Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (97)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Nu stiam ca se poate cumpara trusa pentru epidural, ma intreb daca renteaza.
Criss pe unde esti??

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
34+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Iry noi facem vaccinul antitetanos?? Al meu doctor nu mi-a zis nimic, dar si eu am uitat sa-l intreb .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Alinuk, glumeam! chiar dc as veni cu trusa mea, nu ar fi nimeni dispus sa imi faca epiduralul, aici semnezi saptezeci de mii de hartii si consimtaminte inainte de orice procedura, nu si-ar asuma nimeni riscul sa imi faca un epidural in conditiile astea.

Cris, pai ar renta, ca in ro costa cam 1 mil jumatate (sa ma corecteze fetele) si aici te taxeaza astia cu cel putin 1000 de dolari cred. Nu fac nici un vaccin antitetanos, aici nu se face asa ceva.

Hai sa va spun in ce consta factura mea de nastere, ca mi-au dat estimate-ul de la spital (asta in cazul in care nu e nici o complicatie)
1. Normal vaginal delivery and office visits: $4000 - $7500
2. Hospital charges and anesthesiology: $4500 - $8500
3. Newborn assesment, tests and pediatrician : $ 1500 - $3000

Total: $11.000 - $19.000

Asta dc nu apare nici o complicatie gen cezariana,terapie intensiva pt copil, spitalizare in exces de doua zile, etc...

Din astea asigurarea o sa-mi plateasca 90% si eu restul de 10%.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Mire, felicitari pt rezultate! ma bucur ca ti-a iesit bine totul.
Mamaaaa ce pisica grasuna ai Iti dai seama ca pisica ta o sa fie dublul lui Aidan la nastere?

Carmen, bravo! Ma bucur sa aud vesti bune si de la tine. Pe 31 decembrie ai control? ce tareee

Ela, sa-ti traiasca bebe grasun!! Sa dea DD sa stea acolo pana la termen.

36+ cuADINA-IOANA
AMR 4 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

F tari filmuletele cu matzele multumimmmm!!!Si mazt al meu are spre 8 kg..il puteti vedea in pozele mele de pe link,are albumel special Timsy..deci imi sufoca Grumetzelul

bb mic

POZE
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu numai ca o sa fie dubla la greutate, dar e o lungana....
Uite aici:
Tzitzi
Tzitzi2

Irina, e criminala pisica ta, mai ales cu sade in plapuma langa sotul tau, asa sta si pisica mea de acasa din Romania, veterana, a ramas cu parintii mei, are 13 ani aproape.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Miere, piperata nota de plata. Stiu ca asigurarea acopera cam tot, dar uite ca tot va ramane si voua oaresce de plata... si nu putin...ca totusi cate nu se pot face cu banutii aia. Sper sa mearga toate struna la voi sa nu fie nici un fel de complicatii

Ela, felicitari pentru fetita grasunica si bine pozitionata

Stiam ca in Romania e posibil sa-ti cumperi trusa de epidurala, ca si frate-meu bietul a trebuit sa o ia pentru cumnata-mea acu' 2 ani, dar chiar, ce faceti daca nu ajungeti sa o folositi? O puteti duce inapoi? O "dati mai departe"? Aici, vorba lui Miere, totul se ia pe reteta, mai putin paracetamoalele, nurofenele, gaviscoanele, chestii de-astea simple. Si chiar sa o am pe a mea, nimeni nu ar folosi-o, se foloseste doar de la spital (drept ii ca nu se pune problema sa ramana "fara")

Vaccin anti-tetanos nu se face nici aici.

Ufff... tre' sa ma apuc de scris felicitari de Craciun... mai oameni buni, aici trimiti felicitari la toata lumea, drept ii ca si primesti cu zecile, si le insiri pe pervaz, servanta, rafturi etc... (tineti minte cum eram in "primara" cu martisoarele... panoplie ce aveam pe piept... ei, asa e si aici, da' cu felicitarile)... si bineinteles ca eu le scriu, ca daca astept dupa al meu sot... ma apuca urmatorul Halloween

Dark Bendis

36+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 4 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ce pisici superbe.... *ma topesc ca omu' de zapada*

Dark Bendis

36+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 4 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Mire, nu-mi vine sa cred!! Pisica ta este identica cu pisica pe care am avut-o eu :-( Din pacate s-a dus...acum 2 ani...nu vreau sa-mi amintesc...dar m-a apucat plansul Aceeasi culoare, aceeasi fatza, aceeasi pozitie preferata....OFFF
Pe a mea, de fapt al meu ca era motan, il chema Fluffy.
Sa-ti traiasca!!!

Dark, succes si....spor la scris felicitari! Vezi sa nu lipesti cu limba plicurile...

36+ cuADINA-IOANA
AMR 4 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Irina Timsy face pipilica la wc???. Are o culoare tare frumoasa.
Iry ce alintatura mica e Tztizi.Asa sunt si pisicile mele din romania, se intind pe covor si cer atentie.
Dark eu trimit in general felicitari prin email si doar la cativa trimit prin posta.Si cu prietenii de aici ne felicitam prin telefon.

Mergi la inceput