Copii din 1995-1998(26)
Raspunsuri - Pagina 4
Vic spune:
Fetelor, multumesc mult pentru urari!
mihaela_s, am trimis PM.
Nu am timp acum sa scriu mai mult, dar intru cand pot. Pana atunci, va doresc un weekend placut, ca la mine se termina curand ziua de vineri. Si pot spune ca am intrat in concediu!!!
agho spune:
Mihaela, mi-ai zis bine ce mi-ai zis. Aseara am incercat sa dau zor cu stersul geamurilor, cu treburile ca maine sa am timp sa-nsotzesc corul la concurs.
Oricum si noi, parintii suntem invitati marti seara la concertul copiilor.
Ma bucur pt. tine c-ai primit aprobare pt practica la laborator. Ai perspective frumoase. Fain si cu serbarea de Santa Lucia si ca anul acesta a fost ceva deosebit in scoala. Duminica e si la noi sarb. Sf. Lucia dupa calendarul ortodox. Sa nu uit: Succes la concursul de compuneri!
Vic, ce-a facut baiatul cu dulciurile? Pana la urma si-a servit colegii? La piscina a fost? Concediu placut!
Sanca deci vii cu Matei. Cata cale-ai strabatut intr-o zi! Sa sositi cu bine! Sa-nteleg ca pana la urma ai gasit un nou stapan pt. Oreo? Pt. tine chiar a fost stresant sa te ocupi mereu si mereu. Meriti si tu putin timp liber si degrevare de act. cu hranit/plimbat/doftoricit. Destul cat alergi cu baietii.
mhldvrc, m-am uitat pe barem. Multumesc! Am vb la tel si cu And. si cred ca e undeva in jurul notei 8, cam ca la romana. Mihai cum s-a descurcat?
Flower am uitat sa spun ca ieri s-a intamplat cu porcul. Pe dekstop mi-am pus o poza cu peisaj de iarna, un drum prin zapada sa simt ca vin sarbatorile.
Si Ana a gresit la ultimul exr. din teza, stiu ca sunt nesuferita ca eram un pic (mai mult) dezamagita. A fost un exr. cu trei necunoscute (poate putin mai complicat), stia sa lucreze ac. tip de exr., dar asa e cand esti la un examen. Mi-a trecut.
Vad ca va pregatiti de we, p-aici nu prea scrieti de dim., asa ca va urez weekend placut si spor la treburi unora si concediu/vacanta placut/a altora!
mhldvrc spune:
La romana a luat 8, exact cum am apreciat eu, Tina a fost ceva mai darnica 8,60. La matematica pe ce-a facut, eu i-am dat 7,20 si Tina 7,60, sunt curioasa cat vor da profii . Cam putin dar asta e, oricum ar fi, sunt destul de multumita de rezultate, atat stie. Cu exceptia subiectelor afisate pe edu(cate 1/teza), nu a lucrat nimic in plus, n-a deschis o carte sa faca ceva . Poate daca ar fi invatat la romana si ar fi lucrat in plus la matematica(a facut doar temele de la scoala si meditatii) altul ar fi fost rezultatul.
Daca ia peste 7 la mate, il pup si apoi dau de baut
si
de si
mhldvrc spune:
Va pe toate si va doresc weekend placut! Nu cred c-am sa mai intru, gripa asta m-a molesit de tot, am luat nurofen dar ficatului meu nu-i place si face figuri , asa ca tot cu ceaiuri si somn ma fac bine.
si
de si
agho spune:
mhldvrc, pai e foarte bine la cat te-ai consumat. Daca nu le are cu mate, dupa cum sustii, daca ia peste 7 e bine.
Eu ce sa mai zic? And. degeaba ia 9 sau 10 la ascultat sau la temele suplimentare, iar la teza scade sub 8.
Felicitari si pt. nota de la romana! Ai apreciat corect. Eu inca n-am aflat-o.
agho spune:
Vin sarbatorile, vine iarna, la Vic e vara si eu va ofer poze din toamna cand am fos tla cules de struguri, v-am povestit. Cel mic e nepotelul unei verisoare.
poze de la cules
Sanca spune:
Neata fetelor!
Agho, pozele de asta toamna de la cules de vie sant super, m-am delectat si eu astazi. As fi vrut si un pahar de must
Mihaela , sanatate. Vezi, tot stresul s-a acumulat si a fost organismul mai sensibil la gripa. Ai grija de tine, ca Mihai stie el ce face, si o sa-si indrepete notele.
Dana ce bine ca vii mai des pe la noi, si ne vizitezi subiectul. Am vrut sa te intreb, tu esti in tara carnatilor, si dupa cei romanesti?
Ana ti-ai mai revenit?
Mara pe unde ai disparut? Xmas shopping?
Mihaela deci sa inteleg ca esti si tu in vacanta pana cand se aliniaza noile clase / cursuri. Fetele tale cand intra in vacanta?
Andra spor la cumparaturi. Daca tu esti activa la scoala, de aia te-au ales ca pe alte mamici nu le prinde pe acolo.
Vic cati ani a implinit Daniel?
Maine seara am petrecere de Craciun organizata de servici. Cu economia in WC-eu, sant multumita si fericita ca facem festivitati de gala. Daca nu uit apartul acasa, o sa fac poze.
Dupa aia ma apuc de bagaje. Nu am nici un chef, mai ales ca trebe sa merg si la cumparaturi sa-i iau cadoul de Craciun lui Matei. O sa am un week end de alergaturi, si mai am de facut si curat in casa. . .
I-as lasa pe baieti fara curatenie generala, dar vin prietenii de-a parintilor mei, si vor sta la noi, asa ca trebuie sa fac....
mihaela_s spune:
Seara buna dragelor!
agho, am stiut ca stii de gluma si ma gandeam ca n-o sa te superi de glumitza mea, ceea ce s-a si intamplat. Am vazut si eu pozele de la vie...cred ca acum beti din vinisor . Smochinul acela unde e? In curte la mama?
Mihaela, felicitari pentru notele copiilor. Tin pumnii mai departe pentru mate.... Sanatate multa!
Vic, concediu placut!
Sanca, spor la cumparaturi, curatenie...petrecere faina maine seara si drum bun spre Romania. Daca nu mai intri sa aveti Sarbatori Fericite si un An Nou fericit si plin de bucurii!
Eu si fetele intram deodata in vacanta, in 19 decembrie.
pe toate!
vorbe de copil...
Hobby
Sanca spune:
Multumesc de urari Miha, dar mai intru, cum sa nu... Imi fac eu timp, si de acasa si din Romania.
Am emotii pana cand ma vad cu bagajele facute, si organizate. Mai am de trimis Christmas cards, si lasat instructiunile de rigoae sotului.
Am uitat sa va scriu, ca aseara l-am pus pe Elliot sa lucreze la Mate dupa subiectele trimise de Mihaela . Numa ca eu nu am stiut ce e aia PONDERE.... Media aritmetica ponderata... Nu am inteles. Poate-mi explica si mie cineva sa ma lumineze un pic.
Pe Oreo, noua familie e interesata numa dupa Sarbatori... Sa speram ca nu se razgandesc.
si va doresc la toti un week end bun.
mihaela_s spune:
Sanca, tocmai ma pregateam sa merg la nani, cand am citit postarea ta...asa ca am luat netul la gugalit, pentru ca nici eu nu stiam si uite ce am www.e-formule.ro/wp-content/uploads/medii-aritmeticageometrica.htm" target="_blank">gasitchiar in jos pe pagina.
Si pentru ca nu eram lamurita, am cautat mai departe si am dat de asta:
O gospodina cumpara cartofi: cu pretul de lei/kg, kg cu pretul de leu/kg si kg cu pretul de lei/kg. Care este pretul mediu platit de gospodina, pentru un kilogram de cartofi?
Folosim media aritmetica ponderata.
Renuntam la unitatile de masura:
Ponderea numarului 1,6 este 10 ; ponderea numarului 1 este 7 ; ponderea numarului 0,6 este 5 .
Sper sa te ajute, n-am continuat rezolvarea ca trebuia sa o fac manual, nu mergea copiata si la ora asta neuronii mei dorm demult....
vorbe de copil...
Hobby