Prima sarcina - primele instincte materne (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Pupici dragele mele

Ertina sigur e fetita ai sa vezi , ma bucur ca vei avea ceea ce va doriti
Garga noi suntem bine, facem tumbe in burtica,dam cu manute,picioruse si toate cele ,ne place sa papam tare multe dulciuri...cred ca o sa ma fac o balena(eu am deja 9kg in plus).La eco de 27sapt aveam si noi 1kg .
Am intrat in prenatal din aceasta sapt,am inceput achizitii pt bb(defapt nu am cumparat noi nimic inca- doar am inceput sa primim diverse cadouri),astept cu nerabdare sa treaca cele 2 luni care au mai ramas si sa nu intalnim cu bb-lina.
Va pup pe toate

29+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Leeloo multumim mult ca ne-ai spus despre Ayla, chiar daca este o veste trista...personal eram ingrijorata ca nu mai posta de mult, imi pare asa de rau pt ca trece prin asa ceva, nu am cuvinte...doar lacrimi

Berarpiri nu plictisesti deloc, pe mine ma incanta sa citesc si experienta altor mamici sau gravidute, nu am timp mereu sa scriu dar de citit mai citesc asa pe fuga cand prind calculatorul deschis.
Multa sanatate micutzei Ambra, sper sa treaca tusea

Alina te pupacesc! ma bucur ca suntei bine, asa sa fiti pana la capat!

fericita de Arianna Stefania (28.10.2008)

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

Alina inca ceva, nu cumpara hainute multe pt copil..eu asa am facut si am primit o gramada, nici nu am avut timp sa o imbrac cu toate ca i-au ramas mici cresc foarte repede..cel putin asa am observat eu la fimea.

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

Asa e garga nu voi mai cumpara deloc hainute pt ca deja am primit(cum ziceam) mai toate hainutele pt bb.
Ce mai am de luat sunt scoica de masina,ustensile de baie,infasat,igiena,medicamente,biberoane,interfon.. etc Si mai am o dilema eu voi primi carut pt bb dar care se poate folosi de a 5-6luni cand poate sta bb in fundulet...nu stiu ce pot folosi pana atunci pt plimbarile afara mai ales ca va fi primavara-vara si cu siguranta ca va fi frumos de iesit ?

29+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Ti-am vazut pozicile,printesica ta are niste ochi bestiali ,si mamica ei arata superrr...cum ai reusit sa dai jos kg din sarcina? Zi si mie de unde ati luat cercelusii?

29+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

biberoane nu te grabi sa iei multe...daca vei alapta copilul nu o sa ai nevoie decat de 1 sau 2 biberoane pentru un eventual ceai de colici. eu atat am si la ora actuala in casa de infasat, nu stiu cat o sa o infesi tu...ai sa vezi asa ziceam si eu...ca sa ii cumpar scutece de finet ca sa o tin infasata macar prima luna bla bla...nu am tinut-o nici macar o zi..pai aveam frumusete de haine, ce era sa fac ...sa letin in sertar ca sa o tin infasata?nu, nu si nu scutecele de finet care le-am cumparat...le folosesc de 1 lun chiar 2...cand ii dau sa pape pe pat...sau cand o tin pe patul meu...i-l pun sub cap pt ca mai da laptic afara sau ii mai curg balele
de carucior nu stiu ce sa iti zic...dar iti trebuie neaparat ceva in care bebe sa stea la orizontala ca sa nu ii strici coloana, mai ales ca ei sunt foarte fragili. eu am carucior sport cu landou.
Kilogramele s-au dus singurele,mai fac ceva miscare prin casa cand am timp si nu sunt obosita. oricum nu le-am dat inca jos pe toate..mai am vre-o 5 de care vad ca nu pot scapa...inca mai am burtica si aripioare(nu ma incap toti pantalonii nici acum)...dar cum nu pot tine regim pt ca alaptez, trebuie sa mai am rabdare pana devin ce vreau cercelusii sincer nu stiu sa iti zic pentru ca i-am primit de Mos Craciun multumesc pentru aprecierile la adresa pozelor, am pus poze noi chiar acum

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

frumoasa mamica...pai da ,mai te miri de unde asa printesa, ce frumos face ea nani si baita.

merci de sfaturi,da tre sa ma gandesc cum fac cu iesirile afara poate un warp?
am luat finet dar pt a face lenjerie si pt buc mai mici in caz ca regurciteaza (sau cum se zice ), asa e la ce hainute frumoase sunt acum nu pot sa nu o imbrac in ele

29+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

multumesc la un momentdat am cautat si eu sa cumpar un wrap dar nu am gasit, iar cand am gasit nu am avut bani pt el...asa ca am renuntat...cu toate ca am inteles ca sunt foarte utile...ideea este ca...trebui sa te gandesti bine...ce o sa faci?o sa cari copilul mereu in wrap?personal nu cred ca e buna ideea...pentru ca va fi greu la un momentdat, si mai trebuie sa te gandesti si la coloana/spatele tau,dar si pentru ca nu o sa aiba libertate de miscare, nu mai zic ca vine caldura si sa stati lipiti unul de altu va incalziti si mai mult. este doar o parere personala...tu stii mai bine ce si cum. incearca sa gasesti un carucior, fie el si SH macar pt perioada asta in care nu poate sta in fundulet...eu zic ca este cel mai bine pt tine si pt el, dar cum am mai spus, tu stii mai bine, eu doar ti-am zis parerea mea eu pt patut am datcomanda doar de cerceafuri de pe babycomfort, care se prind pe saltea, sunt ca o husa si sunt foarte multumita de ele. am si un set cu perna, pilota si cearceaf dar nu voi folosi la fimea decat cand creste mare, momentan doarme pe saltea fara perna, si o acopar cu o paturica nu foarte groasa.

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

Mda ai mare dreptate va fi cam cald pt un warp
Chiar nu stiu cum o sa fac...poate gasesc un cosulet dragut,mai studiez pb.

29+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

gargaritza-am vazut si noi (eu si Ambra)
pozele.Vreau sa-ti zic ca i-a fost foarte draga Arianna la Ambra.
A vrut la mine in brate,sa o vada si ea,si a inceput sa-i rada.
E f scumpica si frumoasa!Are ochisorii superbi!
Tu arati f. bine,complimente!Eu abia dupa ce avea Ambra un an
am reusit sa-mi iau pantalonii de dinainte sa fiu gravida,pe
mine.Si inca mai am vreo 5 kg de dat jos.Dar mai alptez inca,si
nu pot face nimic,tre' sa mananc normal.
Ii dau antibiotic pt. tuse,sper sa-i reaca...

alina.n-daca pui o perinita in carucior?Banuiesc ca se lasa in jos cat de cat spatarul caruciorului.Nu stiu,ma
gandeam si eu...

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput