o zi, plus drumul de la Budapesta la Zalau care mai dureaza vreo 4-5 ore, noaptea, cu masina...va ajunge saracutza undeva pe la 2-3 noaptea. Ea a fost si asta vara, a stat 6 saptamani la tatal ei. Dar am dus-o noi, ca am fost in Ro si a adus-o tatal ei inapoi. Voia sa vada unde sta fiica-sa, ca nu e o insula pustie . Mara merge numai vara la tatal ei? Diana va merge tot al 2 lea Craciun si An Nou si in fiecare vara. Asa era si in Ro si daca el vrea in continuare asa, am acceptat sa ramana acelasi program, mai ales ca acum nu are we-urile. Iar vara sta toata vacanta la el, cu exceptia ca daca mergem undeva, atunci o luam si pe ea. E cam nasol ca trebuie mereu sa ne organizam dupa ea, dar asta e....

Sanca, ati ajuns cu bine sper! Da-ne de veste cand ai timp...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Mihaela, eu acum aflu ca si Diana are tatal in Ro... ce de similitudini intre familiile noastre... Drum bun Dianei, o sa fie obositor dar stiu din experienta Marei ca ele de abia asteapta... si Mara vrea de mult sa mearga si iarna dar eu nu am lasat-o pt ca e ziua ei de Craciun si nu vreau sa nu fie langa mine... stiu ca sunt cam egoista, Mara ma roaga mereu sa o las sa mearga la schi in Ro cu tatal ei. iar vara o las doar o luna pt ca trebuie sa avem si noi putina vacanta impreuna, sa mergem pe undeva, altfel nu mi se pare echitabil, sa fie cu noi numai in timpul scolii si sa ramana cu impresia ca in Ro la tata e numai distractie... nici nu stiu cum e mai bine, cert e insa ca eu ma simt tare pustie cand ea e departe

Mergi la inceput