Copii din 1995-1998(26)
Raspunsuri - Pagina 14
flower-power spune:
De ce nu ,Miha? Ar fi minunat .
Uite ca-ti vine si inima la loc ,ajunge imediat si Diana . Sa stapaniti sanatosi TV ul .La voi a uneltit Ovi ,la Andra ea a fost capul rautatilor . Chiar asa ,Andra ,nu am dat ochii pe anul asta parca ...
Aghodraga ,asa-i, ca la romana e mai mult creatie de la a 5-a ,si daca nu stai bine cu "crosetatul ",mai greu...
Maaaaii ,da lunga vacanta mai are Anca.Hai ca te asteptam la o cana de ceai si la depanat sa ne spui cum ti-ai incarcat bateriile.
La noi ninge si e destul de frigulet .
TB ,a intrat si el in paine ,destul de bine pana acum .Buna ziua am dat -belea mi-am capatat :zilnic ne bate la cap sa-l lasam cu telefonul pe care i l-a adus moshul ,la sc .Cu banii de la colindat si-a luat si un card de memorie asa ca acum isi tot descrca la muzica si la jocuri .O gramada de treaba .Tare bine s-a mai simtit la patinoar in vacanta ,speram doar ca sa mai avem timp si in we .
V-am pupit si hai la scris !
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
ralualexandrei spune:
Aici sunt Mara,va citesc din umbra ca deobicei,ma bucur de vacantele voastre si de plimbari.
La multi ani pt anul acesta ,sa va dea Domnul tot ce doriti si mai ales sanatate ca-i mai buna decat toate!
Ieri am desfacut si noi bradul,ne-am sarbatorit si Ionii ca deh is doi, Edy si Ursu,si abia am inceput,pe 10 e ziua de nastere a ursului asa ca sarbatorile continua,in rest,Robert a intrat in paine cu dreptul un 10 la tehnologie,profa fooooarte severa si pretentioasa.
Vacanta a fost minunata prin simplul fapt ca am stat muuult timp cu copiii,i-am dus la Poiana,ne-am dat pe derdelus,Maria m-a facut un sus jos pe derdelus de numa,numa,toate oasele si muschii ma dureau.
De Craciun s-a reunit toata familia la noi acasa si a fost asa frumos sa-mi vad casa plina.
Anul Nou a venit cu 3 zile de relax in care am fost doar eu cu Klaus la bulgari.Servicii proaste,mancare execrabila,insa distractie maxima,atata am ras si am dansat ca se uitau astia la noi ca la urs .Oricum o sa pun poze si o sa vedeti cu ochii vostrii.
Plasma am pus-o pe perete sus si chiar ca suntem la cinema,nu de alta dar Edy o balea zi de zi,in functie de ce vedea mai tragea un pupic pe ea.
Sooo cam atat pt azi ,ma duc sa pritocesc la ce cadou sa-i fac ursului de ziua lui,si inca nu m-am hotarat daca sa-i serbam ziua acasa sau la restaurant.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Sanca spune:
Salutti a tutti si Happy New Year!
La Multi Ani la toti si sa va aduca 2009 numa bucurii.
Eu m-am intors, de 2 zile, dupa aventuri prin Budapesta si Amsterdam, dar am ajuns cu bine.
Va scriu maine impresii de calatorie, si am cam 7 pagini de citit si de recuperat.
mhldvrc spune:
mult asteptata, e ca-n povesti
Fetelor, nu va suparati pe mine dar atunci cand ninge sunt cea mai fericita din lume, uit de toate necazurile si pentru o clipa sunt intr-al noualea cer.
Sanca, bine-ai ajuns acasa, multumim de urari si asteptam impresiile si bineanteles poze
si
de si
agho spune:
Flower, chiar ca ai dat de belea cu tel. mai ales daca e mai performant.
Hai sa-ti spun ce-a patit prietenul si colegul lui And in ziua de Craciun. Il sunase si pe fi-miu sa-i ceara un DVD gol, dar cum eram plecati, baiatul a iesit afara sa caute vreun magazin sau sa mearga la vreun alt coleg sa gaseasca ce-i trebuia. Strzaile pustii, ger, el a vorbit la tel. afara si prin spatele blocului, un tip care-l urmarise, i-a pus cutitul la gat si i-a cerut tel. si banii, (vreo 20 lei). De frica, i-a dat tot, n-a zis nici crau, va dati seama prin ce spaima a trecut.
Asa ca te-nteleg, ai dreptate cu telefonul la scoala e destul de periculos.
Iar primavara trecuta, fetitei prietenilor nostri i s-a intamplat un lucru asemanator. O "d-na" bn imbracata a intrebat-o de scoala, cum este, ca are si ea un baietel, ca o sa-l aduca la ac. scoala si i-a cerut nr. de tel. ca daca mai are nevoie de informatii s-o mai sune. Si ea, copil naiv, a scos tel. si-au notat numerele de tel. si fiindca avea ghiozdanul in spate, respectiva s-a oferit sa-i puna ea tel. la loc in ghiozdan. S-a prefacut ca l-a pus, a tras fermoarul si uite-asa a ramas copila fara tel si cu spaima de-a se intorce singura la scoala.
Andra, La multi ani, Ionilor tai si Ursului de ziua lui!
E bn la umbra, dar sa vii mai des ca sa te "vedem" si noi.Felicitari pt. nota la tehnologie! Asa mai merge, nu?
Sanca, bine ai venit! Astept cu nerabdare povestirile despre peripetiile tale / voastre. Matei cum s-a simtit in Ro? samd
mhldrvc, asa e, a nins. Aseara era frumos. Si And. , dupa scoala s-a schimbat si s-a jucat in zapada, a venit fleasca acasa. Cand s-a culcat a cazut rapus de oboseala.
Iar pe Ana am asteptat-o la scoala, ca stiam eu ca la iesire va dori sa se joace putin in zapada. Cum era ora 19.30 cand s-au terminat orele, am stat cam jumatate de ora cu alte colege si-un coleg si s-au jucat putin.
Ana68 spune:
Salutare si de la mine...
Anca,bine ai revenit...sper ca v-a priit vacanta si ai ce povesti!
Andra,sa va traiasca sanatosi Ionii si multi ani cu sanatate Ursului tau!
Agho...mi s-a ridicat parul pe mine citind intamplari alea nefericite...Fereasca sfantul!
Mara...cum e ger de ger...merge la pationoar la fix.Colega mea de birou,de cand cu gerurile astea,merge de vreo doua week enduri la patinat pe un lac...e bocna...impreuna cu sotul si baiatul lor...Alex a fost si el la patinoar,insa la d-ala amenajat...cu gheata cam valurita,dar na! ce mai conteaza?!
Miha,a ajuns cu bine Diana?
Miha rock...hai sa dam mana cu mana...ca si eu tot asa cu ninsoarea...mai rau ca Luana!
Dragelor,va doresc un weekend minunat si aveti grija sa nu raciti cu gerurile astea!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
flower-power spune:
Sal'tare !
am simtit eu miros de ...Anca prin preajma .S-a lasat cu aventuri deci ...ne tii in suspans ...
Ana ,si TB tot la amenajat merge ,dar e destul de bine intretinut ,de 3 ori pe zi fac pauza sa reconditioneze gheata .De fapt noi mergem cu totii.
Andra ,La multi ani ! Ursului si sa petreceti cum stiti voi .
Mihaunde esti ? La sanius sau la bulgareala ?Da ,si mie-mi place cand ninge ,acum , mai ales de dragul copiilor care abia asteapta o ninsoare cum se cade sa faca oameni de zapada sa faca o bulgareala ca lumea ...
Agho,scenarii de-astea de groaza am mai auzit si eu (chiar de la un elev de-al meu ,care a patit-o in ziua de colindat cu niste ani in urma,cu neshte brunetzi ). Iti dai seama ca odata cu tf a primit si instructiunile de utilizare .Dimineata il duce tata-su iar la pranz vine cu un coleg si cu bunica lui ...Iar noaptea nu prea iese singur pe coclauri .
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela_s spune:
Ana-Maria, multumesc de intrebare, Diana a ajuns cu bine dupa aproape 24 de ore de drum. Am stat ieri ca pe ghimpi, am urmarit avioanele pe net si a ajuns cu bine aseara la 21.45. Ce bucurie! Silvia era atat de emotionata ca vine Diana si a scapat de singuratate!
Azi a stat acasa inca, desi de ieri a inceput scoala si al noi, dar era tarziu aseara deja pana am depanat povesti si nu s-ar fi putut trezi dimineata. Asa ca de luni intram cu totii in "pita"!
Sanca, ma bucur ca ati ajuns cu bine, sa stii ca ccc calatorie fara aventuri nu exista! PUNCT .
Cum a fost revederea, cum s-a descurcat Elliot? Cum stai cu pregatirile?
Andra, cu intarziere pentru Ionii tai! Si inca un Ursului pentru maine!
agho, ce povesti de groaza scrii tu acolo...brrrr!
Mihaela, mama ta cum mai e? Ma bucur de bucuria ta cu zapada!
Va pup pe toate, ma duc la bucatarit ca am fetele acasa si imediat plang de foame .
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
Sanca spune:
Fetelor, vacanta din Romania a fost faina, chiar daca nu am prins zapada, asa cum am visat noi.
Imediat dupa ce am plecat de acasa, a nins asa de frumos aici, la o ora de casa, ca in povesti…
In Bucuresti am dat peste tot de Mr. Hankey, in unele locuri chiar acoperit de o paturica alba din hartie igenica.... Orasul e imposibil de circulat. Inainte era infestat de tigani, acuma e infestat de masini, de nu poti circula nici pe jos, nici in masina.. Masini parcate pe trotoare de nu poti circula decat prin strada, unde dau masinile peste tine... In Bucuresti am prins expozitia Leonardo DaVinci, si am mers si la museul Taranului. La museului taranului, am ras copios, ca lui Matei ii era frica de manechinii in costume po****re. Mi-am adus aminte de pozele facute de Agho la casa lui Ion Creanga... Niste manechini hidosi care aduceau mai repede a mumii pamantii. Copilul meu nu a fost in stare sa vada frumusetea costumului po****r roman, doar hidosenia manechinilor din ghips....
Dupa Craciun am plecat in Ardeal. Din tren ne-a nins pe nas, mai ales la Brasov, unde erau niste fulgi imensi, ca-mi venea sa cobor si sa stau prin Brasov cateva zile. Din Bucuresti pana la Cluj am mers cu geamul deschis, ca nu s-a putut de caldura. Imediat dupa ce am ajuns la Gherla, am avut un accident de masina, cu un Logan albastru si o tipa pierduta la volan care nu a oprit la stop, si a intrat din plin in noi. Tipa era asa de pierduta, ca nu a pus piciorul pe frana deloc, a tras doar frana de mana. In afara de o vanataie sanatoasa pe picior, noi nu am avut nimica, doar un pic speriati. Masina nu a mai putut fi condusa, asa ca ne-am schimbat mult planurile. Vroiam sa ajung prin Sighisoara si in alte parti ale tarii, dar cu trenul parca era prea complicat. Asa ca ne-am petrecut timpul in Gherla si Nicula. Sant inca foarte surprinsa cat de sedentara a devenit verisoara mea, care nu o puteam scoate din casa la plimbarile mele pe jos, decat cu forta. De obicei, unde reuseam sa o taresc dupa mine, ne intorceam acasa in taxi....
In Budapesta a fost cel mai fain. Orasul e superb si foarte civilizat, se circula corect, si nu am vazut nici o congestie, masinile sant parcate regulamentar, se poate circula pe trotoare si pe strazile laturalnice mai ca nu se circula deloc cu masinile. In Budapesta am visitat Terror Museum, care m-a impresionat foarte mult. Muzeu deschis in cladirea securitatii, care, inainte de comunism a fost cladirea SS-ului…
Pe 5 ianuarie am mers la aeroport sa plecam spre casa. Mi-am pus paltonul si geaca lui Matei in bagage, ca de, trebuiam sa fim tot timpul numa in aeroport, si nu vroiam sa le taresc dupa mine. Imediat dupa ce mi-au luat bnagajele, nici 5 min mai tarziu, se evacueaza aeroportul, in cautarea unei bombe. Bomba – nebomba, noi iesim in pulovare la -6 C afara... Am avut noroc ca alti pasageri au inceput sa ne dea haine, si ne-a imbracat lumea. Lui Matei i-am infasurat capul in fularele mele...arata ca Ionica din Iarna pe Ulita. Ungurii ne-au tinut afara cam 2 ore. Am plecat cu intarziere de vreo ora jumate. In Amsterdam am luat-o la picior, cu viteza marita. Cand am ajuns la poarta pentru zborul de LAX am rasuflat usurata ca mai era inca avionul acolo. Cei de la KLM nu ne-au lasat in zbor, pe motiv ca au inchis uas avionului. De fapt zborul era oversold, si nu mai aveau locuri. Asa ca am petrecut o noapte in Amsterdam, nici macar nu am putut vizita orasul, ca eram « dezbracati » iar noi trebuia sa asteptam 3 ore sa ne luam bagajele. Pe 6 ianuarie am plecat din Amsterdam, via Memphis, ca nu au fost in stare sa ne puna pe zborul direct, ca era, iara, oversold. Am ajuns marti noapte acasa, minus un bagaj, care nu a ajuns cu noi. Le-am scris celor de la KLM o scrisoare de « dragoste » sa vedem, daca o sa-mi reduc din cheltuieli.
Casa mea e curul in sus. Elliot a facut o cura de calculator si Wii, si nimic altceva. August a lucrat cu sarguinta sa termine nu stiu ce proiect la servici. De cand am venit acasa, nu s-a mai atins nimeni de Wii... Maine e zi de curatenie, ca s-a intors « dictatorul » acasa si mie imi trebuie curatenie. Ma chinuie si o raceala, o sinuzita mizerabila intr-o singura nara...
Pozele nu le-am descarcat inca, poate intr-o saptamana, doua, cand ma organizez. Ma gandesc cu groaza la cate am de facut maine prin casa, ca sa pot sa fac o locuinta locuibila...
Hai ca ma apuc de lectura, sa prind din urma.
Va doresc un week end bun.
ralualexandrei spune:
poze vacanta
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3