Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

of Naty am citit si eucapul sus cand faci urmat eco??

bb mic

POZE
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

irina nu cumva sa mergi la culcare ca am o intrebare

33S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

bebelusi, miere, dark, cadia, cami, ledi, porumbita, lisa, anca, veronica, roxana, bee, iris, selene pt felicitari!!

naty deci te-ai scos, te mariti si cu domn' doctor! fericito! Stai in patut si odihneste-te, ca sa mai stea bebelina in burtica si sa creasca... pupam fetele!

ttenzika ar trebui sa simti bebele destul de bine, in sapt 34 nu-i chiar asa inghesuit ca mai incolo...dar totusi are si el zile mai linistite si altele mai agitate, in functie si de starea si activitatile tale;

szmonic eu voi cere epidurala fara indoiala, nici nu ma gandesc altfel; nu intentionez sa suport nimic, daca exista anestezie; chiar vreau sa ma bucur de nastere.

alinuto felicitari pt eco!! si bravo pt maseluta! ref la cordonul de dupa gatul bebelinei, nu-s ce sa zic, dar am auzit atatea cazuri, incat si eu ma asteptam sa gasim ceva fular...cred ca-i o treaba destul de frecventa, dar intr-adevar necesita monitorizare atenta; hai ca mai e un pic si trecem si de asta! ref la greutatea bebeilor, tu acuma treb sa recunosti ca daca a ta este mai mica decat graficele, a mea este mai mare, raportat tot la aceleasi grafice...o sa mai creasca si a ta, ca are timp. Eu deja ma intreb pe unde o sa o scot, daca tot creste-creste; de unde nu-mi era clar de ce imi trebuie inducere la termen, acum imi devine clara si chiar necesara; cred ca dr a vazut ochiometric burtica si a banuit ca la asta o sa ajungem si fara vreo eco in prealabil. Cum mai sa faci o matza? Pai matele au aprox 3 kg la nastere???? Se supara bebelina pe tine, sa stii... o sa creada ca mami nu o doreste decat daca-i in standarde

ralucutza32 bine ai venit!!! eu nasc la Filantropia, nu am idee despre alte spitale

miere felicitariii pt bursa!!! ai scapat de-o grija! ai vazut ca s-a rezolvat pana la urma cumva? Ma bucur pt tine!

ancuta, merci de aprecieri, da' eu nu tin sa fac un bebe asa mare, asa ca nu ma bag la coronite, concursuri si alte alea...il prefer atat cat pot sa-l scot natural

dark sa stapaniti sanatosi carutul! Este f frumos...pacat ca astia mici sunt asa mici de nici nu pot aprecia chestiile astea...mai mult cumparam pt placerea noastra, decat pt a lor; pulovarasele de lana se spala si la masina dar numai cu apa rece; exclus 30 de grade, daca nu vrei sa devina pt furnici!

rox da dolofanica bine, sa fi vazut ce fetisoara pufoasa si rotunda avea, cu toate trasaturile bine accentuante! m-am indragostit la prima vedere!! Imi pare rau ca n-a reusit dr sa o fotografieze, cred ca a deranjat-o zgomotul sondei si si-a intors capul; statea cu o manita la falca!

bee merci de intrebare, sunt ok... un pic cam obo ca am treaba multa si cam chiauna de la nesomn, noptile sunt mai mult treaza decat adormita si mi-e asa ciuda...oricum, nici un semn ca s-ar intampla ceva interesant in viitorul apropiat; sa bei si ceaiuri de musetel, mie mi-au facut tare bine la indigestie; super ca-i casuta gata! felicitari! treb sa o udati (ca sa reziste, sa reziste, sa reziste ...)

ledi gata? scoatem firul sambata?? treb sa dam party!!

irina sa-ti fie de bine noul look! sanatate multa!

cadia colesterolul marit este ok in sarcina; mie mi s-a explicat ca-i din cauza metabolismului mult modificat de starea de graviditate; mie nici nu mi se ia in calcul la analize, cu toate ca si eu tot 300 il am; stai linistita ca-i ok si oricum nu-i acum momentul sa te abtii de la mancare diversificata; mananca ce-ti cere organismul si reglezi dupa ce nu-si revine de la sine. din cate stiu eu si mi s-a explicat la dr, colesterolul nu-i ceva care se deregleaza de la o sapt la alta, poate in cateva luni, si nu neaparat alimentatia sa fie cauza; este pos ca si ficatul sa secrete mai mult decat este nevoie. si eu mananc si fornetTi si MC si pizza, daca nici acuma nu-mi fac de cap, atunci CAND??? bine, nu f des, dar nu refuz cand am ocazia;

bebelusi f frumoase decoratiunile!! chiar esti talentata...

Francesca sa cresti maaaare si frumoasa!!!!

cristi bravo ca te-ai rasfatat la coafor...nu poti sa mai dai o tura si pt mine???

alina2007 sa-ti traiasca baietelul si bine ai venit la noi!! imi place DPN-ul tau 20/09/2009!!

just asteptam vesti (numai de-alea bune) de la dr! tinem pumnii sa fie totul bine!

aalina bine ai venit si sa-ti traiasca feciorul!!

cami ai inceput sa ai si tu contractii dureroase prin simpatie?? Fetelor, se creeaza debandada la nascut, va rog pastrati ordinea!! Se naste in ordinea DPN-ului, nu va mai inghesuiti, va rog!

miere si tu, brutus??? nu vreti sa vb de altceva? pana la urma nasc ultima, dupa simtome

dobreclaudia posibil ca acelea sa fie junghiuri intercostale, incearca o frectie si un paracetamol; ai dormit intr-o pozitie nepotrivita

vero am citit ca o graviduta l-a intrebat pe dr Herghelegiu despre sughituri si i s-a explicat ca bebelusul are sistemul digestiv complet functional si este de bine sughitul; si bebelina mea sughite f des si destul de mult; cred ca-i o mancacioasa!

ralumold pt arsuri eu iau Malox, sunt niste pastilute rontaibile; imi trece instant orice neplacere

cris30 si tu, burtico?? ne tii la curent cu dilatatiile, da? sa-ti facem galerie!!

Deci, GATA!

Aryia tu pe unde esti? Esti ok? Da un semn!

Jasmi, lavini sunteti ok?

Pup fetele! Ma duc in patut!

Catalina

37+ Ana-Maria ingeras de

AMR 3 saptamani

http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png

Mergi la inceput

vreau si eu un sfat,o parere ,oof. cristi a avut intotdeauna probleme cu stomacul,nu se stie de la ce,lapte nu poate sa bea deloc, ca sta toata ziua pe tron,face aciditate mare,merge ff des la baie. am fost la n medici aici,i s-a facut coloscopie,tot ce tine de scopie,i s-a facut...saracu'
cand i s-au afcut analizele la sange,heliobacter pylori,bun,a facut tratament, in timpul tratamentul totul e mult mai bine. dupa un timp reapar aceleasi simptome. doctorul ala ,a zis ca tratamentul trebuie facut odata la 6 luni,alt doctor a zis ca numai odata trebuie facut,iar dupa aia corpul are anticopri si de aia se simte la fel si trebuie doar sa ia ceva pt gastrita. cati doctori intreb atatea pareri.
pe frtaele meu degeaba il intreb ca nu se are cu astea,dar a zis ca afla de la o colega ceva.
stie cineva ceva??, va rog mult de tot,imi e asa mila de el.

Mergi la inceput

deci billy,m-ai spart cu masajul asta lung al tau...pai tu ai memorie nu gluma,eu uit tot. ia zi adevarul,iti scrii raspunsurile pe foaie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

lisa se cheama notepad...merge mai repede, copy si paste N-am nici o memorie, evident! citesc si raspund pe loc, dar vezi ca nu mi se intampla prea des...

Catalina

37+ Ana-Maria ingeras de

AMR 3 saptamani

http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumold spune:

lisa din cate stiu eu tratamentul se face a doua oara numai dupa 6 luni, pt ca analiza pt. heliobacter nu e relevanta decat dupa 6 luni de la primul tratament. Nu stiu sigur, dar sotul unei colege de-ale mele a trecut prin asta stiu ca si el a facut tratament, dupa 6 luni a trebuit sa refaca analiza si a facut din nou tratament.

Sanatate multa

Ralu 32+ cu Hera
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

deci billy,m-ai spart cu masajul asta lung al tau...pai tu ai memorie nu gluma,eu uit tot. ia zi adevarul,iti scrii raspunsurile pe foaie???

Normal...si eu fac la fel cand am de spus foarte multe la prea multe persoane

36+ cuADINA-IOANA
AMR 4 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Lisa mai exact si clar ce simptome are sotul tau ACUM si apoi in general ca sa inteleg.

bb mic

POZE
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetelor inainte sa fug in patut va spun ca am dat o fuga pana la magazin si mi-am facut provizii de cioco... Radu a facut cand m-a vazut!!
Deci, daca tot scrieti de cioco, si prin zona sunt , va rog sa treceti si magazinele din Bucuresti deschise non-stop.
A si am mai poftit la ciorbita cu afumatura! nu mai tin minte cine a facut-o dar fac si eu joi!

Noapte buna burticutze!!

maine sper sa fim mai multe active, Ariya, Lavini sunteti bine??

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

29+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput