Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (97)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Aoleu ... m-am apucat sa citesc despre IUGR si m-a apucat groaza

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 34+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Lisa, trimite si aici reteta de ciucalata

Cris, daca contractiile devin regulate si la interval de 10-15 minute, sau daca se rupe apa/curge lichid, rapid telefon si fuga la spital. In orice caz, ai incredere in ce-ti spune intuitia, daca tu crezi ca e de mers, nu sta pe ganduri (nu-ti fa probleme ca deranjezi degeaba, ei sunt acolo sa te vada pe tine si crede-ma, sunt obisnuiti sa vina mamici in stadii incipiente de travaliu) Daca e alarma falsa, te trimit acasa, dar daca nu e... better be safe than sorry. O sa fie bine, poti ramane zile intregi cu dilatatie 1-2cm, dar e bine sa fii gata pentru orice (de fapt, asta suna valabil pentru oricare dintre noi ca deja uite, nu mai e mult)

Ralumold, eu pentru indigestii mai iau Gaviscon, la mine functioneaza.

A venit sotul, am deschis cutiile, se pare ca ne-au trimis astia de toate, nu au uitat nici o componenta. Acu' nu, ca vine ceva amic de-al sotului sa mestereasca la calculatoare, dar maine se apuca omu' sa monteze trasura cea rosie. Sper sa punem si pozici

Dark Bendis

35+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 5 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ledi, cris merci de incurajari. Sunt cam panicata ce-i drept. Nu atat de greutate cat de retardul de crestere fara o cauza depistata. Intarzierea de crestere poate fi data nu numai de probleme ale mediului (placenta) ci si de probleme ale fatului.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 34+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mii de scuze,dar am vorbit in tara,al meu frate vrea sa o ceara in casatorie pe prietena lui. revenind la reteta de cioco,pot sa zic ca e cea mai buna cioco de casa care am facut-o pana acum,si am incercat zeci de retete. e si ffff simpla:
1 conserva de lapte condensat(eu am folosit cica fat free din ala de la naslte), 300-350 gr de lacrimi de cioco semi-dulci sau cioco amara, si 1 bucatica de unt(marimea unei nuci) cam 50 de gr. se pune laptele la foc mic cu cioco,pana se topeste,se adauga untutl(nesarat normal) si esente dupa preferinte. eu am adaugat alune de padure prajite un pic la cuptorul cu microunde. se toarna intr-o tava data cu unt,se lasa la rece(afara ca e destul de rece) si se papa toata
eu vreau sa fac de craciun,in forma de bombite de cioco,cuy tot felul de esente,ca si asa o sa stau acasa si am timp sa le fac,impachetate frumos si puse sub brad de dat cadou.

33S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lisa ce e "lacrimi de ciocolata"??se poate si cioco normala, tablete??

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

eu asa credeam ca se numesc in Romania,este ciocolata aia menaj,sfarmata. poti si cioco normla,doar sa o rupi bucatele. la noi sunt chocolate chips. da pe google sa vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumold spune:

Ledi, mi-a facut si mie dct. de fam antitetanos ieri si m-a durut
Problema e ca inca ma doare si parca s-a si umflat locul putin...da na.. ce sa-i faci, o sa treaca. Bine ca nu mi s-a albastrit toata mana ca data trecuta cand am fost sa imi ia sange; o idioata de asistenta care a apasat cu vata inainte sa scoata acul de am stat o saptatmana cu comprese reci la mana stanga, dar si asta a trecut.

Va pup

Ralu 32+ cu Hera
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumold spune:

Aaaaa si mersi fetele de sfaturi pentru arsuri, o sa le incerc eu pe toate si ma opresc la care merge. Incep cu bautul de lapte :)

Ralu 32+ cu Hera
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

la povestiri adevarate o arata pe Nicoleta Luciu, zice a luat 40 kg, ca a baut pana la 7-8 l de apa pe zi si manca din 2 in 2 ore. ca manca orice doar popcorn nu.
si a facut peste 20 de ecografii in toata sarcina. mama da ce mare si deformayta era.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

multumesc de rapsunsuri
Nu este durere la inima, ci in capul pieptului...
se pare ca de la stomac...apasa sarcina
o sa ma duc maine la medicul de familie si apoi vad ce imi zice

clau

Mergi la inceput